04 / 05 / 2024

Erol Sevimlisoy kim

Erol Sevimlisoy kim

Mimar Erol Sevimlisoy kimdir? Erol Sevimlisoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Sevimlisoy, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Erol Sevimlisoy...

Erol Çarmıklı kimdir?

Nurol Şirketler Topluluğu Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Erol Çarmıklı kim? Erol Çarmıklı daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Erol Çarmıklı'nın biyografisi...

Erol Sevimlisoy kimdir?

Mimar Erol Sevimlisoy kimdir? Erol Sevimlisoy, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Erol Sevimlisoy, bugün çalışmalarına hangi mimarlık firmasında devam ediyor? İşte Mimar Erol Sevimlisoy...

Nazım imar planını kim yapar?

Arazi parçalarının genel kullanılış biçimleri, başlıca bölgelerin gelecekteki nüfus yoğunlukları ve yapı yoğunlukları gösteren plana nazım imar planı deniyor. Peki, nazım imar planını kim yapar?

İmar revizyonunu kim yapar?

İmar uygulaması için hazırlanmış olan imar planının ihtiyaca cevap vermediği ve uygulamasının problem olduğu durumlarda, hazırlanan yeni plana imar revizyonu deniyor. Peki, imar revizyonunu kim yapar?

Revizyon imar planını kim yapar?

Her tür ve ölçekteki planın ihtiyaca cevap vermediği veya uygulamasının mümkün olmadığı veya sorun yarattığı durumlarda yeni bir plan hazırlanmasına revizyon imar planı deniyor. Peki, revizyon imar planını kim yapar?

Kim Kardashian- Kanye West çifti 11 milyon dolarlık malikanelerinde oturmaktan vazgeçti!

Geçtiğimiz ay İtalya'da masalsı bir düğünle evlenen Kim Kardashian- Kanye West çiftinin ev krizi sürüyor. Ünlü çift, Los Angeles'ın Bel Air semtinde bulunan 11 milyon dolarlık evlerinin tadilatının bitmemesi nedeniyle halen ayrı evlerde yaşıyor...

Şerefiye bedelini kim öder?

Taşınmazın cephe farklılığı, manzarayı görme durumu gibi faktörler dairenin bedelini farklı olmasını etkiliyor. Taşınmazın bedelinin farklı olmasına şerefiye bedeli deniyor. Peki, şerefiye bedelini kim öder?

Erol Altan: Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor!

Yeşildağ İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Erol Altan, '2011 yılı Haziran ayından bu yana yaptığımız çalışmalarla kentsel dönüşüm sürecine katkı sağlıyoruz. Bilinçsiz yapılaşma sel felaketine davetiye çıkartıyor' dedi.

Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Kapıcı, bahçıvan veya güvenlik görevlisi çalıştırması durumlarında apartman yönetiminin çalışanların güvenliği için apartman acil durum planı hazırlaması gerekiyor. Apartman acil durum planını kim hazırlar?

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin acı günü: Erol Terzioğlu vefat etti!

Sirma Elektrik San. Tic. A.Ş'nin genel müdürü Erol Terzioğlu hayatını kaybetti. Cenaze 15 Temmuz 2014 Salı günü Üsküdar Surp Haç Ermeni Kilise'inden kaldırılacak ve defnedilecek...

Ekspertiz raporunu kim verir?

Konut kredisi almak istiyorsanız, konut ekspertizi almanız gerekiyor. Eksperler yaptıkları incelemeler sonucunda bir ekspertiz raporu hazırlıyorlar. Peki, eksperler tarafından hazırlanan ekspertiz raporunu kim verir?

İfraz işlemini kim yapar?

İfraz işlemi, bu gibi durumlarda yapılan tapu kütüğündeki değişiklik olarak karşımıza çıkıyor. Peki, ayırma işlemi olarak da bilinen ifraz işlemi nasıl yapılır? İfraz işlemini kim yapar?

Tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Tapu dairesinde gerçekleşen alım satım işlemlerinde yapılan masraf kapsamında tapu harcının yanı sıra, tapu döner sermaye bedeli ücreti de yer alıyor. Peki, tapu döner sermaye ücretini kim öder?

Erol Sevimlisoy kim Haberi

Erol Sevimlisoy kim

Erol Sevimlisoy kimdir?

Erol Sevimlisoy, Mimarlık eğitimine 1970 -1974 yıllan arasında Güzel Sanatlar Akademisi Mimarlık Yüksek Okulu Mimarlık Bölümü, Prof. Kemal Ahmet Aru, Prof. Atisen Yapanar, atelyelerinde devam etmiştir. Mimarlık çalışmalarına halen İstanbul ve Londra'da devam etmektedir.


Londra'da; Georglan, Victorian ve de modern yapıların hem restorasyortan, hem de iç mimari proje ve uygulamaları ile, İstanbul'da; özellikle Boğaziçi'nde Bizans, Osmanlı ve yakın dönem güncel ahşap ve taş yailann, köşklerin özgün mimari restorasyon, rekonstrüksiyon projeleri ve uygulama çalışmalannın da yanı sıra, iç mimari, sanatsal faaliyetlerine de devam etmektedir.


Mimari çalışmalarında; Yalılar, Konutlar, Residences, Villalar, Ofisler, Oteller, Sanayi ve Ticari Yapılar, Bankalar, Sağlık Kuruluşları öne çıkmaktadır. 


Geçmişe bağlı, özgün ve geleceği günümüze taşıyan, modernizasyon teknoloji ve konfor ile bilimsel çaiışmalann, hep birlikte insan faktörü ile sürekli...