06 / 05 / 2024

Erhan Coşan Kent Konut

Erhan Coşan Kent Konut

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Piyasalarda ‘Şimşek’ coşkusu! Borsa yeni rekorlara koşuyor! İşte BIST 100 endeksinde yeni tahminler…

Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından açıklanan yeni Bakanlar Kurulu piyasalar tarafından olumlu karşılandı. Geçen hafta Mehmet Şimşek’in Hazine ve Maliye Bakanlığına geleceği söylentileri ile coşan borsada yükseliş sürüyor. Peki yükseliş nereye kadar sürecek? Dolar ne olacak?

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cnm Grup İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş’ta  50 bin  TL sermaye bedeli ile Turhan Mildon ve Enishan Coşan tarafından kuruldu.

Mersin Gülnar'da 205 konut inşaatında sona gelindi!

Mersin'de toplu açılış töreninde açıklama yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kent genelinde devam eden kentsel dönüşüm çalışmaları hakkında açıklamada bulundu. 

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Erhan Coşan Kent Konut A.Ş Genel Müdürü oldu!

Erhan Coşan Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirildi.

Adalar Kent Konseyi'nden pist yapımının önünü açan imar planına itiraz!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın Büyükada’ya helikopter pisti yapılmasının önünü açan imar planına onay vermesinden sonra Adalar Kent Konseyi, dün plan değişikliğine itiraz etti.

Diyanet Vakfı Ankara’daki tarikat okulunu satın aldı!

Türkiye Diyanet Vakfı iştiraki KOMAŞ A.Ş, Nakşibendi Şeyhi Mahmut Esad Coşan’ın kurucusu olduğu Ankara’daki bir koleji bünyesinde olduğu ortaya çıktı.

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Eta Etüt Mühendislik Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bakırköy'de 1 milyon 200 TL sermaye bedeli ile Abdulhamit Güzel, Erhan Doğan ve Mehmet Taner Asal ortaklığında kuruldu. 

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Intersfer Turizm Otelcilik Taşımacılık Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Bilgehan Tavşan, Erhan Tavşan ve Ömer Köse ortaklığıyla kuruldu...

Erd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erd Group İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane’de 10 bin TL sermaye bedeli ile Erhan Erdoğan tarafından kuruldu. 

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Başkal İnşaat Elektrik Malzemeleri Nalburiye Dış Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Ahmet Coşan tarafından kuruldu. 

Erze Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Erze Yapı Gayrimenkul Anonim Şirketi Erhan Erdoğan ve Mehmeh Hanifi Çevik ortaklığından 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Muğla Patlangıç-Ölüdeniz Caddesi yenileniyor!

Muğla Büyükşehir Belediyesi, Fethiye’ye yakışan kent imajı ve kimliğini güçlendirmek, vatandaşların güvenli kullanabilecekleri, kesintisiz yaya akışını sağlayan, ortak alanların erişilebilirliğini kolaylaştıran projesi ile Patlangıç –Ölüdeniz Caddesi’nin yenileme çalışmalarına başladı.

Erhan Coşan Kent Konut Haberi

Erhan Coşan Kent Konut

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştirakleri arasında yer alan Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne Yalçın Özön’un emekliye ayrılmasından sonra Erhan Coşan getirildi. 

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, Yeni Kent Konut Genel Müdürü Coşan, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği ve Bahçeşehir Üniversitesi Kentsel Sistemler ve Ulaştırma Yönetiminden yüksek lisans mezunu. Erhan Coşan son olarak Kent Konut’ta Şantiyeler Müdürü olarak görev yapıyordu.

Erhan Coşan...