05 / 05 / 2024

eroğlunun projeleri

eroğlunun projeleri

TURYAP, İsveç gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm’ün, yaklaşık 60 kişiden oluşan orta ve üst düzey yöneticilerine Türk gayrimenkul sektörünü tanıttı. Program kapsamında Ağaoğlu'nun Maslak 1453 ve Eroğlu'nun Skyland projeleri de gezildi.

Mega otoban projeleri yolda, İstanbul-Ankara arası daha da hızlanacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu, yeni ulaşım projeleri kapsamında bir dizi önemli açıklamalarda bulundu. İşte Bakan Eroğlu'nun açıklamaları ve haberin detayları...

Eroğlu'nun projeleri tamamlandığında 2.6 milyon metrekareye ulaşacak!

2015'i hedeflerinin üzerine çıkarak tamamladıklarını kaydeden Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, inşaattaki tüm projeler tamamlandığında toplamda 2.6 milyon metrekare büyüklüğe ulaşacaklarını belirtti.

Veysel Eroğlu İzmir'deki projeleri anlattı!

İzmir ziyaretinde Meslek Lisesi ve Selçuk Devlet Hastanesi gibi projelerini açıklayan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu İzmir'e yine bir müjdeyle geldi.

Veysel Eroğlu projeleri değerlendirdi!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, AK Parti iktidarı öncesinde Türkiye'de su konusunda ciddi sorun yaşandığını anımsatarak, "12 yıl önce birçok şehirde su yoktu. 76 şehrin su problemini çözdük" dedi.

Veysel Eroğlu İzmir'deki yeni projelerini anlattı!

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, İzmir’de 2019 yılına kadar hayata geçirelecek projeleri açıklayarak, “ Bir bakan olarak değil, bir nefer olarak çalışacağım. Söz böyle verilir. Bizim sözümüz noterden daha sağlamdır." dedi

Veysel Eroğlu: İzmir'de Serbest Turizm Ticaret Merkezi kuracağız!

İzmir'i ihracat, turizm ve üretim alanında lider yapacak projeleri hayata geçireceklerini vurgulayan Veysel Eroğlu, "Serbest Turizm Ticaret Merkezi planlıyoruz. Coğrafyamız müsait ve potansiyelimiz var" dedi.

Veysel Eroğlu, Çeşme'deki projelerini anlattı!

Bakan Veysel Eroğlu, Çeşme'de inşaatı devam eden TOKİ konutlarına yeni taleplerin gelmesi halinde ikinci etabın da yapılabileceğini açıkladı. Veysel Eroğlu, burada vatandaşlara hazırladığı yeni projeleri hakkında detaylı bilgi verdi.

Yeraltı gölet projeleri başlıyor!

Yeraltı gölet projeleri başlıyor. Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu, 2015 yılından itibaren Türkiye genelinde yeraltı göletleri projelerini başlatacaklarını ifade etti.

Eroğlu Gayrimenkul projeleri Cityscape Global'da yoğun ilgi gördü!

Eroğlu Gayrimenkul 21 - 23 Eylül 2014 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi' nde gerçekleştirilen Cityscape Global' da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarıyla buluştu...

Nurettin Eroğlu: Yabancının beklentisi kalıcı oturum!

Dünyanın en prestijli gayrimenkul şirketlerinin katıldığı Cityscape Global'da, Eroğlu Gayrimenkul projeleri yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Nurettin Eroğlu, fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi gördüklerini söyledi.

Nurettin Eroğlu: Yabancı yatırımcıların kalıcı oturum beklentisi var!

Cityscape Global'da, Eroğlu Gayrimenkul projeleri yatırımcılardan yoğun ilgi gördü. Eroğlu Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Eroğlu, fuarın ilk gününden itibaren büyük bir ilgi gördüklerini söyledi...

Eroğlu Gayrimenkul Cityscape'te Arap yatırımcıların gözdesi oldu!

Dünyanın prestijli gayrimenkul şirketlerinin de katıldığı Cityscape Global’da, Eroğlu Gayrimenkul projeleri yatırımcılardan da yoğun ilgi gördü. Eroğlu Gayrimenkul Cityscape Global Fuarı'nda Arap yatırımcıların gözdesi oldu.

Eroğlu Gayrimenkul'den Babalar Günü'ne özel 10 bin TL indirim!

Eroğlu, Skyland İstanbul, Bursa Harmony Towers, Platform Merter ve İstanbul Lounge 2 projeleri için babalar gününe özel kampanya başlattı. Eroğlu Gayrimenkul Babalar Günü kampanyası kapsamında konut satın alanlara 10 bin TL indirim uygulanıyor.

eroğlunun projeleri Haberi

eroğlunun projeleri

Türkiye’nin ilk “franchise” zincirini kuran, günümüzde en yaygın emlak danışmanlık ağına sahip olan TURYAP, yabancı gayrimenkul alıcılarına sunduğu hizmetler çerçevesinde Türk gayrimenkul sektörünü, İsveç’in tanınmış gayrimenkul kooperatiflerinden HSB Stockholm yetkililerine de tanıttı.


1923 yılında kurulan, portföyünde 27.000 konut bulunan HSB Stockholm yetkililerinden gelen talep üzerine TURYAP, bir tanıtım programı organize etti. 23 Nisan 2015 günü gerçekleşen organizasyonda, HSB Stockholm’ün orta ve üst düzey yöneticilerinden oluşan yaklaşık 60 kişilik heyete önce TURYAP üst düzey yöneticisi İsmail ÖZCAN ve Organizasyon Geliştirme Müdürü Oğuz YARSOY tarafından, Türkiye ekonomisi, Türkiye ve İstanbul gayrimenkul piyasası ile ilgili bir sunum yapıldı. Heyet, daha sonra, TURYAP organizasyonunda, Ağaoğlu Grubu’nun Maslak 1453 ve Eroğlu Gayrimenkul’ün Skyland projelerini gezdi.


Satış ofisleri ziyaret edilen Ağaoğlu Grubu’nun inşa ettiği Maslak 1453 projesinin...