05 / 05 / 2024

Erhan Ünal kimdir

Erhan Ünal kimdir

MES Şirketler Grubu, 2007'de hız verdiği inşaat çalışmalarına Beylikdüzü ve Eyüp'te geliştirdiği konut projeleriyle devam ediyor. Mon Reve'de lüks donanları olan dairelerin fiyatları 630 bin liradan başlıyor.

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu ne iş yapmaktadır?

Erhan Kurdoğlu kimdir? Erhan Kurdoğlu’nun mesleği nedir? Erhan Kurdoğlu nereden mezundur? İşte detaylar!

Sertan Ünal nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor?

Türk iş insanı ve TSKB Gayrimenkul Değerleme A.Ş Genel Müdür Yardımcısı Sertan Ünal kimdir? Nereden mezun oldu? Hangi alanda uzman? Ne iş yapıyor? İşte detaylar...

Çağrı Erhan kimdir? Hangi dilleri biliyor? Kaç yaşında?

Lider Turizm A.Ş. Bağımsız Yönetim Kurulu Üyesi Çağrı Erhan kimdir? Kaç yaşında? Çağrı Erhan daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Çağrı Erhan'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Çağrı Erhan'ın yaşamına dair merak edilenler.

Ünal Bozkurt kimdir? Daha önce hangi görevlerde bulundu? Nereli?

Kartonsan Karton Sanayi ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkanı Ünal Bozkurt kimdir? Kaç yaşında? Ünal Bozkurt daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ünal Bozkurt'un eğitim hayatı nasıldı? İşte Ünal Bozkurt'un hayatına dair merak edilenler.

Özlem Ataünal kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Akenerji Yönetim Kurulu Başkanı Özlem Ataünal kimdir? Özlem Ataünal  daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Özlem Ataünal'ın eğitim hayatı nasıldı? İşte Özlem Ataünal`ın hayatına dair merak edilenler.

Bitcoin'de umutlar yeşerdi! O isim açıkladı!

Kripto piyasası düşmeye devam ederken analist Erhan Ünal, Bitcoin'in gelecekteki değeri hakkında şaşırtıcı bir tahminde bulundu.

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi kuruldu!

​​​​​​​Üntaş Yatırım İnşaat Yapı Sanayi Ticaret  Anonim Şirketi Sarıyer’de  1milyon TL sermaye bedeli ile Erhan Ünal , Erbay Ünal, Ersin Ünal ve Mustafa Ünal tarafından kuruldu.

Roche Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Roche Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 100 bin TL sermaye bedeli ile Ekrem Kayacıoğlu ve Erhan Ünal ortaklığında kuruldu.

Erhan Adalı kimdir?

Yapı Kredi Koray GYO Yönetim Kurulu Üyesi Erhan Adalı kimdir? Erhan Adalı, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erhan Adalı'nın biyografisi...

Erhan Coşan kimdir?

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kent Konut A.Ş. Genel Müdürlüğü’ne getirilen Erhan Coşan kimdir? Erhan Coşan daha önce hangi görevlerde bulundu?

Tülün İnal kimdir?

Tülün İnal, İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Boğaziçi İmar Müdürü oldu. Peki Tülün İnal kimdir? Tülün İnal hangi işlerde görev aldı?

DZM Duru Zemin Mühendislik Danışmanlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

DZM Duru Zemin Mühendislik Danışmanlık İnşaat Taahhüt Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Eyüpsultan'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Fahri Erhan Ünal tarafından kuruldu. 

Sertan Ünal kimdir?

Sertan Ünal, TSKB Gayrimenkul Teminat Değerleme Departmanından sorumlu Genel Müdür Yardımcısı oldu. Peki, Sertan Ünal kimdir? Sertan Ünal, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? İşte Sertan Ünal..

Erhan Ünal kimdir Haberi

Erhan Ünal kimdir

Projenin lokasyon değerine dikkat çeken Erhan Ünal, Mon Reve'nin E5 ile E-6 karayollan arasında yer alan nadir konut projelerinden birisi olduğunu belirterek, 'Projemiz metro, metrobüs ve tramvay hatlarına yakınlığı ile sakinlerini İstanbul'da trafik çilesinden uzak tutacak ve zamanı daha ekonomik kullanmalanna yardımcı olacak" dedi.


Ev içi ferahlık konusunu önemsediklerini dile getiren Ünal, "Tavan yüksekliği 3.10 olan dairelerin her odasından daireye ait olan kat bahçelerine (balkonlara) çıkmak mümkün. 7/24 güvenliğin olduğu sitemizde trafikten arınmış bir yaşam biçimi yer bulacak.

Her daire için iki araçlık otopark yeri ayrılmış. Dinlenme ve eğlenme konusunda da erkek ve bayanlara özel mekânlar (havuz-topiantı salonu vs.) planlanmış. 


DEMİR-ÇELİK, madencilik-metal sektöründe faaliyet gösteren MES Şirketler Grubu, 2007'de hız verdiği inşaat çalışmalarına Beylikdüzü ve Eyüp'te geliştirdiği konut projeleriyle devam ediyor. Bakırköy,...