06 / 05 / 2024

eroğlu gayrimekul konut projeleri

eroğlu gayrimekul konut projeleri

Eroğlu Gayrimenkul tarafından hayata geçirilen Skyland İstanbul ve İstanbul Lounge 1 projeleri 29 Ağustos 2013 tarihinde www.havadanemlakvideo.com ekibinden kameraman Sayen Kaspar tarafından görüntülendi

Eroğlu Yapı'dan bakanlığın konut kampanyasına tam destek!

Gayrimenkul sektöründe 10 yılı aşkın deneyime sahip Eroğlu Yapı, konut kampanyasına tam destek verdi...

Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017!

Toplam 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana gelen Skyland İstanbul projesi Seyrantepe'de TT Arena Stadı'na komşu konumda inşa ediliyor. İşte Eroğlu Skyland İstanbul konut fiyatları 2017...

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Gemlik’in yeni imar dosyası Bakan Eroğlu'na iletildi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu’nun Yalova programına katılan Gemlik Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in makilik bölümünde bulunan ve orman vasfı taşımayan alanların toplu konut alanı yapılmasına yönelik dosyayı bakana sundu.

Eroğlu Holding Moskova'da konut sektörüne giriyor!

Eroğlu Holding, Rusya ile Türkiye arasındaki yakınlaşma sonrasında yeni bir alanda yatırım kararı aldı. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, 100 milyon dolar bütçeyle Moskova'da konut işine girmeye hazırlandıklarını açıkladı.

Eroğlu Gayrimenkul 4 projesiyle GYODER kampanyasına dahil oldu!

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul, GYODER kampanyasına destek oluyor!

GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

13 soruda Eroğlu Skyland İstanbul projesi!

Skyland İstanbul projesi Seyrantepe TT Arena Stadı'nın yanında inşa ediliyor. Konut, ofis ve AVM alanlarının yer aldığı proje Eroğlu Gayrimenkul imzasıyla yükseliyor.

Veysel Eroğlu: Manisa'da 180 lira ödemeyle konut sahibi olacaklar!

Bakan Veysel Eroğlu, Ege Bölgesi Gelişim Projesi'ni (EGEGEP) anlattı, 2019'a kadar Ege ve İzmir'e yapılacak yatırımları saydı.Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, katılımcılara, EGEGEP Projesi hakkında ayrıntılı bilgi verdi.

Veysel Eroğlu'ndan gençlere stat emeklilere konut müjdesi!

Orman ve Su İşleri Bakanı, İzmir Milletvekili adayı Veysel Eroğlu, Alsancak Kordon'da seçim ofisi açtı. Eroğlu, gençlere stat, emeklilere konut sözü verdi. Yıllardır ebru sanatı ile ilgilenen Eroğlu, seçim ofisinde de ebru yaptı.

Veysel Eroğlu: Çeşme'de yeni konut alanları oluşturacağız!

Orman ve Su İşleri Bakanı, AK Parti İzmir Birinci Bölge Milletvekili Adayı Veysel Eroğlu, seçim çalışmaları kapsamında partisinin Çeşme İlçe Başkanlığı'nı ziyaret etti.

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul projesi!

Teslimlerin Ağustos 2016 tarihinde gerçekleşmesi öngörülen Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul projesi, İstanbul Seyrantepe bölgesinde yükseliyor. Satışların devam ettiği Aslantepe Skyland İstanbul projesinde 930 konut yer alıyor...

eroğlu gayrimekul konut projeleri Haberi

eroğlu gayrimekul konut projeleri


Eroğlu Gayrimenkul'ün 2 projesinin havadan görüntüleri için...