05 / 05 / 2024

ergan kayak merkezinde otel varmı

ergan kayak merkezinde otel varmı

Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Erzincan' ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi....

Karabük Keltepe Kayak Merkezi'nde çalışmalar sürüyor!

Karabük İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mehmet Uzun Keltepe Kayak Merkezinde incelemelerde bulundu.

Konya Aladağ Kayak Merkezi'nin ilk etabı Aralık'ta açılacak!

Konya'da yapımı süren Derbent ilçesine 4 kilometre uzaklıkta kurulacak kayak merkezinde çalışmalar sürüyor. Derbent Aladağ Kayak Merkezinin ilk etap kayak pistinin aralık ayında açılacağı bildirildi.

Ergan Dağı Kayak Merkezi çalışmaları tamamlanıyor!

Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne ziyarette bulunan Erzincan Valisi Süleyman Kahraman, bölgede yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Gerçekleştirilen ziyarete Erzincan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Burak Mumcu ve ilgili kurum amirleri eşlik etti

Kartalkaya'daki oteller yüzde 100 dolulukla hizmet veriyor!

Dorukkaya Otel Genel Müdürü Avcı: " Kayak merkezinde bulunan oteller hafta içi yüzde 85, hafta sonu yüzde 100 dolulukla hizmet vermektedir " şeklinde konuştu.

Erciyes'teki yeni oteller hizmete giriyor!

Erciyes Dağı'ndaki kayak merkezinde tesisleşmeyi büyük oranda tamamladıklarını ve Erciyes'in karını kâra çevirdiklerini belirten Özhaseki, kayak merkezine olan ilginin her geçen gün artmasının sevincini yaşadıklarını söyledi.

Hazarbaba Kayak Merkezinde sezon başladı!

Elazığ'ın Sivrice ilçesindeki Hazarbaba Kayak Merkezi'nde kayakseverlerin ilgisi dolayısıyla yoğunluk yaşandı. Elazığ ve çevre illerden merkeze gelen vatandaşlar, karın keyfini çıkardı.

Kartepe'deki kayak merkezinde hafta sonu yoğunluğu!

Kayak merkezindeki otelin genel müdürü Önder Sıkıcıoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Kartepe’nin en yoğun günlerinden birini yaşadığını belirterek, kapasitelerinin üzerinde ziyaretçiye ulaştıklarını söyledi.

Gediz Termal Kayak Merkezi, sezonu açtı!

İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda. termal kaplıcalann da yer aldığı kayak merkezinde yeni sezon açıldı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Ege bölgesindeki kayak tesislerinin eksik olduğunu belirtti.

Kartalkaya'da kayak merkezleri doldu!

Bolu'da etkili olan kar yağışının ardından kayak merkezinde kar kalınlığı bir metre 30 santimetreye ulaştı. Kayak merkezinde bulunan pistlerin tamamında kayak yapılmaya başlandı.

Saraybosna'da kayak turizmi başladı!

Saraybosna yakınlarında yer alan Byelaşnitsa'daki kayak merkezinde sezon açıldı. 1984 Kış Olimpiyatları'nın yapıldığı kayak merkezlerinden birinin bulunduğu Byelaşnitsa'da, kayak sezonunun başlaması dolayısıyla düzenlenen törene çok davetli katıldı

Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde gece kayağı da yapılacak!

Türkiye'nin önemli kış turizm merkezleri arasında yer alan Sarıkamış ilçesindeki Cıbıltepe Kayak Merkezi'nde kayakseverler bu sezon itibarıyla gece kayağı da yapacak. Kars Valisi Günay Özdemir konu hakkında açıklama yaptı...

Kayaköy'ün yüzde 30'u restore edilip turizme açılacak!

Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 49 yıllığına kiralanmak üzere ihaleye açılan Kayaköy’ün, yüzde 30’luk kısmının restore edilip otel olarak tahsis edileceğinin açıklanması tepki yarattı.

Recep Altepe: Teleferik, kayak pistlerine kadar ulaşım sağlayacak!

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe, yenilenen teleferiğin yılbaşından itibaren kayak pistlerinin bulunduğu oteller bölgesine ulaşım sağlayacağını dile getirdi. Recep Altepe, hizmetlerini aralıksız sürdürdüklerini belirtti.

ergan kayak merkezinde otel varmı Haberi

ergan kayak merkezinde otel varmı


Erzincan Valisi Abdurrahman Akdemir, Ergan Dağı Kayak Merkezi'ne 5 yıldızlı otel yapılacağını söyledi. Akdemir, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 12 kilometre uzunluğundaki piste sahip kayak merkezinde incelemelerde bulunduğunu, snow track aracı ile dağın zirvesine çıkarak kar kalınlığını ve son yapılan çalışmaları gördüğünü söyledi.


Erzincan'ın güneyinde 3 bin 258 metre yüksekliğindeki Munzur Dağları'nın eteklerinde bulunan ve geçen yıl hizmete açılan Ergan Dağı Kayak Merkezi'nin yeni sezona hazır olduğunu ifade eden Akdemir, tesisin ihalesinin yapıldığını ve beklenen karın yağması halinde 30 Aralık'ta tüm etapların kayağa açılacağını belirtti. Akdemir, geçen hafta hem kayak hem de günübirlik tesislerin ihalesini gerçekleştirdiklerini, kar kalınlığının istenilen seviyeye gelmesi durumunda 30 Aralık beklenmeden de merkezin kayak severlerin hizmetine açılabileceğini dile getirdi. Zirvede kar kalınlığının yaklaşık 10 santimetre olduğunu kaydeden...