28 / 04 / 2024

Erkan Engin

Erkan Engin

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Tetikoğulları, Ali Serhat Cesur, Erkan Engin, Sadık İlhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu.

Tkn Dizayn Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Tkn Dizayn Mühendislik Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sadık İlhan Ataman, Erkan Engin, Ali Serhat Cesur ve Koray Demirel ortaklığında kuruldu. 

Seda Sayan ile Erkan Çelik ayrılığının nedeni gayrimenkul çıktı!

Seda Sayan ile Erkan Çelik arasındaki 6 yıllık ilişkinin bitmesiyle ilgili ilginç bir iddia ortaya atıldı. İddialara göre Erkan Çelik'in, Seda Sayan’dan bazı gayrimenkullerini kendisinin üzerine geçirmesini istediği öne sürüldü.

Engin Caner: Emlak sektörünün geniş yelpazesi var!

Dörtler İnşaat ve Emlak ofisinde çalışan Engin Caner, emlak sektörünün gelişimini ve günümüzdeki durumunu anlattı. İşte o röportaj..

Hasan Engin: Geleceğe yön verecek projeleri destekliyoruz!

Başkan Engin geleceğe yön verecek projelere destek veriyoruz açıklamasını yaparken, projeleri sırasıyla söyledi; Çukurova Bölgesel Havalimanı, Antalya Sahil yolu Projesi, Çevre düzeni ve İmar planlarının gerekliliğini ve ihtisas organize sanayi.

TOKİ'den Ali Erkan Çopur'a ihale yasağı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından, Ali Erkan Çopur'a 1 yıl süreyle ihalelere katılmaktan yasaklama kararı verildi. Karar bugünkü Resmi Gazete'de yayımlandı.

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi kuruldu!

Engin Gayrimenkul Danışmanlık Anonim Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Engin Perakende Gıda Maddeleri Hayvancılık Pazarlama Otomotiv Ticaret Limited Şirketi 100 bin TL sermaye ile bugün Sevgi Engin imzasıyla kuruldu.

Engin Er: Binalar fay hatlarının üstüne yapılıyor!

Engin Er, Türkiye’de belediyelerin plansız imar çalışmaları yüzünden fay hatları üzerine binalar yapıldığını iddia etti. Er, “Önlem alınmazsa depremler daha çok can almaya devam edecek” dedi.

İzmir Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi hizmete açılıyor!

İzmir Büyükşehir Belediye Meclisi AK Parti Grup Başkanvekili Bilal Doğan'ın yapımı geçen yıl tamamlanan Şehit Erkan Demir Yaya Üstgeçidi'nin hala hizmete açılmadığını belirtip, akıbetini sormasının ardından Büyükşehir Belediyesi harekete geçti.

Engin Aksoy: Şehirler uçtan uca akıllı olacak!

Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Engin Aksoy, "akıllı şehirler" üzerine bir çalışma yaptıklarını belirterek, bu sayede vatandaşların belediyecilik hizmetlerinden en güzel şekilde yararlanacaklarını söyledi.

Sinan Engin Çeşme’den ev alacak!

Ünlü futbol yorumcusu Sinan Engin Alaçatı Lavandin Restoran’da yemek yerken görüntülendi. Ailesiyle poz veren Engin’in Çeşme’den bir ev alacağı öğrenildi.

Erkan Akçay'dan Suriyeliler'e TOKİ evi verilmesine tepki!

MHP Grup Başkanvekili Erkan Akçay, Suriyelilere TOKİ evi verilmesine tepki gösterdi. Akçay, "TOKİ'nin şehit, gazi ailelerine öncelik vermesi gerekir." dedi.

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe teslim tarihi!

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe projesinde 30 ay 0 faizle taksit imkanı sunuluyor. İstanbul Kadıköy'de yükselen Pırlanta Göztepe projesinde metrekare birim fiyatı 7 bin 500 liradan başlıyor...

Erkan Engin Haberi

Erkan Engin

Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, Ercan Tetikoğulları, Ali Serhat Cesur, Erkan Engin, Sadık İlhan Ataman tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile 3 Şubat'ta kuruldu. 


Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü bina ve endüstriyel tesis için sıcak ve soğuk ısı yalıtım ses ve gürültü yalıtım su yalıtım cephe ve çatı kaplama...bahse konu malzemelerin ithalatının ihracatının yapılması yurt içinde yurt dışında pazarlanılmasıdır


Teknopur İskele İzolasyon ve Boya Sistemleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Kozyatağı, Değirmen Sokak, Nida Kule İş Merkezi, No:18...