17 / 05 / 2024

Erol İşbilene tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı

Erol İşbilene tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı

Muratpaşa Belediyesi'nde akraba yapılanmasının ortaya çıkmasının ardından şimdi de Başkan Yardımcısı İşbilen'in kendisine tahsis edilen lojmanı oğluna verdiği ortaya çıktı.

Erol Özmandıracı'ya şok! Mahkeme Merve Başbuğ’dan yana karar verdi!

Başarılı oyuncu Naz Elmas’ın 2 aylık eşi Erol Özmandıracı, kızının annesi olan Merve Başbuğ’u oturduğu evden çıkartmak istedi. Mahkeme Başbuğ’dan yana karar verdi ve konut anne ile kızının kullanımına tahsis edildi.

Erol İşbilen'e tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı!

Muratpaşa Belediyesi'nde akraba yapılanmasının ortaya çıkmasının ardından şimdi de Başkan Yardımcısı İşbilen'in kendisine tahsis edilen lojmanı oğluna verdiği ortaya çıktı.

Sultanbeyli Erol Yüksel Ortaokulu hizmete açıldı!

Sultanbeyli yeni bir eğitim yuvasına daha kavuştu. İşadamı Erol Yüksel tarafından Turgut Reis Mahallesi’nde inşa edilen Erol Yüksel Ortaokulu yapılan törenle öğrencilerin, öğretmenlerin hizmetine sunuldu.

Erol Ayyıldız: Aydın, Türkiye'nin tarihi ve turizm cennet köşesi!

Aydın Valisi Erol Ayyıldız, tarım, sanayi ve turizm potansiyeli ile dikkat çeken Aydın'ın Türkiye'nin marka şehirlerinden biri olma yolunda hızla ilerlediğini dile getirdi. Aydın'ın Türkiye'nin cennet köşesi olduğunu da sözlerine ekledi.

Erol Yarar: 12 yılda 48 milyar Euro yatırımla Türkiye kış turizmi merkezi olur!

Türkiye Kayak Federasyonu’nun yeni Başkanı Erol Yarar, dağ ve karın yoğun olduğu iller için kış turizmi önerdi. Yarar “12 yılda 48 milyar Euro’luk yatırımla Türkiye kış turizminin merkezi olur. Para da 7 yılda geri döner” dedi.

Erol Yeğin, Yeğin Group'un Tunus'taki fabrikasını geri almaya çalışıyor!

Erol Yeğin’in başında bulunduğu Yeğin Group 18 yıl önce Tunus’ta bir tekstil fabrikası satın aldı. Fabrika, Yeğin Gruop’un elinden alındı. Yeğin, Şubat 2000'den bu yana yaşadıklarını, kendi adı ile kurduğu bir web sitesinde anlatıyor.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Aydın Ağaoğlu, bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafının, "mutasyona uğrayıp" biraz da yasal haliyle "kredi tahsis ücreti" olduğunu belirterek, bu bedelin tüketici haklarına aykırılık teşkil ettiği iddiasıyla Danıştayda dava açacaklarını söyledi.

Belediyelerin arsa ve konut tahsis şartları!

Belediyelerin arsa ve konut tahsis şartları nelerdir? İşte 2005 Eylül'de Resmi Gazete'de yayımlanan Belediyelerin arsa, konut ve işyeri üretimi, tahsisi, kiralaması ve satışına dair genel yönetmelik esasları..

Vali Erol Konya yatırımlarını anlattı!

Konya Valisi Muammer Erol Sun TV ve Anadolu Telgraf Gazetesi yayın grubunu makamında ağırladı. Ziyarette Konya gündemi ve Konya 'yı yakından ilgilendiren yatırımlara dair önemli konular konuşuldu.

Kredi tahsis ücreti yargıya mı taşınıyor?

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi...

'Kredi tahsis ücreti' yargıya taşınacak!

TÜSODER Başkanı Aydın Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi. Ağaoğlu, konuyu Danıştay'a taşıyacaklarını söyledi.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak!

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınacak. TÜSODER Genel Başkanı Ağaoğlu, "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Kredi tahsis ücreti yargıya taşınıyor!

Tüketici Sorunları Derneği (TÜSODER) Genel Başkanı Aydın Ağaoğlu yaptığı açıklamada "Bankaların tüketicilerden aldığı dosya masrafı mutasyona uğrayarak biraz da yasal haliyle 'kredi tahsis ücreti' oldu" dedi.

Erol İşbilene tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı Haberi

Erol İşbilene tahsis edilen lojmanda akraba yapılanması ortaya çıktı

CHP'li Muratpaşa Belediyesi İmar Müdürlüğü'nde yakın akraba yapılanması skandalının ortaya çıkmasından sonra şimdi de lojman skandalı patlak verdi. 1 Kasım 2015 seçimlerinde 13'üncü sıradan CHP'nin Antalya Milletvekili Adayı olan bedensel engelli Barış İşbilen'in, seçimlerden hemen sonra Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı olan babası Erol İşbilen'e tahsis edilen lojmana yerleştiği belirlendi. 


BABANIN LOJMANI OĞULA 

38 yaşındaki Barış İşbilen'in belediyeye ait Meltem Mahallesi Ankara Sitesi'nde lojman olarak kullanılan daireye yerleşmesinden sonra baba İşbilen'in ikinci eşi Fatmagül Kırımlıoğlu İşbilen'in Güllük Caddesi'ndeki evine taşındığı ifade edildi. Barış İşbilen'in üvey annesi olan Fatmagül İşbilen'in ise Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal'ın göreve gelmesiyle Temizlik İşleri Müdürlüğü görevinden alındığı da ortaya çıktı. 


SORUŞTURULUYOR 

Kendi oturduğu lojmanı CHP Milletvekili adayı oğluna tahsis eden Muratpaşa Belediye Başkan Yardımcısı Erol İşbilen hakkında geçen yıl...