29 / 04 / 2024

Erman Ilıcak özgeçmiş

Erman Ilıcak özgeçmiş

Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10 uncu sırada yer alan Rönesans Holding’in kurucusu Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak'ın acı günü! Rönesans Holding Onursal Başkanı Bekir Ilıcak vefat etti!

Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak’ın babası ve aynı zamanda şirketin onursal Başkanı Bekir Ilıcak hayatını kaybetti.

Türkiye'nin en zengin dokuzuncu ismi Erman Ilıcak'ın serveti ne kadar? Erman Ilıcak kimdir, Kaç yaşında? 

Türkiye'nin en zengin isimleri arasında yer alan işadamı Erman Ilıcak, Forbes tarafından Türkiye'nin en zengin dokuzuncu kişisi olarak belirlendi. Peki, Rönesans Holding'in kurucusu ve yönetim kurulu başkanı olan Erman Ilıcak kimdir, serveti ne kadar? 

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında!

İpek Ilıcak Kayaalp ve Ebru Özdemir, milyar dolarlık şirketlerin kaptan köşkünde oturan ve binlerce kişiye istihdam imkanı veren Türkiye'nin en güçlü 30 kadını arasında.

'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli 18 Şubat'ta!

Denge Değerleme tarafından 18 Şubat'ta saat 10:30-12:30 arasında Digital Network Alkaş platformu üzerinden 'Gelecek Mars’ta Değil Metaverse’te mi?' paneli gerçekleştirilecek.

Rönesans Holding, Türkmenistan'da yeni projelere başlıyor!

Türkmenistan Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov, başkent Aşkabat’ta Rönesans Holding Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak ile görüştü. Görüşmede Erman Ilıcak, Cumhurbaşkanı Gurbanguly Berdimuhamedov'a yeni projelerle ilgili bilgi verdi.

Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi'nin temeli atıldı!

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Rönesans Holding tarafından hayata geçirilen Ankara Erman Ilıcak Fen Lisesi 2023 yılında açılacak...

İBB, lojmanlarını ilçe belediyelerine mi tahsis etti?

Sayıştay tarafından hazırlanan 2019 Yılı Denetim Raporu'na göre; İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin mülkiyetinde bulunan 88 konutun mevzuata aykırı şekilde ilçe belediyelerine tahsis ettiği ortaya çıktı. 

Erman Ilıcak: Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu!

Rönesans İnşaat, Dünyanın En Büyük 250 Uluslararası Müteahhidi listesinde 23. sırada yer alıyor. Rönesans Yönetim Kurulu Başkanı Erman Ilıcak, "Rönesans İnşaat, müteahhitlik sektörüne meydan okumak için kuruldu" diye konuştu.

Erman Ilıcak 'Gönlü Zengin 50 İş İnsanı' listesinde 2. sırada oldu!

Rönesans Holding Başkanı Dr. Erman Ilıcak, Capital dergisinin her yıl düzenli olarak yayınladığı “Gönlü Zengin 50 İş İnsanı” listesinde 2. sırada oldu. 

Erman Ilıcak'tan Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi açıklaması!

Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak, Prof. Dr. Feriha Öz Acil Durum Hastanesi ile ilgili "Zamanla yarışıyorduk. Bütün inşaat sektörüne verilmiş bir emanetti. Bu projede emeği geçen binlerce arkadaşıma teşekkür etmek istiyorum." dedi.

Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi açıldı!

İlk etabı 20 Nisan'da açılan Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin tam kapasite açılışı bugün gerçekleştiriliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Fahrettin Koca açılış törenine katıldı. Törende Fahrettin Koca ve Erman Ilıcak konuşma yaptı..

Samsun'daki 3 otel sağlık çalışanlarına tahsis edildi!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, ülkeyi yasa boğan koronavirüs ile Mücadele'de fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına otellerini ücretsiz olarak tahsis eden Erman Ilıcak, İsmail Akçura, Nejat Baran ve Ahmet Aydemir’ e teşekkür etti.

FORBES En Zengin 100 Türk 2020 listesi açıklandı!

FORBES Türkiye, 2020 yılı “En Zengin 100 Türk” listesini açıkladı. Listenin ilk sırasında 4.9 milyar dolarlık serveti ile Murat Ülker yer aldı. Geçtiğimiz yılki listede ilk sırada bulunan Rönesans Holding Başkanı Erman Ilıcak ise ikinci sırada yer aldı...

Erman Ilıcak özgeçmiş Haberi

Erman Ilıcak özgeçmiş

Erman Ilıcak kimdir?

Erman Ilıcak, 1967 yılı Malatya Darende’nin Hacıdevriş Mahallesi doğumlu. Avukat Bekir Ilıcak’ın oğlu olan Erman Ilıcak, 1969 yılında Ankara’ya yerleşti.


İlköğretim ve lise eğitimini TED Ankara Koleji’nde tamamladıktan sonra 1990 yılında ODTÜ İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Erman Ilıcak, Rusya’da yaptığı projelerle bilinen Rönesans Holding’in kurucusu ve patronu.


Erman Ilıcak, Forbes’in En Zengin 100 Türk 2013 sıralamasında 2,5 milyar dolarlık servetiyle 10’uncu sırada yer alıyor. Amerika’da işletme masteri yapan Erman Ilıcak, TÜSİAD üyesi.


Çalışmaya 24 yaşında, Enka’da, şirketin Rusya operasyonlarında mühendis olarak başlayan Erman Ilıcak'ın sahibi olduğu; 1993 yılında çalışanlarından biri kendisi, birisi muhasebeci, birisi tercüman olmak üzere St. Petersburg’da evleri boyamak için kurduğu, 5 kişinin çalıştığı Rönesans Holding, bugün Rusya’nın en büyük ikinci yabancı müteahhitlik şirketi.


Rönesans İnşaat

"İnşaat, Rönesans Grubunun...