21 / 05 / 2024

Erka Konsept Projesi

Erka Konsept Projesi

Erka Konsept Kağıthane projesi 12 Ekim'de yapılacak lansmanla birlikte satışa sunulacak. Erka Konsept Kağıthane projesinde 70 daire yer alıyor...

Vera Konsept GYO'dan Ankara'ya yeni otel geliyor!

Vera Konsept GYO, Ankara Gölbaşı'nda hayata geçirilmesi planlanan otel projesi için imzaların atıldığını açıkladı. İşte ayrıntılar...

Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı! Yeni proje!

Hayat Group'un ilk markalı konsept projesi olan Lotus Towers'ın lansmanı yapıldı. Proje İstanbul Başakşehir'de hayata geçiriliyor. İşte detaylar...

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Erka Konsept ile Erkan Panorama'da teslim için geri sayım başladı!

Erka Yapı imzası ile hayata geçirilen Erka Konsept projesi Mayıs ve Erka Panorama projesi de Haziran'da teslim edilecek...

İzmir Yücesoy Konsept satılık daire!

Yüksek kira potansiyeline sahip olan İzmir Yücesoy Konsept projesi Çiğli'deki Katip Çelebi Üniversitesi’nin hemen karşısında konumlandırılıyor.

Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı! Metrekaresi 10 bin TL!

Ant Yapı; yeni konsept projesi Antwell Life Care Residence’ı Çamlıca eteklerinde hayata geçiriyor. Ant Yapı'nın yeni projesi Antwell Life Care Residence'ın lansmanı yapıldı.

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erka Konsept İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Ertan Küçükgüzel ve Kahan Kara ortaklığında 50 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Cadde Alyans satışta! Daire fiyatları 350 bin TL'den başlıyor!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.Cadde Alyans’da daireler 350 bin TL den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Çayırova Cadde Alyans basın lansmanı 28 Eylül'de!

Çayırova’nın en konsept projesi Cadde Alyans rezidans ve alışveriş birimleriyle Çayırova’nın yeni buluşma noktası olacak.

Erka Konsept ve Erka Panorama'da satış oranları yüzde 35'i buldu!

Erka Yapı imzasıyla inşa edilen Erka Konsept ve Erka Panorama projelerinde yüzde 20 peşin, yüzde 69, 60 ay vade kampanyası devam ediyor. Projelerdeki satış oranı yüzde 35'i buldu.

Çizmeci Konsept nerede?

190 dairelik Çizmeci Konsept projesi 3 etaptan meydana geliyor. Peki, Çizmeci Konsept nerede?

Çizmeci Konsept teslim tarihi!

Çizmeci Konsept projesi Üsküdar-Çekmeköy metro güzergahında inşa ediliyor. Peki Çizmeci Konsept teslim tarihi ne zaman?

Erka Konsept Projesi Haberi

Erka Konsept Projesi


İstanbul Kağıthane'ye bağlı Sultanselim Mahallesi'nde yükselen Erka Konsept projesi kentsel dönüşüm kapsamında hayata geçiriliyor. Erka Group imzasını taşıyan Erka Konsept projesinin lansman tarihi 12 Ekim olarak belirlendi.


Tek blok olarak tasarlanan Erka Konsept Kağıthane projesi 70 daireden meydana geliyor. Erka Konsept Evleri'nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri sunuluyor.


Erka Konsept Kağıthane projesinde kapalı otopark, sauna, fitness, açık - kapalı çocuk oyun alanı, teras cafe, toplantı salonu gibi sosyal olanaklar bulunuyor.



Adres: Sultanselim Mahallesi, Sultanselim Caddesi, Tadilat Sokak No:11 Kağıthane – İstanbul



Tel: 444 6 386

Web: http://www.erkakonsept.com/

Gülcihan...