29 / 04 / 2024

erhan kamışlı kimdir

erhan kamışlı kimdir

ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor "dedi.

Erhan Kamışlı: Gayrimenkulde esas olan yapılan yatırımlardır!

Esas Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, " Ciroya gayrimenkulü dahil etmiyoruz. Gayrimenkulde esas olan, yaptığınız yatırımlar ve değerdir. Bir de tabii kira gelirleri önemlidir." dedi.

41 Burda AVM 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacak!

Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkuller üreten Esas Gayrimenkul, Türk inşaat sektörünün temellerini atan STFA ile Kocaeli'nde AVM inşa edecek. AVM'nin 2 bin 500 kişiye istihdam sağlayacağı belirtiliyor.

Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi törenle açıldı!

Çanakkale'de yapımı tamamlanan 'Esas 17 Burda Alışveriş Merkezi' törenle hizmete açıldı. Gökhan, Esas holding Yöre tim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, Ali Sabancı ve çok sayıda davetli katıldı.

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kış İnşaat Hafriyat Asfalt Sanayi Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Evren Kamışlı tarafından kuruldu.

Mehmet Arif Sami Çağlı hangi şirketlerde çalıştı? Nerede genel müdür olarak görev yaptı?

Mehmet Arif Sami Çağlı kimdir? Hangi üniversiteden ve kaç yılında mezun oldu? Hangi şirketlerde genel müdür ve yönetim kurulu üyesi olarak çalıştı? İşte Mehmet Arif Sami Çağlı ile ilgili tüm merak edilen detaylar...

Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olan Özge Bulut Maraşlı kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu?

Yeni İstanbul Valisi Davut Gül kimdir? Davut Gül kaç yaşında?

İletişim Başkanlığı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gaziantep Valiliği görevini yürüten Davut Gül, İstanbul Valisi olarak atandı.

Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında ? Nereli?

Özak Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Saim Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Prof. Dr. Saim Kılıç daha önce hangi görevlerde  bulunmuştur?  Prof. Dr. Saim Kılıç'ın eğitim hayatı nasıldı?

Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül avukat mı?

Vakıf GYO Yönetim Kurulu Üyesi ve Denetim Komitesi Başkanı Mustafa Şengül kimdir? Mustafa Şengül ne iş yapar? İşte ayrıntılar...

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Ercan Nuri Ergül kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? kaç yaşında?

Consusu Enerji İşletmeciliği ve Hizmetleri A.Ş Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Ercan Nuri Ergül kimdir? Kaç yaşında? Ercan Nuri Ergül daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ercan Nuri Ergül'ün eğitim hayatı nasıldı? İşte Ercan Nuri Ergül'ün hayatına dair merak edilenler.

Fazlı Kılıç kimdir?

Ziraat Bankası Yönetim Kurulu Üyesi Fazlı Kılıç kimdir? Fazlı Kılıç kaç yaşında? İşte ayrıntılar...

Erdal Kılıç Kimdir?

Erdal Kılıç kimdir? Erdal Kılıç’ın mesleği nedir? Erdal Kılıç hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Özge Bulut Maraşlı Kimdir? 

Akmerkez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A. Ş. Yönetim Kurulu Üyesi Özge Bulut Maraşlı Kimdir? Özge Bulut Maraşlı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Özge Bulut Maraşlı'nın biyografisi..

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Erhan Ergül Mimarlık Ve Mühendislik Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kağıthane’de Erhan Ergül tarafından kuruldu.

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Mandarin Grup Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda Kamıl Mammadov tarafından kuruldu.

erhan kamışlı kimdir Haberi

erhan kamışlı kimdir

Balıkesir'e 100 milyon dolarlık yatırımla kurulacak AVM'nin temeli törenle atıldı.ESAS Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Erhan Kamışlı, "Türkiye'nin en çok yatırım alan ve ortalama satın alma gücü en yüksek bölgesini oluşturan Balıkesir'de yaklaşık 100 milyon dolarlık bir yatırım gerçekleştirecek olmak bizleri heyecanlandırıyor. Özellikle bugünlerde böyle bir yatırımında Türkiye'ye güzel bir mesaj olacağını düşünüyoruz. Başta Balıkesir olmak üzere ülke ekonomisine katkı sunacak olan yatırımımız açıldığında yaklaşık 1500 kişi çalışıyor olacak" şeklinde konuştu.


A Gazetesi...