05 / 05 / 2024

Ergenekon Caddesi adres

Ergenekon Caddesi adres

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. Şekeroba Belediyesi, beldedeki Ergenekon Caddesi'nin ismini "Adeviyye" olarak değiştirdi...

Nişantaşı’nın ünlü alışveriş caddesi koronavirüs sonrasına hazırlanıyor!

Yerli ve yabancı lüks markaların gözdesi olan İstanbul Nişantaşı Abdi İpekçi Caddesi’nde yenileme ve dönüşüm çalışmaları başladı. Yapılacak meydan düzenlemesiyle alanın kültür-sanat etkinlikleri için yeni bir adres olması planlanıyor.

Bakırköy City Kartaltepe adres!

Bakırköy City Kartaltepe adres bilgilerine göre proje, Kartaltepe Mahallesi, Koşuyolu Caddesi üzerinde bulunuyor. Beyaz İnşaat tarafından hayata geçirilen projede 165 daire ve 33 dükkan yer alıyor.

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres!

Dumankaya Ritim İstanbul Maltepe adres bilgilerine göre proje E-5 Cevizli Mahallesi, Zuhal Caddesi üzerinde inşa ediliyor. Proje konut, ofis ve mağazalardan meydana geliyor.

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri!

Kadıköy Pırlanta Göztepe adres bilgileri kapsamında proje, Fikirtepe Mahallesi Hızırbey Caddesi üzerinde yer alıyor. Teslimlerin 2017 yılında yapılacağı projede fiyatlar 540 bin TL'den başlıyor.

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hermann Organizasyon İnşaat Turizm Tekstil ve Ticaret Limited Şirketi, Tolga Süveydan tarafından 50 bin TL sermaye ile 3 Aralık'ta Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi, İdil Pasajı'nda kuruldu.

Beyaz Park Topkapı adres!

Beyaz Park Topkapı adres bilgilerine göre proje; İstanbul Zeytnburnu, Maltepe Mahallesi, Davutpaşa Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede satılık daire fiyatları 398 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Oryapark Ümraniye adres!

Oryapark Ümraniye adres bilgileri kapsamında proje, İstanbul'un Ümraniye ilçesine bağlı Küçüksu Caddesi üzerinde bulunuyor. Projede 60 ay vade farksız taksit yapılabiliyor.

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Anton İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Lılıya Öztürk Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 200 bin TL sermaye ile 17 Kasım'da Şişli, Cumhuriyet Mahallesi, Ergenekon Caddesi'nde kuruldu.

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Adres Proje Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Çiydem Kaya, Abdulsamet Nakşibendioğlu Yönetim Kurulu Üyeliklerinde 1 milyon TL sermaye ile 3 Ekim'de Kadıköy, 19 Mayıs Mahallesi, Şemsettin Günaltay Caddesi'nde kuruldu.

Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri!

Toplam 9 bin 525 metrekare arsa alanı üzerinde yükselen proje tek blok şeklinde yükseliyor. Nurol Life Seyrantepe adres bilgileri kapsamında İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor.

Manzara Adalar Yakacık adres!

Manzara Adalar Yakacık adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kartal, Karlıtepe Mahallesi Yakacık Caddesi'nde bulunuyor. Projede peşin alımlarda yüzde 10 indirim uygulanıyor.

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri!

Nurol GYO Nurol Life adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Seyrantepe, Huzur Mahallesi Cendere Yolu Caddesi'nde inşa ediliyor. Projede teslimlerin Nisan 2017 tarihinde yapılması planlanıyor.

Brooklyn Park adres bilgileri!

Brooklyn Park adres bilgileri kapsamında proje; İstanbul Kadıköy Fikirtepe, Mandıra Caddesi üzerinde yükseliyor. Teslim tarihi Ocak 2017 olarak belirlenen projede daire fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Ergenekon Caddesi adres Haberi

Ergenekon Caddesi adres

Mısır'da darbe karşıtı direnişin sembolü haline gelen "Adeviyye ve Rabia" ismi Türkiye'de park, cadde, sokak, meydan ve mekanlara verilmeye devam ediyor. 


Şekeroba Belediyesi de Mısır'da darbe karşıtı direnişin merkezi haline gelen Rabiatül Adeviyye Meydanı'nından esinlenerek beldedeki Ergenekon Caddesi'nin adının "Adeviyye" olmasına karar verdi.


Belediye Başkanı Fatih Mehmet Güneş, AA muhabirine yaptığı açıklamada, bazı ülkelerde haksız yere Müslüman kanı aktığını belirtti.


Mısır'da seçimle iktidara gelen Cumhurbaşkanı Mursi ve hükümetin darbeyle indirilerek yerine diktatör bir rejim yönetimi getirildiğini ifade eden Güneş, şunları söyledi:


"Yaşanan olaylara başta Cumhurbaşkanımız ve Başkanımız tepkisini göstermiş ve kardeşlerimizin hakkını aramıştır. Bizlerde bu duruma kayıtsız kalamazdık. Belediye olarak 'ne yapabiliriz' diye düşündük ve beldemizdeki Ergenekon olan caddenin ismini 'Adeviyye' olarak değiştirdik." 


Mısır halkının darbecilere karşı gösterdiği direnişin simgesi olan 'Adevviye' ismini yaşatmak...