06 / 05 / 2024

Erenköy Galip Paşa Köşkü

Erenköy Galip Paşa Köşkü

1871 ve 1877 yıllarında maliye nazırlığı yapan Osmanlı devlet adamı Abdullah Galib Paşa'nın Erenköy'de beş dönüm bahçe içinde bulunan köşkü, 3 bin altın parasına 90 bin liraya satılacakmış.

1933 yılında Heybeliada'da İsmet Paşa yolu 21 bin liraya yapılmış!

1933 yılında İstanbul'da bazı yollar yapılmış. Bunlardan biri de Heybeliada İsmet Paşa yolu. Söz konusu yol 21 bin liraya mal olmuş.

Akiş GYO Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri açıklandı! 

Akiş GYO tarafından İstanbul Kadıköy'de yer alan Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri resmen açıklandı. Peki Erenköy ve Caddebostan gayrimenkullerinin 2022 değeri ne kadar oldu? İşte o rakam...

Ragıp Paşa Köşkü icradan satışa çıktı! İşte 116 yıllık tarihi köşke biçilen fiyat

İstanbul'un Kadıköy semtinde 116 yıl önce inşa ettirilen Ragıp Paşa Köşkü, mahkeme kararıyla satışa çıktı. İşte icratan ihaleyle satışa çıkan köşk için istenen rakam ve köşkün tarihine ilişkin detaylar....

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

İzmir Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı 35 yıllığına kiralanacak!

İzmir'in önemli ilçelerinden Konak'ta  Kaplan Mustafa Paşa Vakfı Çarşısı olarak adlandırılan alanın 35 yıllığına kiralanmasına karar verildi.  

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Kadıköy Zühtüpaşa 1/5000 ölçekli imar planı askıda!

Kadıköy ilçesi, Zühtüpaşa Mahallesi, 280 ada, 29 parsele ilişkin 1/5000 ölçekli 22.12.2020 tasdik tarihli plan tadilatı askıya çıkarıldı.

Paşabahçe ilk deneyim mağazasını Erenköy'de açtı!

Paşabahçe Mağazaları, ilk deneyim mağazasının açılışını İstanbul Erenköy'e bağlı Bağdat Caddesi'nde gerçekleştirdi.

Balıkesir Zağnos Paşa Camii'nin çevresindeki binalar yıkılıyor!

Balıkesir'de büyük öneme sahip olan Zağnos Paşa Camii’nin siluetinin ortaya çıkarılması için çalışmalar devam ediyor. Balıkesir Büyükşehir Belediye ekipleri caminin etrafındaki yapıların yıkımını gerçekleştiriyor. 

Paşa Konakları Beykoz projesi geliyor! Yeni proje!

Parlaklar Group tarafından Beykoz'da yükselen Paşa Konakları projesi yeni sahipleriyle buluşmaya hazırlanıyor. Projede fiyatlar 790 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Fethi Paşa Korusu Şubesi bugün Üsküdar'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2022 yılında açılacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum yaptığı açıklamada, "Barbaros Hayrettin Paşa Camisi'ni 2022 yılı sonu gelmeden bitirip teslim edeceğiz" dedi.

Barbaros Hayrettin Paşa Camisi 2.5 yıl sonra açılacak!

Mimar Sinan'ın kalfalık eseri olarak bilinen ve Süleymaniye Camisi'nden öykünerek tasarlanan Barbaros Hayrettin Paşa Camisi inşaat çalışmalarının tamamlanmasıyla 2.5 yıldan sonra ibadete açılıyor.

Erenköy Galip Paşa Köşkü Haberi

Erenköy Galip Paşa Köşkü

90 BİN LİRAYA - Erenköy İstasyonu'nda Ethem Efendi Caddesi Fırın Sokak'ı No. 39'lu beş dönüm çamlı bahçe içinde Galip Paşa Köşkü ve selamlığı ve müştemilatı satılıktır. İçindekilere müracaat. Ethem Efendi Caddesi üzerinde bir buçuk dönüm çamlı bahçe içinde 32 bin liraya ayrıca bir köşk satılıktır. 



KELEPİR ARSA - Fatih'te, Çarşamba pazarında Hattat İzzet Sokak'ında, tramvaya beş dakika. 108 M2 arsa. Telefon 80114, sabah ve akşamları müracaat. 



KIZILTOPRAK'TA - Kiralık köşk. Meyve bahçesi içinde konforlu, manzaralı 7 odalı köşk yaz...