19 / 05 / 2024

Erkan Demir

Erkan Demir

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın denetçilerinden Erkan Demir istifa etti. Şirketin yeni denetçisi Saffet Esen oldu...

Ermet Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermet Gayrimenkul İnşaat Tekstil Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Erkan Demir tarafından kuruldu.

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mavi Gpo İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Erkan Demir tarafından kuruldu.

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kristal Yalıtım Ve Zemin Sistemleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Simetri Arge İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Pendik'te 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Yakup Tanrıverdi kuruldu.

Rasskon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  kuruldu!

Rasskon Yapı İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  bugün Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir ve Muhammed Ali Orhan ortaklığında kuruldu.

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi kuruldu!

EB Dekor Yapı Sanayi ve Dış Ticaret Anonim Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Burhan Yıldırımçakar ve Erkan Demir ortaklığında kuruldu.

Helenistik Mimarlık Restorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Helenistik Mimarlık Restorasyon İnşaat İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş’ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Demir tarafından kuruldu.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Baytaş Demir Ve İnşaat Yapı Malzemeleri Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Erkan Aktaş ve Bayram Adlığ tarafından 200 bin TL sermaye bedeli ile Eyüp'te kuruldu

Ermetsan İnşaat Hırdavat Metal Demir Doğrama ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ermetsan İnşaat Hırdavat Metal Demir Doğrama ve Elektrik Ticaret Limited Şirketi, Erkan Özbey tarafından 10 bin TL sermaye ile 26 Ağustos'ta Beyoğlu, Örnektepe Mahallesi'nde kuruldu.

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Taşdemir Müteahhitlik İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Mustafa Taşdemir, Erkan Arpacı tarafından 250 bin TL'lik sermaye ile 19 Aralık'ta Bayrampaşa, Cevatpaşa Mahallesi'nde kuruldu.

Türkiye'nin deprem gerçeği!

Jeoloji Mühendisleri Odası Mersin İl Temsilciliği Yürütme Kurulu Temsilcisi olan Erkan Demir, Türkiye' nin her süreçte deprem gerçeği ile yüz yüze kalabileceğine de vurgu yaptı.

Yeşil GYO'nun yeni denetçisi Saffet Esen oldu!

Yeşil Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın denetçilerinden Erkan Demir istifa etti. Şirketin yeni denetçisi Saffet Esen oldu...

Erkan Demir Haberi

Erkan Demir
YEŞİL GAYRİMENKUL YATIRIM ORTAKLIĞI TARAFINDAN YAPILAN AÇIKLAMA ŞU ŞEKİLDE; 


26.06.2012 tarihinde yapılan yönetim kurulu toplantısında,

"Şirket denetçilerimizden Erkan Demir'in istifasının diğer denetçi Önder Yüksel tarafından kabul edilerek yerine Saffet Esen'in atandığı bildirildiğinden, yeni denetçinin atanması hususunun tescil ve ilan edilmesine" karar...