28 / 04 / 2024

Erkan Bayrak kim

Erkan Bayrak kim

Taşıdığı potansiyel nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken bölgenin yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerini artırması bekleniyor. Şehir, yatırımcıların ve konut alıcılarının tercihlerinde öne çıkıyor.

Emlak İstasyonu bu yıl 15 franchise ofis açacak!

Sektör içerisinde artan rekabetin markaları farklılaşma noktasına ittiğini belirten Emlak İstasyonu Koordinatörü Erkan Bayrak, Türkiye pazarında kalıcı olmak için sürdürülebilir ve doğru yatırımların önem kazandığı bir dönemde olduklarını dile getirdi.

Emlak İstasyonu İzmit'te açılıyor!

Franchise sektöründe hizmet veren Emlak İstasyonu Brokerlığını Adnan Mercimek’in yapacağı yeni franchise ofisi İzmit’te açılıyor. Emlak İstasyonu Franchise Koordinatörü Erkan Bayrak; Emlak İstasyonu ile ilgili açıklama yaptı.

Beylikdüzü yatırımcıların dikkatini çekiyor!

İstanbul’un hızla gelişen bölgesi Beylikdüzü'nü Emlak İstasyonu Özgün Ofis Broker’ı Erkan Bayrak masaya yatırdı.

Erkan Bayrak: Beylikdüzü yatırımcının yüzünü güldürüyor!

Emlak İstasyonu Özgün Ofis Broker’ı Erkan Bayrak, bölgeyle ilgili yaptığı değerlendirmede Beylikdüzü’ nü İstanbul’un gecekondu yapılaşması olmayan nadir ilçelerinden birisi olarak tanımlıyor ve ekliyor...

AB Grup İnşaat Bayrak Konakları projesine başladı!

AB Grup İnşaat, geçtiğimiz günlerde İstanbul'un seçkim semtlerinden Nişantaşı'nda Bayrak Konakları projesine başladı. Proje bin metrekare arazi üzerinde 2 blok 28 daireden meydana geliyor.

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Antalya Kaş Marina mavi bayrak aldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde 2011 yılında hizmete açılan Kaş Setur- Makyol Marina, mavi bayrak almaya hak kazandı.Kaş Setur- Makyol Marina. dördüncü kez mavi bayrak verildi.

Kaş Marina mavi bayrak aldı!

Antalya'nın Kaş İlçesi'nde 2011 yılında hizmete açılan Kaş Setur- Makyol Marina, mavi bayrak almaya hak kazandı.Kaş Setur- Makyol Marina. dördüncü kez mavi bayrak verildi.

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapının tamamlanan bağımsız bölümlerine kısmi yapı kullanma izni düzenlenebiliyor Kısmi yapı kullanma izin belgesi nasıl alınır gerekli belgeler nelerdir? Kısmi yapı kullanma iznini kim alır?

Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Belediyenin Yapı Kontrol Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve binanın ruhsat eklerine uygunluğunu gösteren belgeye Yapı kullanım izin belgesi deniyor. Peki, Yapı kullanım izin belgesini kim alır?

Tellaliye harcını kim öder?

Belediye Gelirleri Kanunu gereğince her çeşit menkul ve gayrimenkul mal ve mahsüllerin satışı, Tellaliye harcına tabi tutuluyor. Peki, tellaliye harcını kim öder? Tellallık harcının mükellefi kimdir?

Erkan Bayrak kim Haberi

Erkan Bayrak kim

Taşıdığı potansiyel nedeniyle yatırımcıların dikkatini çeken bölgenin yeni ulaşım yatırımlarıyla birlikte değerini artırması bekleniyor. Peş peşe hayata geçirilen markalı konut projelerinin yanı sıra çok sayıda AVM’nin de bulunduğu Beylikdüzü, Atatürk Havalimanı'na, hastanelere, üniversitelere, marinaya, Büyükçekmece sahile, Tüyap uluslararası fuar alanına ve alışveriş merkezlerine yakınlığı, yapılaşmanın ise nitelikli ve depreme dayanıklı nitelikte olması nedeniyle yatırımcıların ve konut alıcılarının tercihlerinde öne çıkıyor.


Beylikdüzü-Bakırköy metrosu


Emlak İstasyonu Özgün Ofis Brokerı Erkan Bayrak, Beylikdüzü bölgesinin önemini ve değerini artırmasında etkili olan ulaşım yatırımlarının devam etmesi bekleniyor. Avcılar-Beylikdüzü metrobüs hattının hizmete girmesi ile ulaşımı rahatlayan bölgede Bakırköy - Beylikdüzü hattında raylı sistem hayata geçirilerek Yenikapı - İncirli metro hattına bağlanması ve Beylikdüzü - Bakırköy metrosu ile bölgenin potansiyelini bir kat daha arttıracağı öngörülüyor. Daha da gelişmesi...