05 / 07 / 2024

Erol Aksoyun gizli evi

Erol Aksoyun gizli evi

TMSF yetkililerinden edinilen bilgilere göre Aksoy, devlete olan yaklaşık 1.2 milyar dolarlık borcu nedeniyle el konulup satılması gereken oturduğu evini kaçırmak için eşinin akrabasının mülkiyetine geçirmişti.

Erol Günaydın: Lojistik maliyeti demiryolu ile düşer!

Günaydın Group Yönetim Kurulu Üyesi Erol Günaydın, Türkiye'de demiryolu taşımacılığı konusuna daha çok önem verilmesi gerektiğini söyledi. Günaydın, "Hükümetin bu konudaki yaklaşımlarını olumlu buluyoruz" dedi

Erol Civelekoğlu kimdir?

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Emre Erol: Kampanyalar tüketiciyi harekete geçirdi!

Amerikalı gayrimenkul danışmanlık devi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, Türkiye İstatistik Kurumu’nun ( TÜİK ) yayınlandığı Kasım 2014 konut satış istatistiklerini de değerlendirdi.

Hafele’nin gizli kahramanlarıyla, sınırsız konfor mutfağınızda!

Tasarımcılar ve mühendisler, mutfakta çalışırken karşımıza çıkabilecek en küçük sorunu bile analiz ediyor; zaman kazandıran, konforumuzu artıran gizli ayrıntılarla ve Häfele’den iyi fikirlerle hayatımızı kolaylaştırmaya devam ediyorlar.

Antalya Gizli Cennet Şelalesi'ne turist yağdı!

ANTALYA'nın Manavgat ilçesine 25 kilometre uzaklıkta bulunan dünyaca ünlü Gizli Cennet Şalalesi'ni bu sene 21 bin turist ziyaret etti. Gelen turistlerin 15 binin Avrupalı, 6 bininin Rus olduğu belirtildi.

Erol Bayraktar kimdir?

Kaynaşlı Belediye Başkanı Erol Bayraktar kimdir? Erol Bayraktar, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Bayraktar, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Bayraktar...

Emre Erol: Kentsel dönüşüm gayrimenkulde hareketliliği arttırdı!

ULUSLARARASI gayrimenkul danışmanlık firması Keller Williams'in Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, emlakta birinci ele olan talep ve kentsel dönüşümün gayrimenkul sektöründeki hareketliliği arttırdığını belirtti...

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.

Erol Ayyıldız: Aydın, Türkiye'nin tarihi ve turizm cennet köşesi!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli ile dikkat çeken Aydın'ın Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi. Aydın'ın Türkiye'nin cennet köşesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Sümela Manastırı'nın gizli odaları halka açılıyor!

Dünyanın sayılı inanç ve doğa turizm merkezlerinden biri olan Trabzon’daki Sümela Manastırı'nın gizli odaları artık halka açılıyor. Manastırın misafirhane bölümü restorasyon sonrası halka açılacak..

Erol Yeğin, Yeğin Group'un Tunus'taki fabrikasını geri almaya çalışıyor!

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

Haliç - Karadeniz Sahra Hattı: I. Dünya Savaşı'ndan kalan gizli hat!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 62 kilometrelik Haliç - Kemerburgaz - Karadeniz Sahili dekovil hattının yeniden inşası için ihaleye çıkıldı. Peki 1. Dünya Savaşı'nın gizli hattı, Haliç - Karadeniz Sahra Hattı ne zaman ve nasıl kuruldu?

Erol Aksoyun gizli evi Haberi

Erol Aksoyun gizli evi


İktisat Bankası’nı batıran Erol Aksoy’un devletten kaçırdığı evini Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF) buldu. TMSF yetkililerinden edinilen bilgilere göre Aksoy, devlete olan yaklaşık 1.2 milyar dolarlık borcu nedeniyle el konulup satılması gereken oturduğu evini kaçırmak için eşinin akrabasının mülkiyetine geçirmişti.


Ancak TMSF uzun araştırmalar sonucunda evi bulmayı başardı. Fon bulduğu evi, alacaklarını tahsil etmek için satışa çıkardı bile. TMSF’nin internet sitesinde yapılan çağrıya göre satış ihalesi 24 Temmuz’da saat 11’de gerçekleştirilecek. İstanbul Tarabya’da bulunan evin 4 katlı bir binanın en üst katındaki dubleks daire olduğu öğrenildi. Aynı binanın alt katında Aksoy’un kayınvadesinin oturduğu ve o dairenin de geçtiğimiz günlerde TMSF tarafından tahliye edilerek boşaltıldığı öğrenildi.


SENETLERDEN BULUNDU


Aksoy’un evi devletten kaçırmak için eşinin bir akrabasının mülkiyetine geçirdiği ancak yaptığı büyük bir hata...