01 / 05 / 2024

Ereğli bina fiyatları

Ereğli bina fiyatları

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairsi Zonguldak ili Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. 2 Eylül Cuma günü ihale edilecek arsanın bedeli 4 milyon 852 bin 160 TL olarak belirlendi.

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi 11 soruda tüm detaylarıyla! 240 ay vade!    

TOKİ Konya Ereğli 2022 projesi tüm detaylarıyla açıklandı. Peki, TOKİ Konya Ereğli'de kaç sosyal konut inşa edilecek? TOKİ Konya Ereğli'de  inşa edilecek konutların fiyatları ne kadar? İşte tüm ayrıntılarıyla 11 soruda TOKİ Konya Ereğli sosyal konut projesi...

Zonguldak Ereğli'de 2 katlı metruk bina çöktü!

Zonguldak Ereğli Kirmanlı Mahallesi'nde yer alan 2 katlı metruk bina yerle bir oldu...

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Ereğli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

TOKİ Konya Ereğli'de 334 konutu kurayla satışa çıkarıyor!

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde alt gelir ve orta gelir grubuna özel toplam 334 adet konutu satışa çıkarıyor. Projede fiyatlar 90 bin 762 TL'den başlıyor..

Ereğli İmam Hatip Lisesi 500 günde tamamlanacak!

AK Parti Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, Ereğli İmam Hatip Lise bina inşaat ihalesinin tamamlandığını bildirdi. Çakır, yaptığı yazılı açıklamada, mevcut lise binasının yetersizliği nedeniyle başlatılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını belirtti

Ereğli OSB'de icradan 4.3 milyon TL'ye fabrika!

Zonguldak Ereğli'de bulunan fabrika, Karadeniz Ereğli 1. İcra Dairesi tarafından 10 Temmuz 2015 günü saat 10:30 ile 10:40 arası ihale ediliyor.

Konya Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapılacak!

Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede tarihi dokunun ortaya çıkarılması için restorasyon projeleri hazırlandı. Konya Belediye Başkanı Tahir Akyürek, yıl sonuna kadar Ereğli’ye 70 milyon liralık yatırım yapacaklarını ifade etti.

Konya Ereğli'de restorasyon çalışmaları başlıyor!

Ereğli ve Halkapınar’da yatırımları başlatarak vatandaşlarla buluşan Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek, Ereğli’de Ulu Cami, Kervansaray ve hamamın bulunduğu bölgede restorasyon projelerinin hazırlandığını söyledi.

Ereğli’ye 70 milyon TL’lik yatırım!

Konya’nın Ereğli ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi ve Ereğli Belediyesi tarafından eski SSK Hastanesi karşısına yaptırılacak olan Ereğli Kent Konağı’nın temeli düzenlenen törenle atıldı. İşte törenin ayrıntıları...

Ereğli'de yanan restoran alanı yeniden projelendiriliyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, eski Belediye Başkanlarından rahmetli Kenan Akpınar döneminde yaptırılan ve yanarak kül olan Ekin Aile Gazinosunun bulunduğu alanı Yap-İşlet-Devret modeli ile yeniden ilçeye kazandıracaklarını söyledi.

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları!

Ofton Elysium Art Şişli lansman fiyatları 700 bin TL’den başlıyor. Şişli, Bomonti ve Kağıthane tünellerinin kesişim noktasında yükselen projede toplam 214 adet daire yer alıyor.

Konya Ereğli'de metruk binaların yıkımı gerçekleşiyor!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi ve Ereğli İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından tespit edilen ve özellikle madde bağımlılarının mekanı haline gelen metruk binalar belediye ekipleri tarafından yıkılıyor.

Konya Ereğli'ye kapalı pazar yeri inşa edilecek!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Kapalı Pazar için yer belirleme çalışmalarını yerinde inceledi. Başkan Özgüven, Ereğli’ye yakışan modern bir Kapalı Pazaryeri için çalışmaları sürdürdüklerini ifade etti..

Ereğli bina fiyatları Haberi

Ereğli bina fiyatları

Karadeniz Ereğli 2. İcra Dairsi Zonguldak ili Karadeniz Ereğli ilçesinde bulunan arsayı satışa çıkardı. 2 Eylül Cuma günü ihale edilecek arsanın bedeli 4 milyon 852 bin 160 TL olarak belirlendi.


T.C. KDZ.EREĞLİ 2. İCRA DAİRESİ TAŞINMAZIN AÇIK ARTIRMA İLANI



Satılmasına karar verilen taşınmazın cinsi, niteliği, kıymeti, önemli özellikleri:


Özellikleri: Zonguldak ili Kdz.Ereğli ilçesi Müftü mahallesi İstanbul Şosesi mevkisinde kain tapunun pafta: 10, ada. 405, parsel: 866'da kayıtlı taşınmaz üzerinde BK+ZK+AS.K+5NK dan oluşan 7 katlı betonerme apartman bulunmaktadır. Zemin ve asma katlar dükkan, normal katları büro ve işyeri olarak planlanmıştır. Taşınmaz ilçenin İstanbul yol ayrımında olup eski yerleşim yerindedir. Çevresinde alışveriş merkezleri, bankalar, karşısında petrol istasyonu bulunmaktadır.Belediye hizmetlerinden yararlanmaktadır. Borçlunun hissesi tamdır. Ana taşınmaz 1.712,59 metrekare alana sahip ve tapu kayıtlarına göre cinsi...