14 / 05 / 2024

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat adres

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat adres

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım 2014 tarihinde Esenyurt, Metro Park Center, Cumhuriyet Mahallesi'nde kuruldu.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesi ön satışta!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön satışlar başladı. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor.

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın Balıkesir İli, Edremit İlçesi Güre Mahallesinde kain Körfez Termal Devremülk Tesisi 2020 yıl sonu satış ve kira değer tespiti raporu yayınlandı.

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde ön talep toplanıyor!

Sinpaş Kızılbük Termal Devremülk projesinde ön talep toplanıyor. Projede 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 konut tipleri bulunuyor...

Sinpaş Kızılbük Devremülk projesinde inşaat başladı!

Sinpaş GYO'nun "Sinpaş Kızılbük Wellness Resort" isimli 5 yıldızlı resort otel, devremülk, termal kür merkezi ve çarşıdan oluşan karma kullanımlı projesinde inşaat çalışmalarına başlandı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk Tesisi değerleme raporu!

Körfez GYO, Balıkesir İli Edremit İlçesi Güre Mahallesinde bulunan Körfez Termal Devremülk Tesisine ilişkin Revize Değerleme Raporunu yayınladı. 

Körfez GYO Körfez Termal Devremülk 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Balıkesir ili Edremit ilçesi Güre Mahallesi 1 parsel 404 adada kain Körfez Termal Devremülk Projesine ilişkin 2019 yılı değerleme raporunu yayınladı...

Konut ve devremülk mağdurları dikkat!

Devremülk ve maketten konut piyasasında ciddi mağduriyetlerin olduğunu söyleyen Tüketici Başvuru Merkezi Onursal Başkanı Aydın Ağaoğlu 8 yıl önce girdiği konutu satın alamayan vatandaşların olduğunu söyledi. Ayrıca, mahkeme sürecinin uzun olduğunu belirtti. 

Körfez Termal Devremülk 2017 değerleme raporu!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı, Körfez Termal Devremülk tesislerinin 2017 yıl sonu değerleme raporunu yayınladı.

Körfez GYO devremülk kiralama bildirisini yayınladı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde devremülk kiraya verdiğini açıkladı.

Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı!

Körfez Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından bugün Kamuoyu Aydınlatma Platformu'nda yapılan açıklamada Körfez Termal Devremülk Tesisleri kira değerleme raporu yayınlandı.

Körfez Termal Devremülk Tesisi'nde daire teslimleri başladı!

Körfez GYO'nun Balıkesir Güre'de yer alan Körfez Termal Devremülk Tesisi bugün itibariyle hizmete açıldı ve daire teslimleri başladı.

Körfez Termal Devremülk'ün değerleme raporu yayınlandı!

Körfez GYO'nun Körfez Termal Devremülk Projesinde yer alan 305 no'lu ticari ünitenin ve 3 adet ticari ünitenin yıllık kira değer tespitine yönelik değerleme raporunu yayınlandı.

Veysel Eroğlu: Kadastroda vatandaşımızla uyum içinde çalışıyoruz!

Bakan Eroğlu "Biz kadastroda vatandaşımızla uyum içinde çalışıyoruz. Bir sorun varsa itiraz ediyorlar. Bırak ormanda vatandaşın mülkünü almak, biz devletin ormanı olan yerde badem, kestane dikerek vatandaşa teslim ediyoruz." dedi.

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat adres Haberi

Eroğlu Termal Devremülk İnşaat adres


Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi, Çağatay Eroğlu tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Eroğlu Termal Devremülk İnşaat Limited Şirketi iş konusu; 1.Her türlü inşaat taahhüt işleri; termal tesis, devremülk, konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. 2.Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, termal tesisler, devremülk, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. 3.Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...