25 / 07 / 2024

erenköy cadde projesi

erenköy cadde projesi

1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, butik konut projelerine önem verdiklerini söyledi...

Kozyatağı İnşaat'tan İçerenköy Carrefour arazisine 1.402 konutluk yeni proje!

Kozyatağı İnşaat, İstanbul Ataşehir İçerenköy'deki yeni projesi için düğmeye bastı. 6 milyar 178 milyon 563 bin TL'ye mal olması beklenen Kozyatağı İnşaat Ataşehir projesi İçerenköy Carrefour arazisinde yükselecek.

Ziraat GYO Erenköy projesinin değeri belli oldu!

Ziraat GYO'nun Erenköy projesi için KDV hariç 51 milyon 600 bin TL, KDV dahil ise 60 milyon 888 bin TL değer takdir edildi. 

DKY Cadde Erenköy 86'da teslimler tamamlandı!

DKY CADDE Erenköy 86 markasıyla, Bağdat Caddesi’ne yürüyüş mesafesinde inşa edilen proje, daire sahiplerine teslim edildi. Bağdat Caddesi’ne, sahil yoluna, yeme-içme ve alışveriş merkezlerine yakınlığıyla dikkat çeken proje daire sahiplerinden tam not aldı.

Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017!

Toplam 163 daire ve 33 cadde mağazasından oluşan Bakırköy City projesi Beyaz İnşaat ve Göktaşlar İş Ortaklığı tarafından hayata geçiriliyor. İşte Bakırköy City projesi fiyat listesi 2017...

Aslanpark Erenköy'de teslimler 2016 sonunda!

Butik projelerle mahalle hayatını yeniden yaşatan Aydoğan İnşaat, Aslanpark Erenköy projesi ile Bağdat Caddesi’nin en iddialı projesine imzasını atacak.

Park Residences Cadde Projesi!

Birleşik Gayrimenkul Geliştirme ve İnşaat A.Ş imzasıyla yükselen projede daire tipleri 1+1'den 4+1'e kadar farklılık gösteriyor. Park Residences Cadde Projesi daire fiyatları 4 bin 500 dolar'dan başlıyor.

Caddepark Erenköy teslimlerinde son 20 gün!

Aydoğan inşaat, Bağdat Caddesindeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy'ü teslim etmeye hazırlanıyor. 2014 yılının ilk ayında hayata geçirilen Caddepark Erenköy'ün teslim tarihi 30 Haziran 2015 olarak belirlenmişti.

Caddepark Erenköy'de teslimler 30 Haziran'da!

Aydoğan İnşaat, Bağdat Caddesi 'ndeki kentsel dönüşüm projesi Caddepark Erenköy 'ü 30 Haziran'da teslim etmeye hazırlanıyor.

İdris Güllüce Konya katı atık yönetimi projesi toplantısına katılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı katı atık yönetimi projelerine hız kesmeden devam ediyor. Ülkemiz genelinde yapılan katı atık projelerine bir yenisi daha eklendi.İdris Güllüce Konya Katı Atık Yönetimi Projesi toplantısına katılacak.

İçerenköy'de 4 bin liradan satılık arsa!

İstanbul Kadıköy'de yer alan İçerenköy Mahallesi'ndeki bir arsa 4 bin liradan satışa çıkarılmış... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın ortaya çıkardığı o haber...

1970 yılında İçerenköy'de 4.000 liraya arsa!

Reşat Altın'ın 208 liraya satıldığı 1970 yılında, Türkiye'nin en kalabalık 4. mahallesi İçerenköy'de 4 bin liraya arsa satılıyormuş. Arsalar 3 bin lirası peşin, bakiyesi ayda 100 lira taksitle satılıyormuş.

Beylikdüzü bölgesinin getirisi en yüksek projesi Makyol Yaşam'da kampanyalar devam ediyor!

Dünyanın ilk 225 taahhüt firması içinde yer alan Makyol İnşaat'ın 'YÜZDE 100 EV' konseptiyle oluşturduğu Makyol Yaşam projesinin Beylikdüzü bölgesinin getiri potansiyeli en yüksek projesi olması öngörülüyor.

Köy Zekeriyaköy konut projesi!

Köy Zekeriyaköy konut projesi 1.3 milyar TL yatırım bedeli ile hayata geçiriliyor. 467 bin metrekare alan üzerinde yükselen projede metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL'den başlıyor.

erenköy cadde projesi Haberi

erenköy cadde projesi


1987 yılından beri İstanbul Anadolu yakasında yaptığı konut projeleriyle adından söz ettiren Aydoğan İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı İrfan Aydoğan, butik konut projelerine önem verdiklerini söyledi. Butik projeler sayesinde müşterileriyle birebir temas kurduklarını dile getiren Aydoğan, "Onların isteklerini göz önünde bulundurup kişiye özel tasarımlar yapabiliyoruz" diyor. 


Kentsel dönüşümle birlikte İstanbul'un gözbebeği konumundaki birçok semtte de butik projeler hız kazanmaya başladığını vurgulayan Aydoğan, Bağdat Caddesi, Bomonti, Levent, Nişantaşı gibi şehrin önemli lokasyonların ilk göze çarpan bölgeler olduğunu dile getirdi. İrfan Aydoğan, özellikle Bağdat Caddesi gibi şehrin önemli lokasyonlarının hiçbir zaman popülaritesini kaybetmeyeceğinin ve her zaman şehrin trend noktaları olmaya devam edeceğini belirterek, şunları söyledi: Yeni projeye başladı "Bağdat Caddesi'nde 'Cadde Park Erenköy' projemizin startını verdik. Tek blokta 54 dairelik bir konut inşa...