18 / 05 / 2024

Erkan Altay istifa mı etti

Erkan Altay istifa mı etti

Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç, Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşe Can Çekici ve Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay, görevlerinden istifa ettiler. İşte gayrimenkul sektöründe deprem etkisi yapan istifaların nedenleri...

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Akventure Gayrimenkul Yatırım ve Geliştirme Anonim Şirketi Erkan Altay Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda, Özlem Ataünal Yönetim Kurulu Başkan Yardımcılığı'nda, Veysi Küçük Yönetim Kurulu Üyeliğiyle 100 bin TL sermaye ile kuruldu.

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Altay Gayrimenkul Üretim ve Pazarlama Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Timur Şahin, Erkan Işıldar, İbrahim Yüce tarafından 150 bin TL'lik sermaye ile 20 Nisan'da kuruldu.

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Gökçe Yapı Gıda Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi 19 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Çekmeköy Cumhuriyet Mahallesi'nde, Erkan Gökçe Müdürlüğü'nde kuruldu.

Ender Vardar, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'ndan istifa etti!

Ankara Aydınlılar Derneği Başkanı Ender Vardar Aydın'dan MHP Milletvekili Aday Adayı olmak için istifa eden bürokratlar arasında yer aldı. Vardar son gün mesai bitimine az bir zaman kala Çevre ve Şehricilik Bakanlığındaki görevinden istifa etti.

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri Abdullah Güler istifa etti!

TOKİ Baş Hukuk Müşaviri olarak görev yapan Abdullah Güler AK Parti'den Milletvekili aday adayı olmak için görevinden istifa etti.

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkan Transport Turizm Taşımacılık İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi 10 Şubat 2015'te, 100 bin TL sermaye ile Fatih'te, Erkan Adıyaman Müdürlüğü 'nde kuruldu.

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman istifa etti!

TCDD Genel Müdürü Süleyman Karaman, milletvekilliği aday adaylığı için istifa etti. Bürokratlara adaylık için tanınan süre bu akşam saat 17.00'de dolacak. İstifalar gelmeye devam ediyor...

Çevre Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti!

Çevre ve Şehircilik Bakan Yardımcısı Muhammet Balta istifa etti. Balta görevinden 25. Dönem AK Parti Trabzon Milletvekili aday adayı olmak için istifa ettiğini bildirdi...

Ebru Altay kimdir?

Mimar Ebru Altay kimdir? Mimar Ebru Altay, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ebru Altay, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Ebru Altay...

Torunlar GYO'da istifa!

Torunlar GYO Genel Müdür Yardımcısı Yunus Emre Torun, görevinden istifa etti. Torun'un şirketteki yönetin kurulu üyeliği ise devam ediyor. İşte Kamuyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklama...

Apartman yöneticisi istifa ederse ne olur?

Apartmanda sekiz veya daha fazla bağımsız bölümü varsa, yönetici atanması mecburi oluyor. Yönetici, kat maliklerinin, hem sayı hem arsa payı bakımından çoğunluğu tarafından atanıyor. Peki, apartman yöneticisi istifa ederse ne olur?

Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna Erkan Aydoğdu atandı!

Dünyanın lider kablo üreticisi Prysmian Group’un Türkiye operasyonu olan Prysmian Group Türkiye’nin CEO’luğuna atanan Erkan Aydoğdu göreve başladı.

Ataç İnşaat'ta 3 istifa!

Antalya'da 1960 yılında yüzde 75'i Hikmet Ataman, yüzde 25'i Hüseyin Çalık'a ait ortaklıkla kurulan ve bugünkü varlıkları 500 milyon doları aşan Ataç İnşaat ve Sanayi A.Ş.'de istifa şoku yaşandı.

Erkan Altay istifa mı etti Haberi

Erkan Altay istifa mı etti


Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) sektörü bugün üç tepe yöneticinin peşpeşe istifa haberiyle sarsıldı. Nurol GYO Genel Müdürü Nurol GYO Genel Müdürü Musa Aykaç,  Yeşil GYO Yönetim Kurulu Üyesi Neşecan Çekici ve Akiş GYO Genel Müdür Yardımcısı Erkan Altay, görevlerinden bugün itibariyle ayrıldılar. GYO'lar, istifaları Borsa İstanbul Kamuyu Aydınlatma Platformu'na bildirdi. 


Musa Aykaç'ın yerine kim geldi?



Nurol GYO eski Genel Müdürü Aykaç


Nurol GYO, bugün saat 17:00'de KAP'a yaptığı açıklamada; Musa Aykaç'ın istifasıyla boşalan genel müdürlük görevine vekalen Bekir Cumurcu'nun getirildiğini bildirdi.


Nuro Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., Musa Aykaç'ın istifasını şöyle duyurdu:


"Şirketimiz Genel Müdürü Sn. Musa AYKAÇ'ın 30.05.2014 tarihi itibariyle istifasıyla boşalan Genel Müdürlük görevine 31.05.2014 tarihi itibariyle vekaleten Sn. Bekir CUMURCU ' nun atanmasına, görev değişikliğine ilişkin yönetim kurulu kararı ve gerekli...