05 / 05 / 2024

Erkan Topaloğlu

Erkan Topaloğlu

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

TCMB Başkanı Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi! Ünlü profesör vatandaşlara sordu: Bu ne demek?

TCMB Başkanı Hafize Gaye Erkan, '10 insanın bir evi olmalı' dedi, sosyal medyada gündem oldu. Prof. Dr. Şengül Hablemitoğlu, X sosyal medya hesabından, '10 insanın bir evi olmalı ne demek?' diye sordu, vatandaşlar yanıtladı. İşte o yanıtlar...

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

My Tıny Life İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Nevin Topaloğlu ve Şeyma Yıldırım ortaklığında kuruldu.

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şerefoğlu Gayrimenkul Otomotiv İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ümraniye'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Avcı tarafından kuruldu.

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İst Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da 2 milyon TL sermaye bedeli ile Yasin Topaloğlu ve Yaşar Sürücü ortaklığında kuruldu.

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

New Konut İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde Erkan Haliloğlu tarafından kuruldu.

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ht Topaloğlu İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de Hüseyin Topal tarafından kuruldu.

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tursad Yatırım İnşaat Taahhüt Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de Sadık Topaloğlu ve Ümut Katal ortaklığında kuruldu.

Antalya Kemer'e imar müjdesi!

Antalya'nın Kemer Beldibi ilçesinde, imar planı projesinde son noktaya gelindi. Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu imar planlarında yaşanan gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu.

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaderoğlu tarafından kuruldu.

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Celaloğlu Grup Yapı Malzemeleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy’de  1 milyon TL sermaye bedeli  ile Erkan Küç tarafından kuruldu.

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sege İnşaat Taahhüt Uluslararası İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kartal’da 100 bin  TL sermaye bedeli  ile Çağlar Ünal ve Fırat Topaloğlu tarafından kuruldu.

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Meys Yapı Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 400 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Toplaoğlu, Mesut Keleş, Sefa Dönmez ve Yiğit Ali Günaydın ortaklığında kuruldu.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Erkan Topaloğlu Haberi

Erkan Topaloğlu

Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Fatih Topaloğlu, Erkan Topaloğlu tarafından 200 bin TL'lik sermaye ile 2 Nisan'da kuruldu. 


Peykan Yapı ve Turizm Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; A-      Yurt içinde ve yurt dışında bina, altyapı, Liman, hava limanı, yol, elektrik ve su tesisleri, kanalizasyon, demiryolu, tünel, geçit, köprü, metro sistemi, baraj, termik ve hidroelektrik santralleri yapımı vs gibi her türlü inşaat işleri yapmak.  B-      Her türlü bina, tarihi eser restorasyonu, kopyalaması, onarımı, yenilemesi,  kemer cephe tasarım uygulaması ve çevre düzenlemesi işleri yapmak. C-      Prefabrik yapı sistemleri geliştirmek ve bu amaçla prefabrik elemanlar üretecek tesisler kurmak D-      Her türlü inşaat, emlak ve emtia alım satımı ile dekopaj işleri ve...