05 / 05 / 2024

ergan dağı erzincan kayak merkezi

ergan dağı erzincan kayak merkezi

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan' ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi....

AFAD açıkladı! Erzincan'da 4.1 büyüklüğünde deprem meydana geldi...

Afet ve Acil Durum Yönetimi (AFAD) Başkanlığı, Erzincan'da 4,1 büyüklüğünde deprem meydana geldiğini duyurdu. Yaşanan depremin saat 01.30'da gerçekleştiğini ve depremin derinliğinin ise 5,67 kilometre olarak belirlendiği ifade edildi.

Jeoloji Mühendisleri Odası'ndan Trabzon'a deprem uyarısı: Erzincan depremi Trabzon'u da yıkar!

Trabzon Jeoloji Mühendisleri Odası Başkanı Semi Hamzaçebi, Erzincan'da olabilecek bir depremin Trabzon'u da yıkacağına dikkat çekerek önemli açıklamalarda bulundu. 

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye sosyal tesis yapım işi ihalesi!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da 18 milyon 390 bin TL bedelle sosyal tesis yapım işi ihale ediyor.

TOKİ Erzincan Kemaliye alt gelir başvuruları 22 Kasım'da başlıyor!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığının Erzincan Kemaliye alt gelir grubu projesinde yer alan konutlar 22 Kasım'da satışa çıkıyor.

Erzincan'da kira ücretleri İstanbul ile yarışıyor!

Erzincan'da kira ücretleri ve konut fiyatları neredeyse İstanbul'a yaklaştı. Kent sakinleri ise artan fiyatlar karşısında oldukça tepkili.

Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarında son durum ne? 

1992 depreminden sonra Erzincan'da inşa edilen deprem konutlarının yapımı devam ediyor. Çalışmalar dahilinde 15 bin 600 bina inşa edildi, birçok hasarlı bina ise güçlendirildi.

Erzincan'da 18.4 milyon TL'ye satılık 24 gayrimenkul!

Erzincan Belediye Başkanlığı, Erzincan'da yer alan 24 adet gayrimenkulü 18 milyon 409 bin 242 TL bedelle satışa çıkardı.

TOKİ, Erzincan'da 256 yeni konut inşa edecek!

Erzincan İli İliç İlçesi 3. Etap Abdullahpaşa Mahallesi ve Fatih Mahallesi 256 Konut , 2 Dükkanlı Ticaret, 1 Adet Cami İnşaatı ile Altyapı ve Çevre Düzenlemesi İşi ihalesi 29 Nisan'da yapılacak.

Naci Görür: Erzincan'da en az 7 büyüklüğünde deprem olabilir!

Prof. Dr. Naci Görür, Erzincan çevresinde ile Erzincan’ın doğusunda olan yedisu fayının hassasiyetle baktığı bir konu olduğunu belirtti ve, "Burada da en az 7 büyüklüğünde bir deprem olma olasılığı fazla" dedi.

Erzincan'da çatıdan düşen inşaat işçisi öldü!

Erzincan'da çatıdan düşerek ağır yaralanan işçi, kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi...

Erzincan Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'i hafif hasarlı!

Erzincan Valisi Mehmet Makas ve AK Parti Erzincan Milletvekili Süleyman Karaman, önceki gün Tercan ilçesinde meydana gelen deprem bölgesinde incelemeler yapıp depremzedelere "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Tercan'da 601 konuttan 32'si ağır, 175'inin hafif hasarlı olduğu belirlendi.

Erzincan'da arazi toplulaştırma kararı!

Erzincan'da bulunan bazı yerlerde arazi toplulaştırması ve tarla içi geliştirme hizmetlerinin yapılmasına dair karar alındı...

TOKİ Erzincan Çukurkuyu Bulutlu 2. Etap ihalesi 6 Kasım'da!

TOKİ Erzincan ili, Çukurkuyu ilçesi, Bulutlu mahallesi 2 .etap 196 adet konut, 1 adet sosyal tesis, 1 adet ticaret merkezi ve 1 adet büfe inşaatı işi ihalesi 6 Kasım'da...

ergan dağı erzincan kayak merkezi Haberi

ergan dağı erzincan kayak merkezi


Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi. Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 kilometre uzunluğundaki piste sahip kayak merkezinde incelemelerde bulunduğunu, snow track aracı ile dağın zirvesine çıkarak kar kalınlığını ve son yapılan çalışmaları gördüğünü söyledi.


Erzincan'ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan ve geçen yıl hizmete açılan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin yeni sezona hazır olduğunu ifade eden Akdemir, tesisin ihalesinin yapıldığını ve beklenen karın yağması halinde 30 Aralık'ta tüm etapların kayağa açılacağını belirtti. Akdemir, geçen hafta hem kayak hem de günübirlik tesislerin ihalesini gerçekleştirdiklerini, kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesi durumunda 30 Aralık beklenmeden de merkezin kayak severlerin hizmetine açılabileceğini dile getirdi. Zirvede kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetre olduğunu kaydeden...