01 / 05 / 2024

Erer Yapı caddebostan

Erer Yapı caddebostan

Erer Yapı, Kadıköy Caddebostan, Suadiye ve Erenköy'de 3 yeni projeye hazırlanıyor. Firma Kadıköy'de yer alan 3 projesini de 2015 yılı içinde sahiplerine teslim etmeyi planlanıyor.

Caddebostan Ulaş Apartmanı satışta! Teslimler Temmuz 2024'te!

İbrahim Demirli İnşaat tarafından inşa edilen Caddebostan Ulaş Apartmanı'ndaki daireler satışa çıktı. Projede teslimler 2024 Temmuz ayında yapılacak.

Erer Kent Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erer Kent Yapı Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Kadıköy'de Gülsüm Özer tarafından kuruldu.

Caddebostan Kültür Merkezi'ndeki kafeterya 5 yıllığına kiraya veriliyor!

Kadıköy Belediyesi, Kadıköy Caddebostan Kültür Merkezi zemin katında bulunan kafeteryayı 5 yıllığına kiraya veriyor. Kiralama ihalesi 8 Kasım'da yapılacak...

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle!

İzmir Avcılar Caddebostan'da 72 ay vadeyle ödemeler yapılıyor. Toplamda 202 daireden meydana gelen projede 2+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor.

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla!

Avcılar Caddebostan'da yüzde 1 peşinatla ödemeler yapılıyor. İzmir Bornova'da inşa edilen Avcılar Caddebostan'da 202 adet daire yer alıyor. 

Halk GYO Caddebostan Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı!

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Halk GYO Caddebostan Binası 2016 değerleme raporunu yayınladı.

CCY Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

CCY Yapı Anonim Şirketi, Birgül Kavan Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Cansu Kavan Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 50 bin TL sermaye ile 4 Mart'ta Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, İskele Caddesi'nde kuruldu.

Tekinalp Yapı Limited Şirketi kuruldu!

Tekinalp Yapı Limited Şirketi, İsmet Tekinalp tarafından 48 milyon TL sermaye ile 16 Aralık 'ta İstanbul İl' i, Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Agahefendi Sokak 'ta kuruldu.

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Delta Yap Sat Proje Yatırım İnşaat Anonim Şirketi, Yakup Durmaz Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 500 bin TL sermaye ile 18 Kasım'da Kadıköy, Caddebostan Mahallesi' nde kuruldu.

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Mato Hüseyin Tavukçuoğlu Yapı Makine Mimarlık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hüseyin Tavukçuoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 23 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Mansard Yapı İnşaat Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mansard Yapı İnşaat Teknolojileri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Engin Karakoç tarafından 200 bin TL sermaye ile 12 Ekim'de Kadıköy, Caddebostan Mahallesi, Bağdat Caddesi'nde kuruldu.

Satış vaadi sözleşmesi nasıl sona erer?

Bir ön alım sözleşmesi olarak karşımıza çıkan satış vaadi sözleşmesinin geçerliliği, yazılı şekilde yapılmış olmasına bağlı oluyor. Bu sözleşme bazı şekillerde son bulabiliyor. Peki, satış vaadi sözleşmesi nasıl sona erer?

Caddebostan Migros'un yerine yaşam merkezi geliyor!

İstanbul Caddebostan sahilinde dev bir proje başlıyor. Sahildeki Migros’un bulunduğu alan ile ilgili konuşan Mimar Gürhan Bakırküre, “2016’da hayata geçecek projede market yerin altına indirilecek. Açık hava konserlerinin yapılacağı kamuya açık alan yarat

Erer Yapı caddebostan Haberi

Erer Yapı caddebostan

Erer Yapı, Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de 3 projeye hazırlanıyor. Bunlardan biri Güral Apartmanı, diğeri Köseoğlu Residence ve bir de Çamlık Rezidence yer alıyor. 


Güral Apartmanı hakkında:



Güral Apartmanı projesine Nisan'da başlandı. Mayıs 2015'te tamamlanacak projenin toplam inşaat alanı 2418,94 metrekare olarak belirlendi. 


Güral Apartmanı projesi, Kadıköy'de Caddebostan Haldun Taner Sokak'ta yer alıyor. 


Köseoğlu Residence hakkında:




Ağustos 2014'te başlanacak olan Köseoğlu Residence projesinin 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor. Köseoğlu Residence'ın toplam inşaat alanı 4646,28 metrekare olarak belirlendi. 


Köseoğlu Residence projesi, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde Gül Sokak'ta ada ve deniz manzarası manzarasına sahip. 


Çamlık Rezidence hakkında:




Çamlık Rezidence projesine ise Temmuz'da başlanacak. 2015'in sonunda tamamlanacak Çamlık Rezidence'ın toplam inşaat alanı 7828,87 metrekare. 


Çamlık Rezidence projesi de Kadıköy'de Erenköy Mahallesi, Taş Mektep Sokak'ta inşa edilecek. 


Erer Yapı iletişim 

Telefon: 0216 410 11...