13 / 05 / 2024

Erdoğanın belediye başkanlığı

Erdoğanın belediye başkanlığı

1997 yılında Haliç'in ıslah ve rehabilitasyon çalışmalarının başlaması dolayısıyla Sütlüce'de düzenlenen törene katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Erdoğan, Haliç 1997 yılının sonuna kadar temizlenecek demiş.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlandı! Elektrikli araçlarda yeni dönem resmen başlıyor

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla yayımlanan 'Kamu Binalarında Enerji Tasarrufu' başlıklı genelge doğrultusunda kamuda yeni otobüs, otomobil gibi motorlu araç alımlarında elektrikli araçlar öncelikli olarak değerlendirilmesine karar verildi. 

Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu!

Resmi Gazete’de, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Kentsel Dönüşüm Başkanlığı kuruldu. İşte kararda yer alan tüm detaylar...

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısı karşılık buldu! Onlar da iğneden ipliğe indirim yaptı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın indirim çağrısına destek sürüyor. İTO Başkanı Şekip Avdagiç ve ATO Başkanı Gürsel Baran, oda üyelerini indirime ve yıl sonuna kadar zam yapmamaya davet etti. Ayrıca, İstanbul Perakendeciler Derneği Başkanı Faruk Güzeldere de bütün sektörleri enflasyonla mücadeleye çağırdı.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığı açıklayan Şenol Gökner kimdir? Asıl mesleği ne?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı için adaylığını duyuran Şenol Gökner, kimdir? İşte detaylar...

Emeklilere 8000 TL Ek Zam Müjdesi: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Talimatıyla Maaşlara Yeni Zammın Detayları!

SSK ve BAĞ-KUR emeklilerine müjde bir haber geldi. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın talimatıyla 8000 TL ekstra zam onaylandı. Maaşlara ekstra 8000 TL zam, emeklilerin yüzünü güldürecek. İşte SSK ve BAĞ-KUR emeklilerinin maaşlarına yapılan ekstra 8000 TL zam ile ilgili detaylı bilgiler…

İngiliz gazeteden çarpıcı seçim analizi: Erdoğan’ın politikaları Türkiye’nin ekonomisine zarar veriyor!

İngiliz Financial Times, seçim öncesi Türkiye ekonomisini analiz etti. Cumhurbaşkanlığı seçimleri öncesinde ekonomideki risklere dikkat çekilerek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın para politikalarının ekonomiyi tehdit ettiği ileri sürüldü.

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satıyor! 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanlığı taşınmazını satacağını duyurdu. 22 Şubat 2023’teki ihaleyi kaçırmayın… İşte detaylar!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığı konut imarlı 2 arsayı satıyor!

Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanlığından 2 adet konut imarlı arsa satış ihalesi Resmi Gazete'de yayımlandı. Peki arsaların fiyatı ne kadar oldu? İşte detaylar...

Çorum Belediye Başkanlığı konut ve ticaret imarlı 5 arsa satacak!

Çorum Belediye Başkanlığı Kuruçay, İlice, Çepni ve Gülabibey Mahallesi'nde yer alan 5 adet taşınmasın satış ihalesi detaylarını açıkladı.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın maaşına istediği zam belli oldu! Bakın zamlı maaşı kaç lira olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 2022 Yılı Merkezi Yönetim Bütçe Kanunu ile Bağlı Cetvellerinde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifini, TBMM Başkanlığına sundu. Kanun teklifinde Erdoğan'ın maaşına yüzde 40 zam istediği ortaya çıktı.

Müteahhitler Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın BAE ziyaretinden umutlu!

Türkiye Müteahhitler Birliği (TMB) Başkanı Erdal Eren yaptığı açıklamada Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Birleşik Arap Emirlikleri (BAE) ziyaretinin yurt dışı müteahhitlik hizmetleri açısından önemine değindi.

Çeltik Belediye Başkanlığı 76 dükkanı satışa çıkardı!

Çeltik Belediye Başkanlığı, 76 dükkanı satışa çıkardı. Dükkanların satış ihaleleri 12 Temmuz, 13 Temmuz ve 14 Temmuz'da gerçekleştirilecek.

Erdoğanın belediye başkanlığı Haberi

Erdoğanın belediye başkanlığı



Haliç'in temizliği yıl sonunda bitiyor


İSTANBUL-MİLLİYET


    İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Tayyip Erdoğan , Haliç'in çağdaş ve bilimsel yöntemlerle bu yılın sonuna kadar temizleneceğini öne sürdü.

    Haliç'in ıslah ve rehabilitasyon çalışmalarının başlaması dolayısıyla Sütlüce'de düzenlenen törene katılan Erdoğan, çalışmalarda çevreci bir teknoloji kullanıldığını savunarak, çamur ve atıkların Haliç için geliştirilmiş özel yöntemlerle tarandığını, bölgeden uzaklaştırıldığını bildirildi.

    Haliç'in temizlenmesi çerçevesinde çamur ve atıkları tarama çalışmasının bu yılın sonunda biteceğine dikkati çeken Erdoğan, tarama maliyetinin 4.5 trilyon lira olduğunu kaydetti. Erdoğan, Alibeyköy Deresi'nin ıslah edileceğini anlatarak, Eminönü'deki İstanbul Ticaret Odası'nın önünde dev bir fıskiye yaptıklarını, bu fıskiyenin Haliç'in...