01 / 05 / 2024

Erer Yapı erenköy

Erer Yapı erenköy

Erer Yapı, Kadıköy Caddebostan, Suadiye ve Erenköy'de 3 yeni projeye hazırlanıyor. Firma Kadıköy'de yer alan 3 projesini de 2015 yılı içinde sahiplerine teslim etmeyi planlanıyor.

Ataşehir İçerenköy Mahallesindeki 458 bin metrekarelik rezerv yapı alanın planı notu ilavesi askıda!

İstanbul İli, Ataşehir İlçesi, İçerenköy Mahallesi II. Etap Yaklaşık 45,8 ha Rezerv Yapı Alanına İlişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı Plan Notu İlavesi askıya çıkarıldı.

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi açıldı!

Kaçkar Yapı Dekorasyon Nakliye Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi İçerenköy Şubesi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Gökhan Büyükışık tarafından açıldı.

Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın arazisi yapılaşmaya açıldı!

İstanbul Ataşehir’deki üzerinde Erenköy Gümrük Müdürlüğü ve İETT Garajı'nın bulunduğu 286 bin metrekare büyüklüğündeki arazi için özelleştirilme kararı verildi. Cumhurbaşkanı Erdoğan 2019'da 'tamamı millet bahçesi' olacak dediği alanı yapılaşmaya açtı.

Ataşehir İçerenköy imar bilgilendirme toplantısı yapıldı!

Uzun zamandır çözülemeyen Ataşehir İçerenköy Mahallesi’nin imar planlarıyla ilgili bir toplantı yapıldı.

Erenköy’deki gümrük alanı millet bahçesi oluyor!

AK Parti Ataşehir Belediye Başkan Adayı İsmail Erdem Ataşehir'deki 30 yıllık mülkiyet ve imar sorunun çözüleceğini söyledi. Başkan İsmail Erdem yoğun trafiğe sebep olan Erenköy Gümrüğü'nün yerine millet bahçesi yapılacağı da dile getirdi. 

Uzunal Tau Yapı'nın Göztepe ve Erenköy projelerinde son daireler!

Türkiye’deki yapı sektörünün önemli oyuncularından Uzunal Tau Yapı’nın Göztepe’deki “Yonca” ve Erenköy’deki “Tezer” projeleri, 5 yıl garanti ayrıcalığı ve Uzunal Tau Yapı güvencesiyle, huzurlu bir yaşam alanı arayan sahiplerini bekliyor.

Hakan Kıran’ın Erenköy binasındaki kaçak kat yıkılacak mı?

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi, ranta izin vermedi. Başkan Kadir Topbaş’ın mimar arkadaşı Hakan Kıran ile Taşyapı’nın patronu Emrullah Turanlı’nın sahipleri arasında olduğu Erenköy’deki bina için, yükseklik sınırını aştığı gerekçesiyle yıkım kararı alındı

İstanbul Erenköy Gümrüğü taşınacak mı?

Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, İstanbul Erenköy Gümrüğü ile ilgili dün TOKİ'de yapılan bilgilendirme toplantısına katıldı. Toplantı öncesi basın mensuplarına, projeye ilişkin bilgi verilmedi.

Uzunal Tau Yapı'dan Göztepe ve Erenköy'e iki proje!

Günümüz çağdaş mimarisini 40 yıllık deneyimiyle müşterilerine sunan Uzunal Tau Yapı, Göztepe’deki Yonca ve Erenköy’deki Tezer projeleriyle güvenli ve kaliteli yaşama destek vermeyi sürdürüyor.

Kayseri Erenköy bağlantı yolu açıldı!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr.Memduh Büyükkılıç, Erenköy mahallesinde alt yapısı ile yapımı tamamlanan Gürle Caddesi açılması ile iki ilçenin birbirine bağlandığını söyledi.

Erenköy su kesintisi 9 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Erenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 9 Kasım 2014 tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 13:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Erenköy su kesintisi 4 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy ilçesinin Erenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 4 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 14:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

İçerenköy su kesintisi 3 Kasım 2014!

İstanbul Anadolu Yakası Ataşehir ilçesinin İçerenköy mahallesinde şebeke hattı arızası nedeni ile 3 Kasım tarihinde su kesintisi yapılacak. Çalışmanın saat 20:00 civarında bitirilmesi öngörülüyor...

Erer Yapı erenköy Haberi

Erer Yapı erenköy

Erer Yapı, Anadolu Yakası'nda Kadıköy'de 3 projeye hazırlanıyor. Bunlardan biri Güral Apartmanı, diğeri Köseoğlu Residence ve bir de Çamlık Rezidence yer alıyor. 


Güral Apartmanı hakkında:



Güral Apartmanı projesine Nisan'da başlandı. Mayıs 2015'te tamamlanacak projenin toplam inşaat alanı 2418,94 metrekare olarak belirlendi. 


Güral Apartmanı projesi, Kadıköy'de Caddebostan Haldun Taner Sokak'ta yer alıyor. 


Köseoğlu Residence hakkında:




Ağustos 2014'te başlanacak olan Köseoğlu Residence projesinin 2015 yılının sonunda tamamlanması planlanıyor. Köseoğlu Residence'ın toplam inşaat alanı 4646,28 metrekare olarak belirlendi. 


Köseoğlu Residence projesi, Kadıköy'ün Suadiye Mahallesi'nde Gül Sokak'ta ada ve deniz manzarası manzarasına sahip. 


Çamlık Rezidence hakkında:




Çamlık Rezidence projesine ise Temmuz'da başlanacak. 2015'in sonunda tamamlanacak Çamlık Rezidence'ın toplam inşaat alanı 7828,87 metrekare. 


Çamlık Rezidence projesi de Kadıköy'de Erenköy Mahallesi, Taş Mektep Sokak'ta inşa edilecek. 


Erer Yapı iletişim 

Telefon: 0216 410 11...