05 / 05 / 2024

Ereğli yeni imar planları

Ereğli yeni imar planları

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Karadeniz Ereğli'de imar nazım planı ciddiye alınmadı! Sel ve fırtına afetinin sebebi ne? 

Karadeniz Ereğli'de yaşanan sel ve fırtına afeti, ilçeyi büyük oranda etkiledi. Peki Ereğli'de yaşanan bu afetin sebebi ne? İşte açıklamalar...

Çiğli’ye imar planı müjdesi! Bölgede yapılaşma süreci başlıyor!

Çiğli Belediyesi ve İzmir Büyükşehir Belediyesince Harmandalı Bölgesine ilişkin devam eden imar planı çalışmalarının askı süresi sona erdi. İdari prosedürlerin tamamlanmasından sonra bölgede yeni imar planına uygun yapılaşma süreci başlayacak.

TOKİ Konya Ereğli'de 396 yeni konut inşa edecek!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, Konya Ereğli'de 396 yeni konut hayata geçirmek için düğmeye bastı.

Karadeniz Ereğli’de eski devlet hastanesi alanına kampüs inşaatı!

Karadeniz Ereğli’nin son altı yılında gündemde yer alan Eski Devlet Hastanesi Alanına kampüs inşaatı için imar düzenlemesinin yer aldığı belediye meclisi kararı oybirliğince onaylandı. 

Ereğli Belediye Meclis’inde kampüs inşaatı imar planı onaylandı!

Zonguldak Ereğli Belediye Meclis Toplantısı’nda Eski Devlet Hastanesi Alanına yapılacak olan kampüs inşaatı için imar planı oylandı ve imar planı oybirliği ile kabul edildi.

Kdz. Ereğli'de kent meydanına cami projesi meclisten geçti!

Zonguldak Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’ın eski terminal alınana yapılması için çalışmalar başlattığı ‘İbadet alanı imar planı değişikliği’ meclisten oy çokluğu ile geçti.

Ereğli'de imar planı değişikliği kabul edildi!

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantı Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda yapıldı.

Zonguldak Ereğli'ye yeni cami inşa edilecek!

Zonguldak’ın Ereğli ilçesi Kestaneci Mahallesi’nde hayata geçirilecek olan cami için temel atma töreni yapıldı.

TOKİ Konya Ereğli 334 konut ihalesi 14 Kasım'da!

Toplu Konut İdaresi Başkalığı (TOKİ), Konya İli, Ereğli İlçesi, Orhaniye Mahallesi'nde 334 adet yeni konut inşa edecek. 

TOKİ'den Konya Ereğli'ye 334 adet yeni konut!

TOKİ, Konya Ereğli'de yeni proje yapacak. 334 adet yeni konut, 1 adet 4 dükkanlı ticaret merkezi ve 1 adet caminin yer alacağı projenin ihalesi 14 Kasım'da yapılacak.

Ereğli İmar Müdürlüğü yeni imar yönetmeliği için çalıştı!

Konya’nın Ereğli İlçe Belediyesi İmar Müdürlüğü, 1 Ekim 2017 tarihinde yürürlüğe girecek Planlı Alanlar İmar Yönetmeliği için fazla mesai yaptı.

İzmir Çiğli’ye 21 milyonluk yeni imar yolu yatırımı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, Çiğli’de 3.2 kilometrelik yeni imar yolu ile 21 milyon liralık yatırım gerçekleştirdi. Şubat ayında başlayan ve yüzde 60’ı tamamlanan çalışmaların ekim sonunda tamamlanması planlanıyor.

Ereğli'de kentsel dönüşüm hızla sürüyor!

Konya Ereğli İlçe Belediye Başkanı Özkan Özgüven, belediye tarafından ilçeye yeni bir kimlik kazandırmak amacıyla başlatılan kentsel dönüşüm projesinin vatandaşa anlatılması için kurulan Kentsel Dönüşüm Ofisi’ni ziyaret etti.

Ereğli yeni imar planları Haberi

Ereğli yeni imar planları

Ereğli Belediye Meclisi ocak ayı oturumunun 2. birleşimi, Belediye Başkanı Hüseyin Uysal başkanlığında yapıldı. Atatürk Kültür Merkezi Nikah Salonu'nda gerçekleşen toplantıda, komisyonlara iletilen gündem maddeleri görüşüldü.

Milliyet Gazetesi'nde yer alan habere göre Kent Meydanı Projesi'ne eklenen ibadet alanına ilişkin imar planı değişikliği, AK Partili meclis üyelerinin kabul oylarıyla yürürlüğe girdi.

Uysal, oylamanın ardından yaptığı konuşmada, ilçenin geleceğinin parlak olduğuna değinerek, "Gelecekte ihtiyaç olacağı için bugünden bu kararları almayı uygun gördük." diye açıklama...