22 / 05 / 2024

Erhan Erol hayatı

Erhan Erol hayatı

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol kimdir? Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un biyografisi...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Erol Bilecik kimdir? Hangi dilleri biliyor? Uzmanlık alanı nedir?

Datagate Bilgisayar malzemeleri Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Erol Bilecik  kimdir? Kaç yaşında? Erol Bilecik daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Erol Bilecik'in eğitim hayatı nasıldı? İşte Erol Bilecik'in hayatına dair merak edilenler.

İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal vefat etti!

İTÜ İnşaat Fakültesi mezunu İnşaat Yüksek Mühendisi Erol Ünal hayatını kaybetti. İTÜ İnşaat Fakültesi 1958 mezunları taziye ilanı yayınladı.

Onur İnşaat'ın acı günü! Erhan Gökbayrak vefat etti!

Onur İnşaat'ın muhasebe müdürü Erhan Gökbayrak hayatını kaybetti.

2004 yılında Gaziosmanpaşa'ya Atakule benzeri Paşakule yapılacakmış!

2004 yılında GOP Belediye Başkanı Erhan Erol, ilçe meydanına Ankara'daki Atakule benzeri bir Paşakule yapacaklarını açıklamış. İstanbul'un turizm haritasında yer almayan ilçenin tanıtımına yapılacak bu kule ile başlanacakmış.

Gülben Ergen Erhan Çelik'le ayrı evlerde yaşadığı iddialarını yalanladı!

Geçen Eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Gülben Ergen: Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz!

Geçen eylül ayında hayatını Erhan Çelik ile birleştiren Gülben Ergen'in evliliği hakkındaki dedikodular bitmek bilmiyor.Gülben Ergen konu ile ilgili açıklama yaparak, 'Erhan komşum değil, aynı evde yaşıyoruz' dedi.

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin acı günü: Erol Terzioğlu vefat etti!

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin genel müdürü Erol Terzioğlu hayatını kaybetti. Cenaze 15 Temmuz 2014 Salı günü Üsküdar Surp Haç Ermeni Kilise'inden kaldırılacak ve defnedilecek...

Gaziosmanpaşa Belediyeden emniyete yeni tesis!

Temel atma töreninde konuşan İstanbul Emniyet Müdürü Selami Altınok ise, Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Dr. Erhan Erol'a ve emeği geçen herkese destek ve katkılarından dolayı teşekkür etti...

Erhan Erol kimdir?

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol kimdir? Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol ne zamandan beri belediye başkanı olarak görev alıyor? İşte Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol'un biyografisi...

Eryapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erol Lodrik hayatını kaybetti!

Emboy Yüntaş Sanayi, Emniyet Ticaret, Embul Investment ve Eryapı Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erol Lodrik geçirdiği ani bir kalp krizi sonucunda hayatını kaybetti. Lodrik'in cenaze töreni yarın Şalom Sinagogu'nda yapılacak...

Sarıgöl'de evi deniz görene deniz manzaralı daire verilecek!

Sarıgöl'de oturanların her türlü konforu hak ettiğinin altını çizen Erhan Erol, "Kentsel dönüşümden etkilenen vatandaşımızın evi caddeye bakıyorsa cadde cepheli, deniz görüyorsa deniz manzaralı daire vermek zorundayız.

Sarıgöl'de vatandaşlara tapudaki metrekareye göre yeni daire verilecek!

Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Erhan Erol, Sarıgöl'de devam eden kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi. Vatandaşın tapuda kaç metrekare yeri varsa o büyüklükte yeni daire verileceğini duyurdu..

Erhan Erol hayatı Haberi

Erhan Erol hayatı

Erhan Erol kimdir?

Erhan Erol, 21 Mayıs 1965 tarihinde İstanbul’da doğdu. İlk ve orta öğrenimini İstanbul’da tamamladı. 1990 yılında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi’nden mezun oldu. 


1993 yılına kadar 1.Basamak sağlık kurumlarında yönetici hekimlik yaptı. 1993-1995 yılları arasında İstanbul İl Sağlık Müdürlüğü’nde Sağlık Projesi İl Koordinatörlüğü’nde çalıştı. 


Dünya Sağlık Örgütü’nün Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yürüttüğü “Gaziosmanpaşa Gecekondularda Sağlıklı Yaşam Projesi”nin sorumluluğunu yürüttü. 1995-2004 yılları arasında Gaziosmanpaşa’ya Sağlık Grup Başkanı olarak görev yaptı. 


2004 yılında yapmış olduğu Gaziosmanpaşa Sağlık Grup Başkanlığı görevinden istifa ederek, 2004 Mahalli İdareler Seçimlerinde belediye başkan adayı oldu ve Adalet ve Kalkınma Parti’sinden Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı seçildi. 


Görevi süresince belediye faaliyetleri 3K adı verilen proje doğrultusunda yürütüldü. 2004-2009 yılları arasında kurumsal, kentsel ve kültürel dönüşüm başlığı altında sayısız proje gerçekleştirildi. 


29 Mart 2009...