04 / 05 / 2024

ERMCO

ERMCO

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin ( ERMCO ) 2015 Kongresi İstanbul ’da düzenlenecek. Toplantıya Türkiye Hazır Beton Birliği ev sahipliği yapacak.

Türkiye, Avrupa’nın yarısı kadar hazır beton üretiyor!

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin (ERMCO) Yönetim Kurulu Toplantısı İstanbul’da gerçekleştirildi. Toplantı vesilesi ile Türkiye’ye gelen ERMCO Yöneticileri ile birlikte Türkiye Hazır Beton Birliği yöneticileri, 3. Köprü şantiyesini de ziyaret.

THBB iş güvenliği ödülleri yarışması düzenliyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği, Mavi Baret İş Güvenliği Ödülleri Yarışması’nın ikincisini düzenliyor...

İnşaat sektörünü neler bekliyor?

THBB, Hazır Beton Endeksi 2020 Mart Ayı Raporu’nu açıkladı. Rapora göre, Mart ayında hazır beton faaliyetlerinde hızlanma yaşandı. Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, inşaatın uzun dönemli bir durgunluğa hazırlandığını belirtti...

Geçirimli beton, sel baskınlarını önler!

ERMCO ve THBB Başkanı Işık, Geçirimli Beton'un yüzey akış sularının yer altına sızmasına olanak sağladığını, yer altı su seviyesinin korunmasına yardımcı olduğunu, su taşkınları riskini azalttığını aynı zamanda yüzey kirleticilerinin toprağa karışmasını ve erozyonu engellediğini belirtti.

Kalite belgeli ve denetimli hazır beton hayat kurtaracak!

Düzce Depremi’nin 20’nci yıl dönümü vesilesiyle açıklamada bulunan ERMCO ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, mevcut binalarda halkımızın sağlıklı ve güvenilir deprem performans analiz raporu almasını sağlamak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

6.7 milyon konutun acil yenilenmesi gerekiyor!

ERMCO ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Işık, Türkiye’de depreme dayanıksız olan 6.7 milyondan fazla konutun acil olarak yenilenmesi gerektiğini vurguladı...

Depremin zararlarını azaltmanın yolu dayanıklı yapılar inşa etmek!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık, depremlerin oluşturacağı bu zararları azaltmanın en etkin iki yolu ise depreme dayanıklı yapılar inşa etmek olduğunu söyledi...

Depremi az hasarla atlatmak için kaliteli beton kullanımı şart!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık büyük kayıpların yaşandığı 17 Ağustos 1999 Marmara Depremi’nin 19’uncu yıl dönümü vesilesiyle açıklamalarda bulundu.

Hazır beton sektöründen 20 milyar TL ciro!

Genel Kurulda konuşan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, "Sektörümüz 2017 yılında yaklaşık 113 milyon metreküp üretimle 20 milyar Türk lirası ciro yapmıştır." dedi.

İnşaat sektörü yılın ikinci yarısında hareketlenecek!

Hazır Beton Endeksi Haziran Ayı Raporu sonuçları ile ilgili görüşlerini açıklayan Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, inşaat ve hazır beton sektöründeki hareketliliğin yılın ikinci yarısı artabileceğini belirtti.

Hazır beton ve inşaat sektörü hareketlendi!

Türkiye Hazır Beton Birliği (ERMCO) tarafından Hazır Beton Endeksi verileri açıklandı. Hazır Beton Faaliyet Endeksi Nisan ayında artış gösterdi. Hazır beton ve inşaat sektörünün hareketlendiği kaydedildi.

Hazır beton inşaat sektörünün en önemli parçası!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve THBB Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, hazır beton sektörüyle ilgili açıklamalarda bulundu. Işık, hazır betonun inşaat sektörünün en önemli parçası olduğunu söyledi.

Faiz oranlarının yükselmesi inşaat sektörüne zarar verir!

Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) ve Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, faiz oranlarının yükselmesinin, konut ve inşaat sektörlerine, buna bağlı olarak da hazır beton ve inşaat malzemeleri sektörlerine zarar vereceğini söyledi.

Yavuz Işık: Her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor!

Türkiye Hazır Beton Birliği (THBB) ve Avrupa Hazır Beton Birliği (ERMCO) Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Işık, her yıl 700 bin konutun yenilenmesi gerekiyor." dedi

17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi sona erdi!

Türkiye Hazır Beton Birliği’nin düzenlediği 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi (ERMCO) tamamlandı. 17. Avrupa Hazır Beton Birliği Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul’da gerçekleştirildi.

ERMCO Haberi

ERMCO

Avrupa Hazır Beton Birliği’nin 2015 Kongresi 4-5 Haziran 2015 tarihleri arasında İstanbul Askeri Müze’de gerçekleştirilecek. Türkiye Hazır Beton Birliği’nin ev sahipliğinde düzenlenecek kongreye Avrupa başta olmak üzere birçok ülkeden 400’ü aşkın hazır beton sektörü temsilcisi katılacak. 


Türkiye Hazır Beton Birliği Başkanı Yavuz Işık kongre ile ilgili olarak şunları söyledi: ”İlk olarak 1995 yılında ERMCO’nun 11. Kongresi’ni İstanbul’da büyük bir başarı ile gerçekleştirdik. Yürüttüğümüz yoğun temaslar ve çalışmalar neticesinde bu organizasyonu tekrar ülkemize kazandırmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. ERMCO 2015 Kongresi’nde ülkemizi ve sektörümüzü en iyi şekilde temsil edeceğiz.” 


60 bilimsel bildirinin sunulacağı kongrede, beton çözümlerinin sürdürülebilirliği, betonun topluma katkısı, beton konusundaki gelişmeler, betonun pazarlanması ve yönetimini ele alan dört farklı oturum düzenlenecek. Ayrıca kongrede eş zamanlı olarak betonun üretimine ve test edilmesine...