30 / 04 / 2024

Erikçe Kayak Merkezi açıldı mı

Erikçe Kayak Merkezi açıldı mı

Gaziantep Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz yılın nisan ayında ihale edilen ‘Erikçe Kayak Merkezi’ Büyükşehir Belediye Başkanı Asım Güzelbey tarafından pazar günü saat 12:00’de açılıyor.

Bingöl Haserek Kayak Merkezi kışa hazırlandı!

Bingöl Valisi Yavuz Selim Köşger, Haserek Dağı zirvesinde bulunan ve bin 600 metre pist uzunluğuna sahip, 70 yatak kapasiteli otel binası, teleski, telesiyej ve baby lift bölümlerinden oluşan Haserek Kayak Merkezi’ni inceledi.

Muratpaşa Gençlik Eğitim Merkezi binası sağlam mı?

Kısa adı MURGEM olan Muratpaşa Belediyesi Gençlik Eğitim Merkezi’nin yer aldığı bina hakkında belediyeye ‘çürük’ ihbarı yapılarak bina için deprem risk raporu alınması istendiği ortaya çıktı.

Malatya Yama Dağı Kayak Merkezi önümüzdeki kışa kaldı!

Malatya’da hem kayak sporlarının gelişmesini hem de kış turizmini hareketlendirmesi beklenen Yama Dağı Kayak Merkezi, eksiklerinden dolayı bu kışa yetiştirilemedi.

Uludağ Üniversitesi Uzaktan Eğitim Merkezi kuracak!

Uludağ Üniversitesi Senatosu, aralık ayı toplantısında Uzaktan Eğitim Araştırma ve Uygulama Yönetmeliği’ni görüştü ve karara bağladı. Karara göre ilk etapta Uzaktan Eğitim Merkezi için stüdyo kurulacak.

Mersin Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi 2016’da açılacak!

Mersin'de yapılan ‘Otistik Çocuklar Eğitim Merkezi’nin kaba inşaatı tamamlandı. Merkezin 2016’da hizmete gireceği bildirildi. Eğitim merkezinin 25 yıllığına Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne devri ili ilgili protokol çalışmaları başladı.

Antalya Recep Gürbüz Güreş Eğitim Merkezi inşaatı tamamlandı!

Kırkpınar Başpehlivanlığı Altın Kemeri’ni, Antalya’ya getiren ilk pehlivan Recep Gürbüz’ün adını taşıyan güreş eğitim merkezi Aralık ayı içinde hizmete açılacak.

Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi 2017'de tamamlanacak!

Yozgat Valisi Abdulkadir Yazıcı, yapımına bu yıl başlanılan Yozgat Diyanet Eğitim Merkezi inşaatında incelemede bulundu. İnceleme sonrası Yazıcı, eğitim merkezinin 2017 yılında tamamlanmasının planlandığını söyledi.

Aliağa Hamdi Başaran Teknik Ve Eğitim Merkezi bitiyor!

İzmir’in Aliağa ilçesinde yapımı devam Hamdi Başaran Teknik ve Eğitim Merkezi’nde son rötuşlar yapılıyor. 20 Milyon TL’ye mal olan okulun çevre düzenlemelerinde son aşamaya gelindi.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi projesi inşaatı sürüyor!

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

Kırklareli Doğa Eğitim Merkezi inşaatı ne durumda?

Nessebar ve Kırklareli’nde, Sosyal Eğitim Altyapısını Geliştirmek için Sınır Ötesi İşbirliği kapsamında sürdürülen Doğa Eğitim Merkezi projesinin inşaatı devam ediyor.

İzmir Bozdağ Kayak Merkezi’nin kiralanması işi onaylandı!

Ödemiş Bozdağ Mahallesi yakınlarındaki Bozdağ Kayak Merkezi’nin kiralanması için 19 Ekim’de düzenlenen ihale, İzmir Orman Bölge Müdürlüğü’nce onaylandı.

Ümraniye'ye kültür ve eğitim merkezi inşa ediliyor!

İlçeye birçok okul kazandıran Ümraniye Belediyesi, Esenkent Mahallesi Muhtarlık, Kültür ve Eğitim Merkezi binasının yapımına başladı. Yeni hizmet binasının kısa sürede tamamlanarak, hizmete açılması hedefleniyor...

Kayseri Talasemi Eğitim Merkezi hizmete açıldı!

Talasemi Eğitim Merkezi düzenlenen törenle hizmete açılırken, Talasemi ve Lösemililer Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Başdemir, “Burada çok büyük hizmetler yapılacak” dedi.

Erikçe Kayak Merkezi açıldı mı Haberi

Erikçe Kayak Merkezi açıldı mı


AJS Dış Ticaret tarafından yapımı üstlenilen merkezde 10 bin metrekare alan üzerinde 165 ve 200 metre uzunluğunda 2 pistin yanı sıra 35 metrelik eğitim ve tubing (botla kayak) pisti de yer alıyor. AJS Dış Ticaret Genel Müdürü Bülent Özkeçeci, Erikçe Kayak Merkezi’nde kullanılan Belçika-Fransa ortaklı Astro Turf markalı suni çimin Türkiye ve Ortadoğu distribütörü olduklarını belirterek, “Erikçe Kayak Merkezi, bu spora gönül veren ancak gerek maliyet, gerekse ulaşım yönünden sıkıntı çeken kitlelere alternatif olacaktır” dedi. Merkezde yılın 12 ayı kayak yapılabileceğini aktaran Özkeçeci, ‘Dağları ayağınıza getiriyoruz’ sloganını kullandıklarını belirterek şunları söyledi:


“Merkezimizden hem profesyonel hem amatör kayakçılar faydalanabilecek. Kayakçılar pistin başlangıç noktasına yürüyen bantla gidecek. Tesisimiz tüm hava şartlarında kullanılmaya uygun. Eksi 30 ve artı 45 derecede hizmet verebileceğiz. Avrupa’nın...