17 / 05 / 2024

Ergene Şafak Harekatı

Ergene Şafak Harekatı

DSİ 11'inci Bölge Müdürü Algın, Bakan Eroğlu'nun Şafak Harekâtı dediği Ergene Eylem Planı ile Tekirdağ'daki çarpık sanayileşmeden zarar gören Ergene Havzası'nın eski günlerine kavuşacağını belirtti

Tekirdağ Ergene Atatürk Evi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Ergene Atatürk Evi'nin temelini attı. Temel atma törenine Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak da katıldı.

Ergene 2 OSB'de 155.8 milyon TL'ye altyapı yapım işi ihalesi!

Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Başkanlığı, Tekirdağ Ergene 2 Organize Sanayi Bölgesi 732 hektarlık alanına ait altyapı yapım işini 155 milyon 817 bin 605 TL'ye ihale ediyor.

Tekirdağ Ergene'de 6.6 milyon TL'ye icradan satılık arsa ve fabrika binası!

Çorlu 4. İcra Dairesi Müdürlüğü, Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Kumluca mevkii, 892 ada, 1 parselde kayıtlı 4 bin 32 metrekarelik arsa ve fabrika binasını 6 milyon 623 bin 877 TL'ye icradan satılıyor...

Ergene Belediyesi'nden 10.1 milyon TL'ye satılık 27 gayrimenkul!

Ergene Belediye Başkanlığı, Ahimehmet, Esenler, Karamehmet, Marmaracık, Sağlık, Velimeşe, Yulaflı ve Vakıflar mahallelerinde bulunan 27 gayrimenkulü 10 milyon 98 bin 481 TL'ye satıyor.

İç mimar Şafak Çak'tan Radamel Falcao açıklaması!

Türk iç mimar Şafak Çak sosyal medya hesabından Galatasaray taraftarı merakla transfer haberini beklediği Radamel Falcao ile ilgili paylaşımda bulundu...

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Afak United Emlak İthalat İhracat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Tareq Zaim tarafından kuruldu.

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Grup İnşaat Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 150 bin TL sermaye bedeli ile A. Mohamed Hasan Omairan, M. Hussein Saleh Al-Hamidi ve Mustafa Hassan A. Busati ortaklığında kuruldu. 

Tekirdağ Ergene'de 10.6 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli,Ergene İlçesi, Marmaracık Mahallesi, Çorlu Suyu Karşısı Mevkii'nde yer alan fabrika ve arsası vasıflı gayrimenkul 10 milyon 632 bin 170 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şafak Havacılık Turizm Otelcilik Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ghassan  Jnıd tarafından kuruldu.

Tekirdağ Ergene'de 8.3 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

Tekirdağ İli, Ergene İlçesi, Misinli Mahallesi'nde yer alan fabrika vasıflı gayrimenkul 8 milyon 314 bin 706 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Ergene'ye modern belediye binası müjdesi!

Tekirdağ'in Ergene ilçesine vatandaşların ihtiyaçlarını daha hızlı karşılamak için yeni belediye binası inşa edilecek. 7 kattan oluşacak olan yeni binanın kısa sürede tamamlanması planlanıyor.

Çankaya Şafak Sitesi'nde 6 milyon TL'ye icradan satılık ev!

Ankara 22. İcra Dairesi tarafından Çankaya Şafak Sitesi'nde yer alan 300 metrekarelik ev satışa çıkarıldı. Gayrimenkulün satış bedeli 6 milyon TL olarak belirlendi.

Şafak Başa kimdir?

Şafak Başa'nın 2019 yerel seçimlerinde CHP'den Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Şafak Başa kimdir?

Ergene Şafak Harekatı Haberi

Ergene Şafak Harekatı

DSİ 11'inci Bölge Müdürü Yunus Algın, Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu'nun 'Şafak Harekâtı' diye isimlendirdiği 'Ergene Eylem Planı' sayesinde Tekirdağ'daki çarpık sanayileşmeden zarar gören Ergene Havzası'nın eski günlerine kavuşacağını söyledi. Ergene Havzası'nın içme suyu anlamında büyük önem arz ettiğine vurgu yapan Algın, şu ifadeleri kullandı:


CEZA ÇÖZÜM DEĞİL


'Ergene Havzası'nın olduğu yerde bulunan Tekirdağ'da çarpık sanayileşmenin yol açtığı bir yer altı suyu sıkıntısı var. Ergene Havzası ile ilgili Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu Bey, 6 Mayıs 2011'de 'Şafak Harekatı' diye isimlendirdiği Ergene Eylem Planı'nı açıkladı. Türkiye'de atık su artıma tesisleri bilindiği üzere belediyelerin görev alanı içerisindedir. Nüfusu 10 bin ila 50 bin arası olan belediyelerin 2013 yılı sonuna kadar atık su arıtma tesislerini yapma zorunlulukları...