10 / 05 / 2024

ereğli liman başkanlığı binasının yerine ne yapılacak

ereğli liman başkanlığı binasının yerine ne yapılacak

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde Liman Başkanlığı'na ait binayı satın alan Ereğli Belediyesi, binanın bulunduğu alana sevgi parkı kurmak için çalışmalarına başladı. Başkan Posbıyık, sevgi parkı hakkında açıklamalarda bulundu...

Ereğli Belediyesi 33 milyon TL'ye arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Eti Mahallesi'nde yer alan arsayı 32 milyon 976 bin 580 TL bedelle satışa çıkardı.

Konya'da 10 bin 500 metrekarelik arazi satılacak! Kaçırmayın!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Talatpaşa Mahallesi'nde yer alan araziyi satışa çıkardı. Söz konusu arazi 10 bin 587 metrekare alana sahip.

Karadeniz Ereğli Belediyesi 3 arsa satacak! 

Zonguldak İli Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Bağlık, Kepez ve Kavaklık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. Arsaların satış ihalesi 1 Ağustos 2023 tarihinde yapılacak.

Belediyeden büyük fırsat! Tek bir ilçede üç arsa satacak!

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanlığı, Kepez, Uzun Mehmet ve Bağlık mahallelerinde yer alan üç adet arsayı satışa çıkardı. 

Ereğli Belediyesi Konya'da 4 taksitle arsa satacak!

Konya İli Ereğli Belediye Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde yer alan arsayı 4 taksitle satışa çıkardı.

Ankara'nın göbeğinde 5 gayrimenkul satılacak! Büyükşehir Belediye Başkanlığı'nın bu fırsatı kaçmaz!

Ankara İli Belediye Başkanlığı, Ankara; Çankaya, Gölbaşı ve Yeni Mahalle'de yer alan 5 konut için satış ihalesi düzenliyor.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 konut inşa edecek! İhalesi bugün!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli Orhaniye Mahallesi'nde 396 konut inşa etmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 396 konut ihalesi yarın!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinin ihalesi yarın saat 14:00'te gerçekleştirilecek.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

TOKİ Konya Ereğli 100 bin konut kuraları bugün çekiliyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın 100 bin konut projesi kapsamında yükselecek olan Konya Ereğli 2020 projesinin hak sahileri bugün açıklanacak.

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları'ndan Milli Dayanışma Kampanyası'na 5,5 milyon TL bağış!

Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları ile Erdemir Maden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde başlatılan "Milli Dayanışma Kampanyası"na 8 milyon TL bağış yaptı.

Karadeniz Ereğli'de ortaokul yapımı için arsa bağışı!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Gülüç beldesinde inşa edilmesi planlanan Gülüç Ortaokulu için hayırseverler arsa bağışladı.

Ereğli İvriz Sosyal Bilimler Lisesi yıkılıyor!

Konya Ereğli’de bulunan İvriz Sosyal Bilimler Lisesi göçme gerekçesiyle kapatıldı. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Oprukçu okulun kapatılmaması için yetkililere seslendi.

ereğli liman başkanlığı binasının yerine ne yapılacak Haberi

ereğli liman başkanlığı binasının yerine ne yapılacak


Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık, eski Liman Başkanlığı Binası'nın da bulunduğu alanda 'Sevgi Parkı' projesinin gerçekleştirileceğini söyledi. Posbıyık, Liman Başkanlığı Binası'nın yıkımından önce gazetecilere yaptığı açıklamalarda, yapılacak parkın her hangi bir işletmeciye verilmeden, halkın genel kullanımı için düzenleneceğini belirtti. Parkın düzenlemesinde vatandaşlardan gelen taleplerin de göz önünde bulundurulduğunu ifade eden Posbıyık, "Gördüğünüz alan Liman Başkanlığı idi. Liman Başkanlığı buradan yeni binasına taşındı. Taşınma gerçekleştikten sonra Milli Emlak Genel Müdürlüğü'ne müracaat ettik. Bu alanın yeşil alan olmasını istedik. Bu üsteki binayı da Mal Müdürlüğü'nden belli bir bedel karşılığı satın aldık. Şu anda binanın yıkımını gerçekleştirmek için buradayız ve yıkımını birlikte izleyeceğiz. Hemen yanındaki Sahil Sıhhiye Binası da, mülkiyeti kendilerine aitti. Onlarla görüşmeler yapmak suretiyle 450 milyar liraya o mülkiyeti de...