06 / 05 / 2024

erkenek külütür merkezi

erkenek külütür merkezi

Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde toplam inşaat alanı bin 040 m2 olan Kültür Merkezi Projesi’ni ihale aşamasına getirdi.

Babadan emekli maaşı nasıl alınır? Dul ve yetim maaşı başvurusu 2023! Birikmiş yetim maaşı nasıl sorgulanır?

Birikmiş yetim aylığı sorgulaması son günlerde sık sık araştırılan konular arasında yer alıyor. Peki babadan emekli maaşı nasıl alınır? Birikmiş yetim maaşı nasıl sorgulanır?

Hisseli tapu nasıl alınır? Hisseli tapu nasıl bölüştürülür? 

Hisseli tapular, birden fazla hisseye sahip olan taşınmazlara verilen belirli bir tapu türüdür. Hisseli tapularda, mülkiyet payları farklı kişilere ait olduğundan, yönetim ve satış süreçlerinde bazı zorluklar ortaya çıkabilir. Hisseli tapu nedir ve nasıl bölünür, işte tüm cevapları…

Emeklilerin kök maaşı nasıl hesaplanır? Kök aylığını merak edenler dikkat! Rakam rakam açıklandı!

Milyonlarca emekliye bu ay yüzde 25 zam yapılacak. Emekli kök maaşı hesaplama işlemi son günelrde sık sık araştırılıyor. Peki emeklilerin kök maaşı nasıl hesaplanır? İşte ayrıntılar...

EYT'liler dikkat! SSK, Bağ-Kur EYT başvuru sonucu nasıl sorgulanır? Maaş tarihleri peş peşe açıklandı! 

'EYT maaşları ne zaman yatacak?' sorusunun yanıtı son günlerde sık sık araştırılıyor. Peki EYT'liler maaşlarını ne zaman alacak? EYT maaş sorgulama nasıl yapılır? 

Kardeşler arasında bölüştürülen miras iptal edilebilir mi?

Posta Gazetesi köşe yazarı Tamer Heper bugünkü köşesinde kardeşler arasında bölüştürülen mirasla ilgili yaşanan sorunları kaleme aldı.

Tapu masrafı nasıl hesaplanır?

Gayrimenkul sahiplerini yakından ilgilendiren konulardan biri olan tapu harcı internet üzerinden sık sık araştırılan konulardan biri oluyor. Peki, tapu masrafı ne kadar? Tapu masrafını kim öder? İşte detaylar...

ABD'de Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı!

ABD'de Nobel Ödüllü Türk Bilim İnsanı Aziz Sancar ve eşi Gwen Sancar'ın yönetimindeki Sancar Vakfı öncülüğünde Kuzey Carolina eyaletinde hayata geçirilen Sancar Türk Kültür Merkezi açıldı.

Apartman aidatı nasıl paylaştırılır?

Takvim Gazetesi köşe yazarı Feride Hilal İmal, bugünkü yazısında 'Apartmanda güvenlik personeli çalıştırıyoruz. Benim dairem en küçük daire. Fakat bu güvenlik personelinin maaşı ve SGK primi eşit olarak bölüştürülüyor. Bu haksızlık değil mi?'' sorusunun yanıtını kaleme aldı...

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Tapusu bir kişiye ait olan mal kardeşlere bölüştürülebilir mi?

Posta yazarı Tamer Heper, 'Beş kardeş işyeri çalıştırıyorduk. İşyeri iki kardeşin, diğer kardeşler bu yerde sigortalıydı. 1996’da dükkan satın aldık, alırken bu yeri bir kardeşimizin üzerine yaptık. O da dükkanı oğlunun üzerine yapmış. Biz dükkanı üzerimize alabilir miyiz?' sorusunu yanıtladı.

Kanal İstanbul masası yıkılmıştır, depremi konuşacağız!

Kanal İstanbul Projesine tepki gösteren İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu; "Kanal İstanbul masası yıkılmıştır. Bakın, her gün sallanıyoruz. Depremi konuşacağız” dedi...

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçtürk İnşaat Nakliye Elektrik Makina Medikal Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Süleyman Othan tarafından kuruldu. 

erkenek külütür merkezi Haberi

erkenek külütür merkezi

Hazırlamış olduğu projelerle birçok ilçede kültür merkezi projelerine başlayan Malatya Büyükşehir Belediyesi, Doğanşehir ilçesine bağlı Erkenek Mahallesi’nde toplam inşaat alanı bin 040 m2 olan Kültür Merkezi Projesi’ni ihale aşamasına getirdi.


Malatya Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanlığı tarafından Doğanşehir ilçesi Erkenek Mahallesi’nde inşa edilecek Kültür Merkezi için 10 Haziran 2016 Cuma günü ihale yapılacak. Merkez içerisinde, 1 adet kurs salonu, 1 adet çok amaçlı salon, 1 adet MASKİ irtibat bürosu, 4 adet ofis ile sosyal etkinliklerin düzenlenebileceği birimler yer alıyor. Kültür Merkezi’nin, bölgede önemli bir eksikliği gidereceği, vatandaşların vakit geçirip birçok etkinlikten istifade edebileceği bir yer olacağı belirtildi.


Milliyet 

Bu haber Malatya Büyükşehir Belediyesi'nde şu şekilde yer aldıMalatya merkezde birçok mahallede çok amaçlı sosyal tesisler ve semt konakları yaparak vatandaşların hizmetine sunan...