02 / 05 / 2024

Eren Holding geri dönüşüm

Eren Holding geri dönüşüm

Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda...

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Efe Eren Geri Dönüşüm İnşaat Otomotiv Gıda Nakliyat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Şişli'de yapıldı. 

Bahaş Holding CEO’su Abdüssammet Bahadır: Kentsel dönüşüm ülkemizin birinci önceliğidir!

Bahaş Holding Üst Yöneticisi (CEO) Abdüssamet Bahadır kentsel dönüşüme yönelik düzenlemeler içeren kanun teklifi ile ilgili önemli açıklamalar yaptı. İşte Abdüssamet Bahadır'ın o açıklamaları...

Eren Holding’ten Bitlis’e 200 milyon dolarlık dev yatırım!

Doğu Anadolu’nun en büyük sanayi yatırımı Eren Holding tarafından Bitlis’te gerçekleştirildi. Temelleri 2 yıl önce atılan ve bin kişiye istihdam sağlayacak iplik fabrikasının açılışına Cumhurbaşkanı Erdoğan da katıldı.

Devlet 250 bin lira veriliyor: Faiz yok, geri ödeme yok

Kültür ve Turizm Bakanlığının desteklediği KOSGEB, çok sayıda mesleği içeren Yaşayan Kültür Mirası İşletmeler Destek Programı kapsamında 250 bin liraya kadar geri ödemesiz destek verme kararı aldı. Başvurular bugün başlıyor.

Keleşoğlu Holding'ten yeni şirket!

Keleşoğlu Holding yeni bir yatırım hayata geçirdi. Eston 1 Nolu Yapı Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Fuat Keleş, Dursun Keleş, Şerif Eren ve Çağla Keleş ortaklığında kuruldu.

Atık geri dönüşümünü kapsayan yıkım yönetmeliği yolda!

Çalışmalarına devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, kentsel dönüşümde atıkların geri dönüşümünü de içeren yıkım yönetmeliğini hazırlıyor. Altensis Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, konuyla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Eren Holding çimento yatırımlarını hızlandırdı!

Eren Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Eren, "Çimento, kağıt-karton ve enerjide pandeminin olumsuz etkisini çok şükür yaşamadık" dedi.

Nata Holding AVM ve konut projelerine yoğunlaştı!

Nata Holding Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Tanık, yaptığı açıklamada, "Türkiye'deki yatırımlarımıza konsantre olduk, bilindiği gibi dünya çapında bir virüsle mücadele ediyoruz. Özellikle istihdam açısından geri adım atmamak adına bu kararı aldık, AVM ve konut projelerine yoğunlaştık" dedi.

İhlas Holding, İhlaszedelere rağmen binlerce konut inşa etti!

İhlas Finans mağduru olan on binlerce vatandaş  parasını geri alma umuduyla 19 senedir beklerken, İhlas Holding milyarlarca liralık konut inşa etti.

Sultangazi Atışalanı Geri Dönüşüm Parselasyon Planı askıda!

Sultangazi ilçesi, Atışalanı Mahallesi 1 pafta 1-2-3 parselleri içeren Geri Dönüşüm Parselasyon Planı bugün askıya çıktı..

İttifak Holding 2017 gelir tablosunu yayınladı!

İttifak Holding 2017 yılını içeren ve vergi dairesine verilen gelir tablosunu yayınladı. 

Eren Holding 6 ülkede üretim tesisi kuracak!

Eren Holding, 25 yıla yakın bir süre tek tesisle üretim yaptığı çimentoda, yatırım atağına geçti. Eren Holding iki yıl içinde altı ülkede birden üretim tesisi kuracak.

Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı!

Denge Yatırım Holding bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yaptığı açıklamada Denge Yatırım pay geri alımı bildirisini yayınladı.

Eren Holding geri dönüşüm Haberi

Eren Holding geri dönüşüm


Türkiye'deki atık yönetimi ve geri dönüşüm sektörü, hem özel sektörün hem de yerel yönetimlerin katkılarıyla 5 milyar Euro'luk bir pazar haline geldi. Bu sektörde yeni yatırımlar yolda. Hükümet 2013"20l6'yı kapsayan ve yatırımcılara büyük fırsatlar getiren Ulusal Geri Dönüşüm Eylem Planı'na son şeklini veriyor. İki ay içinde çıkması beklenen eylem planı, holdinginden KOBİ'sine yüzlerce firmaya büyük fırsatlar sunuyor. Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın projeksiyonlarına göre, Avrupa Birliği uyum sürecinde, önümüzdeki yıllarda katı atık yönetimi sektörüne 7 ile 9 milyar Euro arasında yatırım yapılacak. 


Bundan 20 yıl önce, 28 Nisan 1993'te İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Hekimbaşı çöplüğünde yaşanan metan gazı patlaması, 39 kişinin ölümüne neden oldu; 12 kişinin cesetlerine ise hala ulaşılamadı. Bu facia, atık sonınunu en yakıcı haliyle ülke gündemine sokan olay...