05 / 05 / 2024

ergan dağında otel varmı

ergan dağında otel varmı

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan' ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi....

Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı! Nedeni şaşırttı!

Holllanda'nın başkenti Amsterdam’da yeni otel açmak yasaklandı. Belediye Meclisi, “Dengeli Turizm Yönetmeliği” uyarınca, tüm şehri oteller için “yasak bölge” ilan etti.

Şırnak Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi heyecanla karşılandı!

Şırnak'ta terörden temizlenmiş olan Gabar Dağı'nda keşfedilen yeni petrol rezervi, çevre köylerde büyük sevinç uyandırdı.

İBB, depremzedeleri İskenderun'da 'Feribot otel'de ağırlayacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, depremzedelerin konaklaması için İDO’ya ait iki feribotu 2400 yataklı otel haline getirdi. Feribotlar İskenderun’da demirleyecek.

Yalova'da termal otel dolandırıcılığı! 52 kişinin hapsi isteniyor!

Yalova’da termal suyu bile olmayan devre mülk projesini maket üzerinden pazarlayan şebekeye yönelik dava açıldı. Açılan davada savcı, sanıkların ‘organize suç örgütü’ kapsamında 1000 yıl hapis cezasına çarptırılmasını istedi.

İspanya'da 1200 otel satışa sunuldu!

Koronavirüs salgını nedeniyle turizmi en ağır darbe yiyen ülkelerden olan İspanya'da krizin her gün yeni bir boyutu gözler önüne seriliyor. İspanya'da 1.200 otel satışa sunuldu ve alıcısını bekliyor...

İstanbul Havalimanı'na 30-40 civarında bungalov tarzı otel yapılacak!

2019 hedeflerini tutturduklarını dile getiren İGA Ceo’su Kadri Samsunlu, “İstanbul Havalimanı'na Uzakdoğu’daki havalimanlarında revaçta olan uzay kapsülü gibi, bungalov tarzı 30-40 civarında otel yapacağız.” 

Sis Dağı'nda imar affı ve yıkım!

Sis Dağı'nda kaçak olarak inşa edilen yapılar imar barışı uygulaması kapsamında tek tek yıkılıyor.

Cengiz Holding, Kaz Dağı'nda maden satın aldı!

Cengiz Holding Kaz Dağı'nın Halilağaköyü yakınlarında Kanadalı Liberty Gold ve Teck Resorurces’a ait altın bakır madenini 55 milyon dolara satın aldı. 

Eğirdir Gölü plajında otel inşaatı başladı!

Türkiye’nin ikinci en büyük tatlı su gölü olan Eğirdir Gölü plajında otel yapımına başlandı. Yaşam savunucusu ve akademisyen Kesici, “Peri bacalarındaki otel inşaatı nasıl durdurulduysa, bu inşaat da hemen durdurulmalı” diye konuştu.

Peribacalarında otel inşaatına tepki!

Nevşehir merkez ilçeye bağlı Göreme beldesinde, Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde bulunan peribacalarının yanında inşa edilen otel tepki çekti.

Türk yatırımcılar İran'da otel inşa edecek!

İran Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ali Esger Monsan yaptığı açıklamada Türk yatırımcıların İran'da 10 otel inşa edeceğini söyledi.

Yerli ve yabancı firmalar Bodrum'da devamlı otel yapıyor!

Yerli ve yabancı yatırımcılar Bodrum’a devamlı otel yatırımı yapıyor. Ancak Bodrum’da yapılan yazlık konut ve özellikle otel sayıları ve yatak sayıları bilinemiyor...

Sadettin Saran Hırvatistan’da otel yatırımı ile turizme adım attı!

Türkiye’de yayınlanan spor içeriğinin yüzde 50’den fazlasının yayın hakkına sahip olan, ekonomik büyümesini sporla gerçekleştiren Sadettin Saran, Hırvatistan’da yaptığı otel yatırımı ile turizme adım attı. 

ergan dağında otel varmı Haberi

ergan dağında otel varmı


Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi. Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 kilometre uzunluğundaki piste sahip kayak merkezinde incelemelerde bulunduğunu, snow track aracı ile dağın zirvesine çıkarak kar kalınlığını ve son yapılan çalışmaları gördüğünü söyledi.


Erzincan'ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan ve geçen yıl hizmete açılan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin yeni sezona hazır olduğunu ifade eden Akdemir, tesisin ihalesinin yapıldığını ve beklenen karın yağması halinde 30 Aralık'ta tüm etapların kayağa açılacağını belirtti. Akdemir, geçen hafta hem kayak hem de günübirlik tesislerin ihalesini gerçekleştirdiklerini, kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesi durumunda 30 Aralık beklenmeden de merkezin kayak severlerin hizmetine açılabileceğini dile getirdi. Zirvede kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetre olduğunu kaydeden...