22 / 07 / 2024

Ergsan İnşaat çözümleri

Ergsan İnşaat çözümleri

ERGSAN İnşaat, Avrupa’da yaygın olan tüm inşaat hizmetleri için tek muhatap inşaat sistemini Türkiye’ye taşıyor. Mimari proje çiziminden dış cephe giydirmeye kadar inşaata dair tüm yapı işlerini, A’dan Z’ye aynı çatı altında topluyor.

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Birleşim Teknoloji Akıllı Bina Çözümleri Ve Danışmanlığı Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 1 milyon TL sermaye bedeli ile Ruhan Tuna Acuner ve Sefa Şahin ortaklığında kuruldu.

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi kuruldu!

Gapp Geri Dönüşüm Çözümleri Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Selçuk Ilıkcan, İbrahim Emre Çorak ve Olıver Sebastıa Sheehan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü demir fiyatlarında! İstanbul, Ankara, İzmir ve Payas güncel inşaat demir fiyatları belli oldu! 

İnşaat sektöründeki malzeme fiyatlarına yönelik Ticaret Bakanlığı'nın çalışmaları devam ediyor. Bakanlık fahiş fiyatların önüne geçebilmek için yaptırım uygulamaya başladı. İnşaat sektörünün gözü şimdi de demir fiyatlarında. Demir fiyatlarına zam geldi mi?

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İnka Yenilikçi Yapı Çözümleri İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Çekmeköy'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Onur Karaca tarafından kuruldu.

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi kuruldu!

Avşin Deri Ve Tekstil Ürünleri İnşaat Züccaciye Hediyelik Eşya Gıda Oto.İth.İhr.Limited Şirketi Eyüpsultan'da 500 bin TL sermaye bedeli ile Soner Sökmenci ve Ünal Sökmenci ortaklığında kuruldu.

Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Türkiye genelinde riskli yapıların yenilenmesi kapsamında kentsel dönüşüm seferberliği başladı. Kentsel dönüşümün önündeki engeller kaldırılmalı! İşte dönüşümdeki 10 büyük engel ve çözümleri!

Yeni Evim kampanyası hem inşaat firmalarının hem de vatandaşların yüzünü güldürdü! Fiyatlar ne olacak? 

Gayrimenkul sektörü temsilcileri, orta gelirliye yönelik yeni konut finansman modeliyle hayata geçirilen "Yeni Evim" kampanyasının hem inşaat firmalarının hem de vatandaşın yüzünü güldürdüğünü, iki tarafa da olumlu yansıyacağını belirtti. Peki ev fiyatları düşecek mi? İşte ayrıntılar...

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüz ölçümleri yüzde 7,8 daraldı!

Yapı ruhsatı verilen yapıların yüzölçümü 2022 yılının ikinci çeyreğinde yüzde 7,8 daralma meydana geldi.

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İkizler Zemin Ve Temel Çözümleri Mühendisliği İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta Hasan Ay ve Murat Gökdemir ortaklığında kuruldu.

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayzemin İnşaat Makina Endüstriyel Zemin Çözümleri İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Oktay Özbay tarafından kuruldu.

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi kuruldu!

Respiro İş Çözümleri Ve Mühendislik Limited Şirketi bugün Kartal'da Side Sultan Titiz tarafından kuruldu.

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Black Pearl İnşaat Yapı Çözümleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Maltepe'de Abdulkadir Balta ve Orkun Eraslan ortaklığında kuruldu.

İnşaat sektörünün gözü Türkiye Ekonomi Modeli'nde!

İnşaat sektörünün gözü Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati tarafından yarın açıklanacak olan Türkiye Ekonomi Modeli'nde...

Ergsan İnşaat çözümleri Haberi

Ergsan İnşaat çözümleri

Gelecek 20 yılda ekonominin lokomotifi konumuna gelecek kentsel dönüşüm tüm hızıyla devam ederken, inşaat firmaları da zamandan ve maliyetten tasarruf etmenin telaşı içerisindeler. Bu yüzden de sürekli maliyetleri aşağıya çekebilmenin, kaliteli ve anahtar teslimi iş yapabilmenin yollarını arıyorlar.  Sektörde var olan tek muhatap sistemiyle çalışamama açığından yola çıkan ERGSAN İnşaat, 2002 yılından beri hem yatırımcılar hem de inşaat firmaları için yeni nesil ekonomik çözümler sunuyor. İnşaat boyunca yaşanan en büyük sıkıntılardan bir tanesi, her malzemenin farklı bir firmadan tedarik ediliyor olmasıdır. Çoğu kez zamanında hizmet alamamak hem zaman kaybına yol açıyor hem de işçi maliyetlerini artıran sancılı bir süreç yaratıyor. Özellikle işleyişteki aksamalar ERGSAN İnşaat’ın sonuca yönelik çözüm odaklı ortaya koyduğu “anahtar teslim inşaat”, sektöre rahat bir nefes aldırıyor....