07 / 05 / 2024

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları!

TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru detayları haberimizde yer alıyor. TOKİ Konya Ereğli 2020 fiyatları ne kadar? TOKİ Konya Ereğli 2020 başvuru tarihleri ne zaman? İşte merak edilen soruların yanıtları...

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları!

Konya Ereğli TOKİ başvuru tarihleri ve şartları haberimizde yer alıyor. Projede toplam 11 adet konut bulunuyor.

TOKİ Konya Ereğli Orhaniye başvuruları 25 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan konutlar 25 Kasım itibariyle satışa çıkıyor.

TOKİ Konya Ereğli 2019 başvuruları başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye 2019 projesinde yer alan 20 adet  bugün itibariyle satışa çıktı.

Konya Ereğli TOKİ başvuruları yarın başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nın Konya Ereğli Orhaniye projesinde yer alan 20 adet konut yarın itibariyle satışa çıkıyor.

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir grubu projesi için başvurular bugün itibariyle başladı.

Konya Ereğli'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Ereğli Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Eski Sanayi Çarşısı ve Eski Buğday Pazarı'nın bulunduğu alanların Cumhurbaşkanı, Başbakan ve Bakanlar Kurulu'nun imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanarak kentsel dönüşüm alanına dönüştürüldüğü açıkladı.

2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

Daire tiplerinin 2+1 şeklinde tasarlandığı projede başvuru tam listesi açıklandı. Peki 2016 Zonguldak Kdz Ereğli TOKİ kura çekilişi ne zaman?

TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

2+1 nitelikli 200 konuttan meydana gelen TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli projesinde başvurular devam ediyor. Peki, TOKİ Zonguldak Kdz.Ereğli son başvurusu ne zaman?

TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

Zonguldak Kdz.Ereğli emekli konut projesi kapsamında hayata geçirilecek olan 200 adet konut kuralı olarak satılıyor. Peki, TOKİ Zonguldak Ereğli son başvuru ne zaman?

TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün!

Ödemelere göre 240 aya kadar vade sağlanan projede 200 adet daire satışa çıkarıldı. TOKİ Emekli Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü bugün...

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü!

TOKİ Zonguldak Kdz Ereğli son başvuru günü 13 Haziran'da başladı ve devam ediyor. Dairelerin 2+1 şeklinde dizayn edildiği projede ödemelere göre 240 aya varan vade sağlanıyor.

Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu!

Başvuru bedelinin 500 TL olarak belirlendiği projede ödemeler kapsamında 240 aya varan vade sağlanıyor. Zonguldak Kdz.Ereğli TOKİ başvurusu 13 Haziran gününde başlıyor.

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri Haberi

Ereğli TOKİ başvuru tarihleri

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Konya Ereğli Orhaniye orta gelir gubu projesi başvuru tarihleri belli oldu. 

Toplam 114 adet konutun yer aldığı proje için başvurular bugün itibariyle başladı. Projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daireler mevcut.

Son başvuru tarihinin 31 Aralık 2018 olarak belirlendiği TOKİ Ereğli projesinde konut fiyatları 90 bin 462 TL ile 167 bin 632 TL arasında değişiyor.

Yüzde 10, yüzde 15 ve yüzde 25 peşinat oranıyla konut sahibi olunabilen Ereğli TOKİ orta gelir grubu projesinde peşinat bedelleri 9 bin 76 TL'den taksit bedelleri ise 714,33 TL'den başlıyor.

TOKİ Konya Ereğli orta gelir grubu projesi için sunulan vade süresi 96 ay, 108 ay ve 120...