02 / 05 / 2024

Ereğli TOKİ başvuru şartları

Ereğli TOKİ başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan konutlar 25 Kasım itibariyle satışa çıkıyor.

Ereğli TOKİ kura çekilişi 2016!

TOKİ'nin Zonguldak Kdz.Ereğli bölgesinde hayata geçireceği emekli konut projesinde toplamda 200 konut bulunuyor. İşte, Ereğli TOKİ kura çekilişi 2016...

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Ereğli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan konutlar 25 Kasım itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Konya Ereğli 2019 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye 2019 projesinde yer alan 20 adet  bugün itibariyle satışa çıktı.

Konya Ereğli TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan 20 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru tam listesi açıklandı. Peki 2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

2+1 nitelikli 200 konuttan meydana gelen TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 200 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanıyor. Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu 13 Haziran gününde başlıyor.

Ereğli TOKİ başvuru şartları Haberi

Ereğli TOKİ başvuru şartları

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesi için başvuru dönemi 25 Kasım'da başlıyor. 

11 adet konutun bulunduğu TOKİ Konya Ereğli 2019 projesinde yer alan konutlar 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Açık satış yöntemiyle satışa sunulan Orhaniye TOKİ projesi için son başvuru tarihi 31 Aralık 2019 olarak belirlendi. Proje için başvurular Halk Bankası tarafından kabul ediliyor.

TOKİ Konya projesinde en düşük konut bedeli 116 bin 64 TL, en yüksek konut bedeli 138 bin 580 TL olarak belirlendi.

Yüzde 12 peşinatla konut sahibi olunabilen Orhaniye TOKİ projesinde peşinat bedelleri 13 bin 927 TL ile 16 bin 629 TL arasında değişiyor.

180 ay vade sağlanan TOKİ Konya Ereğli projesi için ödenecek aylık taksit tutarları 567,43 TL'den başlıyor, 677,50 TL'ye kadar...