08 / 05 / 2024

Erkan Ural mimarlık

Erkan Ural mimarlık

Mimar Erkan Ural kimdir? Erkan Ural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erkan Ural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Mimar Erkan Ural...

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Studıo Emart Mimarlık Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Yıldırım ve Mustafa Ceylan ortaklığında kuruldu.

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aps Spa Mekanik Elektrik Mimarlık Mühendislik İnşaat Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şentürkler Proje İnşaat Mimarlık Peyzaj Havuz Ve Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sarıyer'de Erkan Barlas tarafından kuruldu.

Ertatar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ertatar Mühendislik Mimarlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Çekmeköy'de Erkan Tatar tarafından kuruldu.

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Vita Mimarlık Mühendislik Proje İnşaat Taahhüt Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Taşdemir tarafından kuruldu.

Arvel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Arvel Mimarlık Mühendislik İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi  Kartal’da  10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Ceneviz tarafından kuruldu.

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İrtuoso Mimarlık İnşaat Ticaret Limited Şirketi  Ümraniye’de  1 milyon TL sermaye bedeli ile Erkan Kaderoğlu tarafından kuruldu.

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Efsa Grup Gayrimenkul Mimarlık İnşaat Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  60 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Sevinç  ve Serkan Tunahan tarafından kuruldu.

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi kuruldu!

Berm Dekorasyon Ve Mimarlık Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Şimşek ve Halit Mutlu ortaklığında kuruldu.

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi kuruldu!

Space Proje Tasarım Mimarlık Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Deniz Çiler Erkan tarafından kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cvk Dekorasyon Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erkan Cavak ve Fatih Cavak ortaklığında kuruldu.

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

İfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Ve Taahhüt Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Atilla Aktaş, Erkan Aktaş ve İrfan Aktaş ortaklığında kuruldu.

Erkan Ural mimarlık Haberi

Erkan Ural mimarlık

Erkan Ural kimdir?

Erkan Ural, 1982 yılında Salihli / Manisa’da doğdu. Salihli Sekine Evren Anadolu Lisesi’nde orta öğrenimine başladı (1993). 


Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Mimarlık Bölümü’nden mezun oldu (2007). İstanbul Teknik Üniversitesi Mimari Tasarım Yüksek Lisans Programı’na kabul edildi (2008). 


Çeşitli mimarlık bürolarında çalıştı ve serbest olarak mimarlık faaliyetlerini sürdürdü (2005 – 2011). Kurucularından olduğu “nord mimarlık – tasarım” bünyesinde mimarlık çalışmalarını sürdürmektedir (2011 – ).


İletişim bilgileri:

Esat Işık Cad.  Dalga Sok.  

İkiz Apt.  No: 6/3  Moda 

Kadıköy / İstanbul


t. 0 216 700 13 87     

m. 0 533 436 07 79 

mail:...