15 / 05 / 2024

Ergün Taşçı

Ergün Taşçı

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildiğini belirterek, yeniden etüt çalışması yapıldığını bildirdi.

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hasan Ergün Otomotiv İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Hasan Ergün tarafından 500 bin TL sermaye ile 12 Nisan'da Maltepe, Altayçeşme Mahallesi, Atatürk Caddesi, Geçiş Sokak'ta kuruldu.

Mehmet Ergün Turan: Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz!

UŞAK’ta yapımı süren Kentsel Dönüşüm Projesi şantiyesini yerinde inceleyen TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, "Kentsel Dönüşüm’de Türkiye’nin örnek projesini beklenilenden önce bitirerek Uşak’ın vizyonunu değiştireceğiz" dedi.

Ergün Turan Sivas'taki ekolojik stadı inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı Mehmet Ergün Turan, Sivas'ta yapımı devam eden "Türkiye'nin ilk ekolojik stadı"nı inceledi. Turan 25 bin seyirci kapasiteli stadın inşaatını gezerek yetkililerden bügi aldı.

Ergün Turan Sivas'ta kentsel dönüşüm projelerini inceledi!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Sivas’ta 600 yataklı Devlet Hastanesi, 25 bin seyirci kapasiteli stadyum ve konut projeleri şantiyelerinde yerinde denetimler gerçekleştirdi. Turan, hastanenin 2 ay içerisinde teslim edileceğini belirtti.

Ergün Turan Uşak Kentsel Dönüşüm Projesi alanında incelemelerde bulundu!

TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, Uşak’ta uygulanan kentsel dönüşüm projesinin, Anadolu kentlerine örnek teşkil edecek çok özel bir proje ve yerinde kentsel dönüşümün en iyi örneklerinden biri olduğunu ifade etti.

Cengiz Ergün Manisa projelerini anlattı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından ilçelere kazandırılacak projeleri sıralayan Başkan Ergün, Manisa’yı 17 ilçesiyle bir bütün olarak düşündüklerini ve ortaya koyacakları hizmetlerle şehrin adına yakışır bir şekilde büyüyeceğini vurguladı.

Mehmet Ergün Turan Aksaray'da kentsel dönüşüm incelemesi yaptı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M.Ergün Turan ve beraberindeki heyet, Aksaray'a gelerek Kentsel dönüşüm projesi ile ilgili bir dizi incelemelerde bulundu.

Reduga Park AVM sosyal yaşam alanı kurgulama iddiasını taşıyor!

DP+Güzey Mimarlık tarafından Rusya’nın Perm kentinde uygulanmak üzere tasarlanan Raduga Park AVM, sadece bir alışveriş merkezi olmanın ötesine geçerek, şehrin en önemli çekim merkezi olmaya aday sosyal bir yaşam alanı kurgulama iddiasını taşıyor…

Yabancıların taşınmaz edinimi 2015!

Yabancılar Türkiye'den gayrimenkul sahibi olabiliyor. Peki, yabancıların taşınmaz edinimi ile ilgili yasal dayanak ve taşınmaz edinim işlemleri nelerdir? İşte yabancıların taşınmaz edinimi hakkında merak edilenler...

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa edeceğiz!

Birçok konuda önemli açıklamalarda bulunan Başkan Ergün, imar planları, 6 ilçeye kavşak projesi, katı atık bertaraf tesisi, atık su arıtma tesisleri ve trambüs hattı ile Manisa’yı adeta yeniden inşa edeceklerini söyledi.

Ercan Havalimanı yarın Taşyapı’ya devredilecek!

Bayındırlık ve Ulaştırma Bakanı Hasan Taçoy, Ercan Havalimanı’nın dört yıl sürecek genişleme çalışmalarına başlanması çerçevesinde, Salı günü Taşyapı İnşaat Taahhüt Sanayi ve Ticaret A.Ş ile sözleşme imzalanacağını açıkladı.

Mehmet Ergün Turan Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Elazığ ve Bingöl’de incelemelerde bulundu. Turan, Bingöl’deki incelemelerini Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz ile birlikte gerçekleştirdi.

Manisa Ergün'e Çocuk Kültür ve Sanat Merkezi yapılacak!

İtfaiye Hizmet Binası’nın ardından Başkan Ergün ilçedeki incelemelerine Avukat Özcan Akçiçek Parkı ile devam etti. Burada yapılan incelemelerde, parka çocuk kültür ve sanat merkezi kazandırabileceğini belirtti..

Ergün Taşçı Haberi

Ergün Taşçı

AK Parti Ordu Milletvekili Ergün Taşçı, Fatsa çevre yolu projesinde değişikliğe gidildiğini belirterek, yeniden etüt çalışması yapıldığını bildirdi. Taşçı, yaptığı açıklamada, Fatsa ilçesindeki trafik yoğunluğunun her geçen yıl arttığını ve çevre yolunun elzem bir ihtiyaç hale geldiğini söyledi. Fatsa ilçesindeki trafik yoğunluğunun özellikle yaz ayında arttığını belirten Taşçı, bu sorunun çevre yoluyla aşılabileceğini aktardı. Fatsa çevre yoluyla ilgili bir süre önce proje hazırlandığını ifade eden Taşçı, "Fatsa çevre yolunun projesi bir süre önce tamamlanmıştı. Ancak projenin maliyetli olması, yol ağının uzun olması ve yolun geçeceği güzergahın zorlu arazi şartlarına sahip olması yeni bir etüt çalışması yapılması ihtiyacını ortaya çıkardı. Samsun Karayolları Bölge 7. Müdürlüğü sahada yeni bir etüt çalışması yaparak bizlere sunum yaptı. Taslak halinde olan çalışmayı Ulaştırma Bakanlığına...