15 / 05 / 2024

ERGO Sigorta acenteleri

ERGO Sigorta acenteleri

Yıldırım Türe, "İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var. Bu yönde bölge müdürlüklerimizle birlikte önemli çalışmalar yapıyoruz. Acentelerimizle olan ilişkilerimize önem veriyoruz" dedİ

2024 yılında DASK’ın yerine ZAS geliyor!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği (BASİAD) Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletilerek adının Zorunlu Afet Sigortası (ZAS) olarak değiştirileceğini, uygulamanın 2024'ün başında devreye alınacağını söyledi.

Zorunlu Afet Sigortası için tarih belli oldu!

Başkent Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Hacı Ali Yücel, zorunlu deprem sigortasının kapsamının genişletileceğini belirterek, uygulamaya alınacağı tarihi açıkladı. 

Konut sigorta ürünlerini yine sigorta acenteleri satacak!

Sayıları 16 bine ulaşan sigorta acenteleri, ‘işimiz elden gidiyor, haksız rekabet yaratılıyor’ diye isyan ediyor. Konut sigortaları gibi sigorta ürünlerini, asli işi sigortacılık olmayan işletmelerin satmasına izin verilmiyor; bunları yine sigorta acenteleri satmaya devam edecek.

İki konuttan birinin DASK'ı yok!

TOBB Sigorta Acenteleri İcra Komitesi Başkanı Levent Korkut, "2 konuttan birinin DASK'ı yok. 4 konuttan 3'ünün konut sigortası yok. Gerçekten baktığınızda çok ciddi açıklar var" dedi...

Deprem sigortası, afet sonrası mali yükü azaltıyor!

İstanbul Sigorta Acenteleri Derneği Başkanı Berrin Dinç, zorunlu deprem sigortası DASK'ı anlattı. İşte tüm detaylar...

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatları!

Pendik Oto World Asya dükkan fiyatlarına haberimizin içerisinden ulaşabilirsiniz. Pendik Oto World Asya projesinde bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförleri yer alıyor...

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları!

Oto World Asya satılık dükkan fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan projede bankalar, sigorta acenteleri, oto aksesuar dükkanları ve oto kuaförler bulunuyor...

Konut kredisinde sigorta zorunluluğu!

Mesken sahibi olmak için bankalardan kredi kullanan kimselere, bankalar çeşitli sigortalar yapabiliyor. Peki, konut kredisinde sigorta zorunluluğu var mı? Konut kredisinde hangi sigortalar zorunlu değil?

Sigorta Cini mağaza sayısı 13'e yükseldi!

ING Grup’un Türkiye’deki banka ve sigorta dışındaki üçüncü yatırımı olan Sigorta Cini, Türkiye genelinde 13 mağazaya ulaştı. Hızlı büyüyen şirket, yılsonunu 20 mağaza ile tamamlamayı planlıyor.

Çilek'ten yanlış oturmaya son veren Ergo Çalışma Grubu!

Çilek, çocukların daha elverişli bir ortamda ders çalışabilmeleri için masa, sandalye, keson, akıllı masa üstü pad ve çalışma masası ünitesinden oluşan "Ergo Çalışma Grubu"nu üretti...

Yapı Kredi Sigorta resmen Allianz’ın oldu!

ALLIANZ Sigorta Grubu ile Yapı Kredi Sigorta Grubu resmen birleşti ve de 1 Ekim 2014’ten itibaren sigorta pazarında Yapı Kredi Sigorta ismi de tarih oldu.

Bayramda tatile gideceklere sigorta uyarısı!

TÜRSAB Başkanı Başaran Ulusoy yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nda özellikle seyahat acenteleri kanalıyla tatile çıkacak vatandaşların paket tur satın aldıklarında mutlaka seyahat sigortası yaptırmaları gerektiğini bildirdi.

Gündelikçiye sigorta yaptırmayan yandı! İşte cezası...

Ev ya da iş yerlerinde çalıştırılan gündelikçilerin kuponla sigortalanması 1 Nisan 2015’ten itibaren zorunlu oluyor. Sigorta yaptırmayanlara 134 lira ceza yolda! İşte Torba Yasa'yla gelen düzenlemenin detayları...

ERGO Sigorta acenteleri Haberi

ERGO Sigorta acenteleri


ERGO Sigorta Türkiye İcra Kurulu Üyesi Yıldırım Türe, İzmir'i çok önemsediklerini belirterek, "İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var. Bu yönde bölge müdürlüklerimizle birlikte önemli çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Acentelerimizle olan ilişkilerimize önem veriyoruz" dedi. 

ERGO Sigorta'nın İzmir politikası, beklentileri ve şirketin önemli projeleri hakkında Yeni Asır'a konuşan Türe, ERGO'nun en önemli özelliğinin "Konuşan bir sigorta şirketi" olduğunu söyledi. 

* İzmir'den beklentileriniz neler?

Şirketin aldığı payı artırmaya yönelik faaliyetlerimiz var. Satış örgütümüzü ve satış temsilcilerimizin çalışma şeklini düzenledik. İzmir'in Türkiye'deki sıralamasına bakmaksızın ERGO'daki sıralamasının bir miktar daha yukarda olmasını ümit ediyor ve bu konuda acentelerimizden daha potansiyelli bir çalışma dönemi bekliyoruz. İzmir'in toplam üretimimizde aldığı payı yüzde 10'a taşıma yönünde hedefimiz var.

* ERGO'nun farkını anlatır mısınız?

ERGO'nun en önemli özelliği konuşan bir...