27 / 04 / 2024

Eroğlu Gayrimenkulün hangi projelerinde kampanya var

Eroğlu Gayrimenkulün hangi projelerinde kampanya var

GYODER’in konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor.

Tahincioğlu Gayrimenkul'ün 4 yeni projesi 3 Ekim'de görücüye çıkıyor!

Tahincioğlu Gayrimenkul, Ankara Çankaya'da, Bodrum Gündoğan'da, İstanbul Ataşehir ve Beykoz'da hayata geçireceği yeni projelerin lansmanını 3 Ekim'de gerçekleştirecek. İşte ayrıntılar...

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Sacit Eroğlu Gayrimenkul İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da Sacit Eroğlu tarafından kuruldu.

Eroğlu Yapı İnşaat'ın ilk yarı faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat'ın 2021 yılı 6 aylık faaliyet raporu ve finansal raporu yayınlandı. 

Eroğlu Yapı'nın 125 milyon TL'lik tahvil ihracı tamam!

Eroğlu Yapı'nın 1092 gün vadeli 125 milyon TL nominal tutarlı nitelikli yatırımcılara satış yöntemiyle gerçekleşen tahvillerin ihracı tamam...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı 2. çeyrek faaliyet raporu!

Eroğlu Yapı'nın 1 Ocak 2020 - 30 Haziran 2020 ara dönemine ilişkin finansal tablo, faaliyet raporu ve sorumluluk beyanını yayınladı...

Eroğlu Yapı'nın 2020 yılı finansal raporu!

Eroğlu Yapı İnşaat Gayrimenkul Geliştirme Sanayi Ticaret A.Ş., 2020 yılı finansal raporunu KAP'ta yayınladı.

Hakan Genç, Eroğlu Kurumsal İletişim Müdürü oldu!

Artaş İnşaat’ta Pazarlama Müdürü olarak görev yapan Hakan Genç, Eroğlu Gayrimenkul Pazarlama ve Kurumsal İletişim Müdürü oldu. 

Eroğlu Skyland İstanbul ödemeleri 2018!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul'da 120 ay 3 bin 800 TL taksitli ve 0 peşinat imkanı sağlanıyor..

Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu!

Eroğlu Gayrimenkul imzasını taşıyan Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Skyland İstanbul Eroğlu fiyat tablosu 594 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat!

Arsa alanı 46 bin metrekare olan Eroğlu Skyland İstanbul projesi 830 daire, 504 ofis, 300 odalı otel ve AVM alanından meydana geliyor. Eroğlu Gayrimenkul Skyland İstanbul fiyat listesi 735 bin TL'den başlıyor.

Eroğlu Gayrimenkul konut kampanyasına 3 projesiyle katıldı!

Eroğlu Gayrimenkul, ‘20 yıl vadeli ve düşük faizli konut kredisi’ kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers ve Merter Platform projesiyle katılıyor.

Eroğlu Gayrimenkul'den 2 yeni AVM, 4 yeni gayrimenkul projesi!

2017'de biri Edirne’de diğeri İstanbul Seyrantepe’de iki yeni AVM açmaya hazırlanan Eroğlu, ayrıca 4 yeni gayrimenkul projesi üzerinde çalışıyor. Bu projeler tamamlandığında Eroğlu 2,5 milyon metrekareye ulaşacak.

Eroğlu, Gayrimenkul Liderleri Zirvesi’nden ödülle döndü!

Eroğlu Gayrimenkul, Capital ve Ekonomist dergileri tarafından düzenlenen gayrimenkul sektörünün liderlerinin bir araya geldiği Real Estate Stars Ödül Töreni ve Zirvesi’nde ödül kazanan firmalar arasında yer aldı.

Eroğlu Gayrimenkulün hangi projelerinde kampanya var Haberi

Eroğlu Gayrimenkulün hangi projelerinde kampanya var

Eroğlu Gayrimenkul projeleriyle ilgili detaylı bilgi almak için tıklayınız.


GYODER’in başarısız darbe girişiminden gayrimenkul sektörünün etkilenmemesi için başlattığı konut seferberliği kampanyasına Eroğlu Gayrimenkul; Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projeleriyle katılıyor. 


Kampanyaya ilişkin görüşlerini bildiren Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu: “Devletimizi ve milletimizi hedef alan hain darbe girişiminin çok şükür ki başarısızlıkla sonuçlanmasının ardından bize düşen görev çalışmalarımıza ve yatırımlarımıza hız kesmeden devam etmektir. Eroğlu Gayrimenkul olarak, Büyük Türkiye’den aldığımız güçle ekonomimize katkı sağlama hedefimiz doğrultusunda GYODER’in hayata geçirdiği yüzde 0.70 faizle 120 ay vadeli konut satış kampanyasına Skyland İstanbul, Harmony Towers, Merter Platform ve Yeni Moda projelerimizle dahil oluyoruz. Türkiye ekonomisinin lokomotif sektörlerinden birisi olarak inşaat sektörüne destek vermeye ve ekonomimizin etkilenmemesi...