05 / 05 / 2024

Erol Civelekoğlu senirkent

Erol Civelekoğlu senirkent

Isparta Senirkent Belediye Başkanı Erol Civelekoğlu kimdir? Erol Civelekoğlu, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Civelekoğlu, ne zamandan beri belediye başkanı olarak hizmet veriyor? İşte Erol Civelekoğlu..

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi kuruldu!

Hayalioğlu Yapı İnşaat Otomotiv Limited Şirketi Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Erol Hayalioğlu tarafından kuruldu.

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Erkay Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Kayaoğlu tarafından kuruldu.

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Danişmant Oğlu Gayrimenkul Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Silivri'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Erol Danismant tarafından kuruldu.

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çeşme Dalyan İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Pendik'te 10 bin TL sermaye bedeli ile Erol Selimoğlu ve Nazım Selimoğlu ortaklığıyla kuruldu.

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi kuruldu!

Global Gk Gayrimenkul Anonim Şirketi bugün Esenler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Şükrü İlkel, Fuat Turgut Demiroğlu ve Mustafa Erol Bircanoğlu ortaklığında kuruldu. 

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tellioğlu Erok İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 50 bin TL sermaye bedeli ile Erol Öztel ve Oktay Yener ortaklığında kuruldu. 

Çorum Erol Olçok Eğitim Araştırma Hastanesi 15 Temmuz'da açılıyor!

Sağlık Bakanlığı tarafından 215 milyon liralık yatırımla Çorum'da yaptırılan ve FETÖ'nün 15 Temmuz'daki darbe girişiminde oğlu ile şehit olan Erol Olçok'un isminin verildiği 800 yataklı hastane, hain darbe girişiminin birinci yılında hizmete açılacak.

Kenan İmirzalıoğlu: Miami’den ev almadık!

Kenan İmirzalıoğlu, yapımcı Erol Avcı ve 'İçerde' dizisine yeni katılan Uğur Yücel'le Etiler Zerafet'te bir araya geldi. Oyuncu, eşi Sinem Kobal'la gittiği Güney Amerika tatilinde Miami Beach Star Island'da ev aldıkları iddialarına da açıklık getirdi.

Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konumda!

MADSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Erol Efendioğlu,"Otomasyona yöneliyoruz çünkü hızlanan rekabet ortamında artık fiyat bakımından da rekabet var. Türkiye mermer sektörü İtalya ile rekabet edebilir konuma ulaştı" diye konuştu.

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

3 E Çolakoğlu İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüp Çolak ve Erol Çolak ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Kadıköy 'de kuruldu.

Dağlıoğlu Grup'tan 11 milyon TL'lik yeni şirket binası!

Dağlıoğlu Şirketler Grubu sahibi Erol Dağlıoğlu, bünyelerindeki şirketleri 11 milyon lira yatırım bedeline sahip ve inşası devam eden grup binasında tek çatı altında toplayacaklarını söyledi.

Veysel Eroğlu: Sarıçay Barajı'nın projesi hazır!

Aydın’a gelen Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Vali Erol Ayyıldız’ı makamında ziyaret etti. Aydın’daki bakanlık yatırımlarından bahseden Eroğlu, Sarıçay Barajı projelerinin hazır olduğunu belirtti...

Erol Kayaoğlu: Kentsel dönüşüm 200 yan sektörüde etkiliyor!

Kentsel dönüşüm kapsamında yenilenen binalar, yalnızca inşaatı değil 200 yan sektörü de harekete geçiriyor. Bunlardan birisi de ısıtma-soğutma sektörü. Hem doğalgaza geçen yeni şehirlerin kentsel dönüşümün hareketi yaşanıyor.

Erol Civelekoğlu senirkent Haberi

Erol Civelekoğlu senirkent

Erol Civelekoğlu kimdir?

Erol Civelekoğlu, 1955 yılında Senirkent’te doğdu.Çarşı esnafından Karahasanlar’ın Hasan ile Rasih Hoca kızı Ulviye’nin oğludur.


İlk ve ortaokulu Senirkent’te okudu. Akşehir Öğretmen Okulunu ve Konya Selçuk Eğitim Enstitüsünü bitirdi. Lisans eğitimini tamamladıktan sonra, Süleyman Demirel Üniversitesi, Sosyal Bilimler Enstitüsü, Türk Dili ve Edebiyatı Ana Bilim Dalından Yüksek Lisans diploması aldı.


Çorum’da, Bingöl’de ve Isparta’da öğretmenlik yaptı. 1987-1993 yılları arasında Isparta Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı görevinde bulundu. 1993 yılı sonunda Süleyman Demirel Üniversitesine geçti. 1994-2005 yılları arasında, Mühendislik Fakültesi Fakülte Sekreterliği ve Sağlık Kültür Spor Daire Başkanlığı yaptı. 2005 yılında Akademik kadroya geçerek Öğretim Görevlisi oldu.


Öğretmenler Günü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen hikâye yarışmasında Türkiye birincisi, “Türkiye Öğretmenler ve Sanatçılar Arası Şiir Yarışması”nda Türkiye üçüncüsü oldu. 1986 ve 1989 yıllarında, Milli Eğitim...