01 / 05 / 2024

erkan inşaat Pırlanta Göztepe projesi

erkan inşaat Pırlanta Göztepe projesi

Pırlanta Göztepe Rezidans fiyatları 540 bin 65 liradan başlıyor. Fikirtepe'de inşa edilen Pırlanta Göztepe projesinde daire teslimlerinin 2017 yılı Mayıs ayı içerisinde yapılması planlanıyor...

Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ödemeleri!

3 blok şeklinde yükselen Pırlanta Göztepe projesinde toplam 446 adet daire ve 34 adet mağazadan meydana geliyor. Erkan İnşaat Pırlanta Göztepe ödemeleri kapsamında 24 ay vade farksız vadelendirme sağlanıyor.

Pırlanta Göztepe'de son durum ne?

Erkan İnşaat'ın tutarlı ve azimli çalışması yatırımcıların dikkatlerini yapım aşamasında olan pırlanta Göztepe'nin üzerine çekmekte. Peki Erkan İnşaat projesi olan Pırlanta Göztepe projesi ne aşamada?

Pırlanta Ümraniye Eylül'de satışta! Yeni proje! 

Pırlanta Ümraniye projesi, Erkan İnşaat imzasıyla İstanbul Ümraniye'de inşa ediliyor. Projede satışların Eylül ayında başlaması planlanıyor. Peki Pırlanta Ümraniye'de hangi tip konutlar var? İşte detaylar...

Sevgililer Günü’ne dev indirim! Pırlanta tek taş kolye 1.990 TL! 26 Ocak 2023 Fiyat Listesi

Sevgililer Günü’nde sevgilisine ya da eşine unutulmaz bir hediye vermek isteyenler için Lova Pırlanta’da büyük indirim günleri başladı. İndirim kapsamında pırlanta tek taş kolyeler 1.990 TL’den başlıyor.

Sakıp Sabancı'dan pırlanta değerinde 10 tavsiye!

Stajyer memurluktan zirve tırmanan ve Türkiye'nin en zenginlerinden biri olarak tarihe geçen Sakıp Sabancı, birbirinden eşsiz 10 tavsiye verdi! İşte Sakıp Sabancı'dan geleceğin liderlerine pırlanta değerinde 10 tavsiye...

İnşaat malzemeleri iç pazarında 18.5 milyar dolarlık kayıp!

Sadece 1 yılda turizm sektörü 22 milyar 500 milyon dolarlık gelir kaybına uğrarken, inşaat malzemelerinde iç pazardaki kayıp 18 milyar 500 milyon dolar oldu.  Tüm bunlara rağmen 2021 yılında Türkiye ekonomisi yüzde 1,8 büyüdü.

Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye inşaatı tamamlandı!

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa  edilen Eyyüp Nebi Camii Ve Külliye'sinin inşaatı tamamlandı.

İnşaat kalıp ve taşıyıcı iskeleleri için yeni önlemler!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığınca, betonarme binaların inşasında kullanılan kalıp ve taşıyıcı iskele uygulamaları sebebiyle yaşanan iş kazalarının engellenmesi için inşaat kalıplarına yönelik yeni önlemler alındı. 

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami ve Külliyesi'nin inşaatında son aşamaya gelindi!

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde inşaat çalışmaları süren Eyyüp Nebi Camii ve Külliyesi inşaatında sona gelindi.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Pamukkale'de müteahhit inşaatı devam eden okulu bırakıp kaçtı!

Depreme dayanıksız olduğu nedeniyle yıkılan Adil Mustafa Musaoğlu İlkokulu’nun yeniden yapılması için çalışmalara başlayan müteahhit, inşaatı yarım bırakıp kaçtı.

Şanlıurfa Eyyüp Nebi Cami'nin inşaatı yükseliyor!

Kentteki çalışmalarına devam eden Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Şanlıurfa Valiliği ve Viranşehir Belediyesi işbirliğinde Viranşehir Eyyüp Nebi’de temeli atılan camii ve külliye inşaatı sürüyor.

İnşaat profesyonellerine konut satışlarını hızlandırmanın püf noktaları anlatılacak!

Hürriyet Emlak Projeland, inşaat şirketi profesyonelleri için düzenlediği eğitimlere devam ediyor. Sektörün deneyimli isimleri ‘Dijital Pazarlama ile Konut Satışlarını Hızlandırmanın Püf Noktalarını’ anlatacak.

KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi'nin kaba inşaatı bitti!

Marmara Bölgesi’nin en önemli sağlık kuruluşlarının başında gelen KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’nin kaba inşaatı bitti. Dev sağlık kampüsünün bu yıl içerisinde açılması planlanıyor.

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi açıldı!

Erkan İnşaat Madencilik Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beşiktaş Şubesi bugün Beşiktaş'ta 150 milyon  TL sermaye bedeli ile açıldı. 

erkan inşaat Pırlanta Göztepe projesi Haberi

erkan inşaat Pırlanta Göztepe projesi


Erkan İnşaat tarafından inşa ediliyor olan Pırlanta Göztepe Rezidans projesi İstanbul Kadıköy Fikirtepe'de kentsel dönüşüm kapsamında yükseliyor. Pırlanta Göztepe Rezidans projesi 8 bin 774 metrekare alanda hayata geçiriliyor.


Pırlanta Göztepe Rezidans projesi 20, 22 ve 24 katlı üç blok olarak tasarlandı. Pırlanta Göztepe Rezidans projesinde 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve 5+1 konut alternatifleri sunuluyor. Pırlanta Göztepe Rezidans'ta daire alanları 66 metrekare ile 290 metrekare arasında değişiyor.



Pırlanta Göztepe Rezidans fiyatları!


Pırlanta Göztepe Rezidans fiyatları KDV dahil 540 bin 65 lira ile 3 milyon 100 bin lira arasında değişiyor. Pırlanta Göztepe Rezidans teslim tarihi Mayıs 2017 olarak belirtiliyor.


Pırlanta Göztepe Rezidans projesinde peşin ya da banka kredili ödemeler yapılırken, yüzde 10 oranında indirim yapılıyor. Pırlanta Göztepe Rezidans'ta yüzde 25 peşinatla, firma bünyesinde vade farksız...