16 / 05 / 2024

Erenköy İntaş Sitesi satılık daire

Erenköy İntaş Sitesi satılık daire

Erenköy İntaş Sitesi'ndeki konutlar, 1972 yılında 94 bin liradan başlayıp 157 bin liraya kadar çıkan fiyatlarla satışa sunulmuş... İşte Emlakkulisi.com tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın o özel haberi...

Akiş GYO'dan Erenköy Çiftehavuzlar dava açıklaması!

Akiş GYO, İstanbul İli, Kadıköy İlçesi, Erenköy Mahallesi, Çiftehavuzlar Mevkii, 106 Pafta, 1435 Ada, 39 Parsel'de kain taşınmaz hakkında açıklama yaptı...

Afyon Yüntaş Akaryakıt 8 milyon TL'ye satışa çıkarıldı!

Mülkiyeti Yüntaş Akaryakıt Gıda İçecek Turizm Mermer Elektrik Nakliyat San. Tic. A.Ş. ne ait olan arsa vasıflı gayrimenkul ve üzerinde bulunan fabrika binası 8 milyon TL bedelle satışa sunuldu. 

Ataşehir İçerenköy'e cami inşa edilecek!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Ataşehir İçerenköy'de inşa edilecek cami için bir ihale düzenledi. İhale 13 Ağustos Pazartesi günü gerçekleştirilecek.

Cevizli Yücel Sitesi iletişim!

Cevizli Yücel Sitesi iletişim bilgileri haberimizde yer alıyor. Yücel Sitesi Kartal Cevizli bölgesinde, eski Tekel Fabrikası’nın yanı başında inşa ediliyor. 

CarrefourSA'nın İçerenköy'deki arazisini Gülaylar aldı!

Gülaylar Group, Bainbridge Holding'in sahip olduğu İçerenköy CarrefourSA AVM'yi 269 milyon Euro bedelle satın aldı.. 

Akiş GYO Erenköy Apartmanı 2017 değerleme raporu!

Akiş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Erenköy 378 Ada 25 Parsel'e ilişkin hazırlatılan 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi!

İstanbul İçerenköy’de bulunan pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA AVM için devir işlemleri başlayacak. CarrefourSA İçerenköy AVM Gülaylar'a devredildi.

Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA arsası için el sıkıştı!

İstanbul İçerenköy’de şehrin göbeğinde bulunan ve pek çok yatırımcının markajına giren CarrefourSA arazisinin satışında son noktaya gelindi. Gülaylar, İçerenköy'deki CarrefourSA için el sıkıştı.

İçerenköy uygulama imar planı tadilatı askıya çıktı!

Ataşehir İlçesi'ne bağlı İçerenköy Mahallesi'ndeki 12 parselin bir kısmına ilişkin uygulama imar planı tadilatı bugün askıya çıktı..

Ataşehir İçerenköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Ataşehir İçerenköy Mahallesi'nde bazı parsellere ilişkin 1/1000 ölçekli 06.07.2017 tasdik tarihli Uygulama İmar Planı tadilatı bugün askıya çıkarıldı. Plan tadilatı 17 Kasım'da askıdan inecek.

Kadıköy Feza Sitesi'nde son 20 daire!

Keleşoğlu İnşaat'ın Kadıköy Erenköy'de hayata geçirdiği ilk kentsel dönüşüm projesi Feza Sitesi'nde son 20 daire için satışlar devam ediyor...

İçerenköy ve Küçükbakkalköy'ün nazım imar planı askıda!

İstanbul Ataşehir İlçesi, İçerenköy, Küçükbakkalköy Mahalleleri ve Yakın Çevresi Nazım İmar Planı'na ilişkin 1/5000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı....

Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Henüz proje aşamasında olan Kartal Yücel Sitesi projesi bu ay içerisinde satışa sunulacak. Peki Cevizli Yücel Sitesi nerede?

Erenköy İntaş Sitesi satılık daire Haberi

Erenköy İntaş Sitesi satılık daire

İstanbul Kadıköy'deki Erenköy İntaş Sitesi hayata geçirilmeden önce 1972 yılında lansman fiyatlarıyla 94 bin lira ile 157 bin lira arasında satışa çıkarılmış...


Emlakkulisi.com Haber Merkezi'nin tarih araştırmacısı Abdullah Kutalmış Mızrak'ın haberine göre; 35 bin 240 metrekare saha üzerinde kurulacak olan Erenköy İntaş Sitesi, 430 daireden meydana gelecekmiş...


Haberin devamı için...