06 / 05 / 2024

erken rezervasyon başladı mı

erken rezervasyon başladı mı

Ali Onaran, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektörün katkılarıyla 6 yıl önce hayata geçirilen erken rezervasyon kampanyasının her geçen yıl vatandaşlardan daha fazla rağbet gördüğünü söyledi.

Ets erken rezervasyonu yüzde 45 ile başlattı!

ETSTUR, 2014- 2015 erken rezervasyon dönemini 19 Kasım’da başlattı. Yüzde 45 indirim oranıyla ilk dönem en avantajlı dönem. Sonrasında her ay yüzde 5’lik oranda azalarak devam edecek.

Rams Garden Bahçelievler'de anahtar teslimleri başladı!

İstanbul Bahçelievler’de hayata geçirilen Rams Garden'da anahtar teslimleri başladı. Erken teslim fırsatı ve peşinde yüzde 20 indirim fırsatıyla satışlar devam ediyor.

Özel okullardan 'erken kayıt dönemi başladı' mesajı velileri şoke etti! Her şey planlamış, gelen mesaj değil zam...

2024-2025 öğretim yılı için özel okullarda erken kayıtlar başladı. Özel okullar ''erken kayıt dönemi başladı'' mesajı atmaya başlarken veliler gelen mesajlar karşısında şoke oldu. 

Bizim Evler 9 ve 10'da teslimler 1 yıl erken başladı!

Yeni yatırımlar için düğmeye basan İhlas Holding İnşaat Grubu, Ispartakule'de inşa ettiği Bizim Evler 9 ve Bizim Evler 10'da teslimlere erken başladı.

Erken rezervasyonda geri sayım başladı! Bodrum, Fethiye, Kemer’de otellerde yüzde 50 indirim fırsatı!

Erken rezervasyon döneminin aralık ayına çekilmesiyle birlikte daha ucuza tatil yapmak isteyenler şimdiden otel aramalarına başladı. Turizmciler, bu fırsatı değerlendirerek şimdiden rezervasyon yaptıranların, yüzde 50’ye varan oranlarda indirimden yararlanabileceğini belirtiyor.

1 milyondan fazla kişiye erken emeklilik fırsatı geliyor! Talimat verildi, çalışmalar başladı!

Emeklilikte Yaşa Takılanlar (EYT) sonrası Türkiye'nin emeklilik sisteminde büyük bir dönüşümler peş peşe geliyor. 1 milyondan fazla kişiye erken emeklilik fırsatı geliyor. Talimat verildi, çalışmalar başladı. İşte detaylar...

Karaca’da erken kış fırsatları! Yüzde 50 indirim başladı! İşte 23 Ekim 2022 fiyat listesi…

Ev tekstili ve mutfak ürünleri ile evlerde yerini alan Karaca’da erken kış fırsatları başladı. İşte detaylar…

O rakamlar art arda açıklandı! Ekim fırtınası başladı! 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Altın fiyatları haftayı yükselişle kapattı. Eylül ayı altın için değer kayıpları ile geçerken ekim fırtınası başladı ve altın yükselmeye başladı. Altın fiyatlarında ibreler bugün yeşile döndü. Peki 14,18 ve 22 ayar altın bilezik fiyatları ne kadar oldu?

Euro kuru dökülmeye başladı! Son dakika euro/TL gelişmesi, değer kaybediyor...

Euro kuru son günlerde hızla yükselişe geçerken tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Fakat Euro/TL bugün değer kaybetmeye başladı. Peki euro bugün ne kadar oldu? İşte son dakika euro kuru 1 Haziran 2022...

Kripto paralarda şok! Dönüş başladı mı?

Bitcoin’de kasım ayı ortasında görülen sert değer kaybı bütün kripto paralara yansıdı. Bu süreçte Bitcoin yüzde 50’den fazla düşerken, alt coin'lerde kayıplar daha çok oldu. 33 bin doların altından tepki alımlarıyla karşılaşan Bitcoin’de kritik seviye neresi? Kriptolarda dönüş başladı mı?

Kiralık villalarda yaz rezervasyonları başladı!

Önümüzdeki yaz için kiralık villalarda rezervasyon dönemi başladı. 4 kişilik aile için 1 haftalık tatil fiyatı 6 bin TL'den başlıyor. 

Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri için başvurular başladı!

29'uncu kez gerçekleşecek ‘Altın Çekül Uluslararası Yapı Kataloğu Ödülleri’ için kayıt dönemi başladı. 31 Mayıs’a kadar başvuruda bulunarak erken kayıt döneminden yararlanılabiliyor.

TOKİ indirim kampanyası 2020 resmen başladı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi  tarafından borcunu erken ödeyip tapusunu hemen almak isteyen konut ve işyeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyası bugün itibariyle başladı.

Dolar/TL güne yükselişle başladı!

Merkez Bankası'nın dünkü erken faiz indirim kararı sonrası 6.50 sınırına dayanan dolar akşam saatlerinde düşüşe geçerek güne 6.40'ın üzerinde başladı.

erken rezervasyon başladı mı Haberi

erken rezervasyon başladı mı


Turizm sektörü, yerli turistlerin yaz sezonunda daha uygun fiyata tatil yapmasına imkan sağlayan erken rezervasyon kampanyasını başlattı. 


Prontotour Yönetim Kurulu Başkanı Ali Onaran, yaptığı açıklamada, Kültür ve Turizm Bakanlığı ve sektörün katkılarıyla 6 yıl önce hayata geçirilen erken rezervasyon kampanyasının her geçen yıl vatandaşlardan daha fazla rağbet gördüğünü söyledi.  


Bu yıl beklentilerinin geçen yıldan daha yüksek olduğunu belirten Onaran, "Erken rezervasyon döneminde satılan tatillerde ve tur paketlerinde oda başına 199 euroya kadar indirimler var. Kampanya 31 Ocak'a kadar sürecek. 28 Şubat'ı geçirmeyi çok tercih edemiyoruz. Eğer yerli turistler rezervasyonlarını ilk dönemde, yani kasım-aralık döneminde yaptırırsa maliyetine yakın bir rakamla tatile gidebilecek" diye konuştu.  


Yurtdışında tercih İtalya ve Orta Avrupa'dan yana 


Onaran, erken rezervasyonda en çok satılan yerlerin "ana destinasyon" olarak adlandırılan...