04 / 05 / 2024

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Ünlü ekran yüzü Erhan Çelik fuarda zabıtayı karşısında görünce şaşkına döndü

Uluslararası Makine Fuarı'nda zabıtaların teftiş girişimi ilginç görüntülerin yaşanmasına neden oldu. Fuarın organizatörlerinden eski televizyon haber spikeri Erhan Çelik ile zabıtalar arasında ilginç diyaloglar yaşandı.

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Beyoğlu Çelik Kapı Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Aksu tarafından kuruldu.

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sem Demir Çelik İnşaat Malzemeleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Keskin tarafından kuruldu.

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi kuruldu!

Hera Güvenlik Ağları Ve Yüksekte Çalışma Sistemleri Limited Şirketi bugün 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan     Çelik tarafından Şişli'de kuruldu.

Çeliksoy Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Tekstil Mimarlık Mühendislik Mühendislik İthalat İhracat San. Tic. Ştd. Şti kuruldu

Çeliksoy Otomotiv İnşaat Gıda Turizm Tekstil Mimarlık Mühendislik Mühendislik İthalat İhracat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erhan Çelik tarafından 20 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ezeoğlu İnşaat Mühendislik Taahhüt Sanayi Dış Ticaret Limited Şirketi Erhan Çelik ve İbrahim Atmaca ortaklığında 40 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Doğançelik İnşaat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Hakkı Çelik Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Erhan Doğan Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda 50 bin TL sermaye ile 9 Mart'ta Bağcılar, Göztepe Mahallesi, Batışehir Caddesi'nde kuruldu.

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı!

Türk mühendis ve işçilerinin geliştirdiği teknolojilerle dünya çapında otopark projelerini hayata geçiren Sanpark, televizyonculuğa ara veren Erhan Çelik’le yeni dönem için hedef büyüttü.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarını yalanladı!

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in evinin yanındaki daireyi kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Erhan Çelik Gülben Ergen'in yan dairesini kiraladı!

Ünlü çift, Gülben Ergen’in eski eşi Mustafa Erdoğan’ın “Çocuklarımın başka biriyle aynı evde yaşamasını kabul etmem” demesiyle küçük çaplı bir kriz yaşamıştı. Ergen'in şimdiki eşi Erhan Çelik, Ergen'nin yan dairesini kiraladı...

Gülben Ergen Erhan Çelik'le birlikte evinin yanındaki daireyi de kiraladı!

Gülben Ergen, Mustafa Erdoğan'ın ' Çocuklarım başka biri ile aynı evde yaşamaz ' sözleri üzerine eşi Erhan Çelik'le birlikte olmak için evinin yanındaki daireyi kiraladı.

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı Haberi

Erhan Çelik Otoparkta yeni çözüme katkı sağladı

Dünyada otopark alanlarını genişletmek isteyen pek çok şirket son dönemde bir Türk firmasını yakın takibe almış durumda. Londra'nın Amerikan Büyükelçilik Binası ve ardından dünyanın konuştuğu gökyüzü havuzu projesini içinde bulunduran Embassy Garden's projesinin akıllı otopark inşaatını üstlenen bu firmanın adı Sanpark.


Konuyu Posta gazetesine taşıyan Hakan Çelik; Sanpark markası, araç liftleri ve kaldırma ekipmanlarında Türkiye'de lider ve dünyada 5 kıta üzerinde bilinen bir konumda bulunan 50 yıllık firmanın üretim tecrübesi ışığında otoparklar için ekonomik çözümleri oluşturmak üzere kolları sıvadığını belirtiyor.


Erhan Çelik ise medyadan tümüyle kopmadığını, otopark sorunu için yatırım yaptıklarını dile getirdi. Sanpark'ın müşteri grupları arasında, THY, TAV, Sinpaş, GAP İnşaat,Beyaz İnşaat, Medipol Hastaneleri, Güven Hastanesi, Kosifler Otomotiv, Çiftkurtlar, Darüşşafaka, Boğaziçi Üniversitesi, Yeditepe, İspark, İDO ve Budo da var.


Yeni...