07 / 05 / 2024

Erkan Adakoğlu

Erkan Adakoğlu

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi' nde kuruldu.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Avcı tarafından kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaderoğlu tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çobanoğlu Baver Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 150 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Çoban tarafından kuruldu.

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Sürmeli Turizm Eğlence İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sürmeli tarafından kuruldu. 

Bes Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Bes Yapı Denetim Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Sümeyra Eroğlu ve Erkan Eroğlu ortaklığında kuruldu. 

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Tavukçuoğlu Yapı Sanayi Ticaret Limited Şirketi Erkan Tavukçuoğlu tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Seyidoğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Erkan Çamur tarafından 80 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraklı Makine İnşaat Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Demircioğlu tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Başakşehir'de kuruldu.

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Akınoğlu Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Erkan Akın tarafından 100 bin TL sermaye ile 15 Nisan'da Ümraniye, Çakmak Mahallesi, Varan Caddesi,Uğur Teras Park'ta kuruldu.

Erkan Adakoğlu Haberi

Erkan Adakoğlu

Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi, Erkan Adakoğlu Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 100 bin TL sermaye ile 27 Ocak'ta Üsküdar, Küçükçamlıca Mahallesi, Çilehane Yolu Caddesi'nde kuruldu. 


Naradea Turizm Yatırımları Anonim Şirketi iş konusu; Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane,otel, motel, tatil köyü inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri  inşa etmek ve kiraya vermek. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve...