05 / 05 / 2024

eroğlu inşaat seyrantepe projesi

eroğlu inşaat seyrantepe projesi

Seyrantepe Mix project'te konutlara ayrılan alanı 100 bin metrekare büyüklüğünde. Projede bulunan konutların fiyatları 313 bin TL'den başlıyor...

Dünyanın en borçlu inşaat şirketi Evergrande'nin hisseleri yine çakıldı!

Ağır borç yükü altında olan ve dünyanın en borçlu inşaat şirketi olarak bilinen Çinli Evergrande'nin elektrikli araç birimi yöneticisi gözaltına alındı ve söz konusu şirketin hisseleri keskin geriledi.

DAİMFED Genel Başkanı Karslıoğlu: İnşaat sektörü sıkıntıda! Kamu müteahhitleri reel fiyat farkı bekliyor

DAİMFED Genel Başkanı Mustafa Karslıoğlu, inşaat sektörün sıkıntıda olduğunu açıklayarak, yetkililer tarafından reel fiyat farkı ile cezasız tasfiye kararnamesinin ele alınması gerektiğini vurguladı.

Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmci oldu!

Eski manken Esin Moralıoğlu inşaatçılığı bırakıp turizmciliğe soyundu. Moralıoğlu, Güney Amerika’ya turlar düzenlemeye başladı.

Pehlivanoğlu İnşaat Silivri projesinde inşaat başlıyor! 

Pehlivanoğlu İnşaat'ın İstanbul'un Silivri İlçesi'nde planladığı yeni konut projesinde inşaat önümüzdeki haftalarda başlayacak, inşa süreci 2 sene sürecek..

Hasanoğlu İnşaat dev indirim kampanyasını uzattı!

Hasanoğlu İnşaat, tüm peşin ve konut kredili satışlarda yüzde 20 indirim ve yüzde 5 peşinat kampanyasını 15 gün daha uzattı. 

Hasanoğlu İnşaat, Kandilli'deki yurt binasını tamamladı!

Hasanoğlu İnşaat, yapımına 2016 yılında başladığı Boğaziçi Üniversitesi Kandilli yurt binasının inşaatını tamamladı.

Nuhoğlu İnşaat ile en eğlenceli şantiye KidZania’da!

Çocuklara hayallerindeki meslekleri deneyimleme fırsatı sunan KidZania, şimdi de Nuhoğlu İnşaat iş birliği ile minik ziyaretçilerini inşaat mühendisi ve inşaat ustası yapıyor.

Hasanoğlu İnşaat, Alasiri Grup ile Türkiye'de yatırım yapacak!

Hasanoğlu İnşaat, geleceğin teknolojilerini, estetik ve fonksiyonellik ile birleştirerek ‘Kalite ve Güven’ in ön planda olduğu yapılar inşa etmek hedefiyle yola çıkmıştır.

Ali Nuhoğlu: İnşaat sektöründe en parlak kent İzmir!

Nuhoğlu İnşaat Çeşme'de hayata geçirdiği Marinera Çeşme projesini geçtiğimiz günlerde görücüye çıkardı. İzmir'deki yatırımlarına devam edeceklerini belirten Nuhoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nuhoğlu inşaat sektöründe en parlak kentin İzmir olduğunu söyledi.

Yunusoğlu İnşaat'tan İzmir'e 2 yeni proje!

2017’yi yatırım yılı ilan eden Yunusoğlu İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Yunusoğlu, İzmir'de 2 yeni proje inşa edecek. Projelerden biri Güzelbahçe'de diğeri ise Bayraklı'da yükselecek.

MODD/Group Hasanoğlu İnşaat'la anlaştı!

MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki firmalardan Hasanoğlu İnşaat ile bugün anlaşma sağladı.

Hasanoğlu İnşaat'ın PR ajansı MODD/group oldu!

Türkiye’nin önde gelen markalarına hizmet veren MODD/group, müşteri portföyünü genişletmeye devam ediyor. MODD/group, inşaat sektöründeki markalaşmanın örnek firmalarından Hasanoğlu İnşaat ile anlaştı.

Mustafa Karslıoğlu: İnşaat sektörü canlandı!

Adana Kamu Müteahhitleri Derneği Başkanı Mustafa Karslıoğlu, Türkiye'nin yakın gelecekte aydınlık günlere kavuşacağını söyledi. Karslıoğlu, inşaat sektöründe hızlı canlanma başladığını söyledi.

eroğlu inşaat seyrantepe projesi Haberi

eroğlu inşaat seyrantepe projesi

Seyrantepe'de 600 bin metrekare inşaat alanı üzerinde hayata geçirilen Seyrantepe Mix Project, Eroğlu Gayrimenkul imzası taşıyor. 46 bin metrekare arsa alanına sahip olan Mix Project'te teslimler 2016 yılının Ağustos ayında gerçekleşecek. Toplam 830 tane konutun yer aldığı projede konut tipleri 1+0'dan 4+1'e kadar tasarlandı. 



Seyrantepe Mix Project'te yer alan stüdyo daireler 313 bin TL'den, 1+1 daireler 467 bin TL'den, 2+1 daireler 650 bin TL'den, 3+1 daireler 941 bin TL'den, 4+1 daireler ise 1 milyon 856 bin TL'den başlayan fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor.



Eroğlu Seyrantepe projesinde yer alan otelin alanı 55 bin metrekare, ofis alanı 100 bin metrekare, konut alanı 100 bin metrekare, otopark alanı 255 bin metrekare büyüklüğüne sahip.



Eroğlu İnşaat Seyrantepe projesinde yer alan ortak kullanım alanları...