19 / 05 / 2024

Erkan İnşaat Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim

Erkan İnşaat Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim

Fikirtepe Pırlanta Göztepe daire fiyatları 540 bin TL'den başlıyor. Toplamda 446 konut ve 34 adet mağazadan oluşan proje 95 bin metrekare alan üzerinde yükseliyor.

Merkez Bankası'nın sosyal tesisi Hafize Gaye Erkan'ın ailesine mi tahsis edildi?

Merkez Bankası Başkanı Hafize Gaye Erkan, ailesini Ankara'daki TCMB Sosyal Tesisi'nin Hafize Gaye Erkan'ın talimatıyla tadilat yapılacağı bahanesi ile kapatıldığı öne sürülerek aileye tahsis edileceği iddia edildi. İşte detaylar...

İstanbullular, TCMB Başkanı Erkan'ın yüksek kira açıklamasına ne dedi? Ucuz ev var mı, yok mu?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, İstanbul'daki evlerin kira bedellerinin yüksekliği sebebiyle ev tutamadığını ve annesinin yanına yerleştiklerini açıkladı. Peki İstanbullular, TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan'ın kira isyanına ne dedi? İşte o açıklamalar...

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor!

Ceylan İnşaat'tın Zer Göztepe projesiyle Fikirtepe'ye 675 konut geliyor. Proje 3 blok şeklinde yükselecek.

Zer Göztepe projesi yolda!

Ceylan İnşaat, Fikirtepe’deki Zer Göztepe projesini İlbank ve KİPTAŞ ortaklığı ile hayata geçiriyor. 105 bin metrekare inşaat alanlı Zer Göztepe projesi, İller Bankası garantör ortaklığı ile Ceylan İnşaat’ın projesi olarak inşaa edilecek.

Başarır İnşaat bu yıl Anadolu'da konut Avrupa yakasında ofis inşa edecek!

Başarır İnşaat, Fikirtepe ve Bağdat Caddesi’nde kentsel dönüşümle proje gerçekleştirecek, Avrupa yakasına da Zeytinburnu’da ofis projesi ile geçecek.

Pırlanta Göztepe fiyat ve ödeme seçenekleri!

Pırlanta Göztepe Evleri, Erkan İnşaat tarafından Kadıköy'de inşa ediliyor. Teslime hazırlanan proje 8 bin 774 metrekare arsa alanı üzerinde, 93 bin 678 metrekare inşaat alanına sahip.

İstanbul 216 Konutları’nda Öğretmenler Günü kampanyası!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Öğretmenler Günü haftası süresince eğitimcilere özel indirim fırsatı sunuyor

İstanbul 216 Konutları’nda Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz!

Baysaş İnşaat, Fikirtepe’de hayata geçirdiği İstanbul 216 Konutları projesinde Kurban Bayramı’na özel yüzde 0.70 faiz imkânı sunuyor.

Pırlanta Göztepe'e Quality İnşaat projesi ödülü verildi!

Pırlanta markası ile butik konutlar üreten Erkan İnşaat, Pırlanta Göztepe ile yatırımcılarına kısa sürede yüksek getiri sunuyor. Şirket Pırlanta Göztepe projesiyle 7. yıl Quality of Magazin ödül töreninde en Quality İnşaat projesi ödülünü aldı.

Pırlanta Göztepe fiyat listesi!

Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe projesi Kadıköy'de yükseliyor. Projede metrekare birim fiyatı ise 7 bin 500 TL'den başlıyor.

Erkan İnşaat Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim Haberi

Erkan İnşaat Fikirtepe Pırlanta Göztepe iletişim

Fikirtepe Pırlanta Göztepe daire fiyatları alanlara göre değişiyor. Projede konutlar 62 metrekare ile 562 metrekare arasında farklılık gösteriyor.


Pırlanta Göztepe Rezidans'ta 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 daire seçenekleri yer alıyor. Proje Kadıköy Fikirtepe Mahallesi, Hızırbey Caddesi'nde bulunuyor.


Fikirtepe Pırlanta Göztepe'de daire fiyatları 540 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Projede teslimlerin 2016 yılının dördüncü yapılması planlanıyor.


Erkan İnşaat Fikirtepe Pırlanta Göztepe projesi 95 bin metrekare alan üzerinde inşa ediliyor. Proje İDO ve metrobüse 10 dakika, Bağdat Caddesi'ne 5 dakika mesafe uzaklıkta.


Pırlanta Göztepe Evleri ödeme planı kapsamında yüzde 25 peşinatta, kalan yüzde 75'lik kısım için firma bünyesinde 24 ay 0 faiz fırsatı uygulanıyor. Proje 24 katlı 3 bloktan oluşuyor. 


Erkan İnşaat tarafından hayata geçirilen Pırlanta Göztepe Fikirtepe projesinin sosyal alanları arasında fitness center, restaurant, modern...