06 / 05 / 2024

Erol Tabanca otelleri

Erol Tabanca otelleri

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erakat İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Erasso İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Beşiktaş'ta 250 bin TL sermaye bedeli ile Erol Tabanca tarafından kuruldu.

OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak!

Erol Tabanca'nın 10 milyon dolar harcayarak yaptığı OMM-Odunpazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de açılacak.  

OMM Odun Pazarı Modern Müze 7 Eylül'de açılıyor!

Eskişehir'de Polimeks Holdin'in sahibi, koleksiyoner Erol Tabanca'nın kurduğu OMM Odun Pazarı Modern Müzesi 7 Eylül'de kapılarını açıyor.

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi 2019'da açılacak!

Eskişehir Odunpazarı Modern Müzesi’nin gelecek yıl açılacağını dile getiren Erol Tabanca, ‘2019 OMM’un yılı olacak’ dedi.

Erol Tabanca: Türkiye'ye yatırıma devam!

Eskişehirli mimar ve inşaat sektörünün önde gelen isimlerinden Polimeks Yönetim Kurulu Başkanı Erol Tabanca, Türkiye'ye katma değer yaratan ve içimize umut saçan güzel projelerin yapılacağını söyledi. 

Erol Tabanca otel yatırımlarında hız kesmeyecek!

Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Erol Tabanca yurtiçi ve yurtdışında otel yatırımlarına hız katacak.

Erol Tabanca, Bodrum'daki Queen Ada Hotel'i yazlık ev yaptı!

Türkmenistan'ın sembol yapılarını inşa eden, beş projesi Guinness Rekorlar Kitabı'na giren Polimeks'in patronu Erol Tabanca, Bodrum'dan otel aldı. 22 odalı otel, Tabancı Ailesi'nin yazlık evi oldu.

Emre Erol: Konutta talep artmaya başladı!

Gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye’nin Ülke Direktörü Emre Erol, konut satışlarının arttığını vurguladı ve “Bu trendin sene sonuna dek devam edeceği görüşündeyiz.

Emre Erol: Araplar Bursa'yı, Almanlar Antalya'yı tercih ediyor!

Türkiye'nin cazibe merkezi haline dönüştüğünü vurgulayan gayrimenkul danışmanlık şirketi Keller Williams Türkiye Ülke Direktörü Emre Erol, "Bursa-Yalova hattı Arap yatırımcıların ilgisini çekerken, Antalya bölgesi ise Alman yatırımcıların ilk tercihi" ded

Kapadokya otelleri yüzde 100 doluluk oranına ulaştı!

Türkiye’nin peribacaları, kayadan oyma kiliseleri, butik otelleri ve vadileriyle ünlü Kapadokya bölgesi Ramazan Bayramı’nda ziyaretçi akınına uğradı.

Elite World Otelleri rotasını yurtdışına çevirdi!

2014 ve 2015 yıllarının kendileri için yatırım yılı olduğunu ifade eden Elite World Otelleri Zincir Genel Müdürü Ünsal Şınık, yüzlerini yurtdışına çevirdiklerini ifade etti.

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

Erol Ertekin İnşaat Gyrimenkul Yatırım Anonim Şirketi, Erol Ertekin Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 100 bin TL sermaye ile 9 Temmuz' da Bahçelievler, Bahçelievler Mahallesi' nde kuruldu.

Erol Tabanca otelleri Haberi

Erol Tabanca otelleri

Erol Tabanca, Türkmenistan'da yaptığı yatırımlarla tanınır. Dünyanın en iyi 225 müteahhitlik firması sıralamasında 59'uncu sırada olan Polimeks'in sahibi Tabanca, müteahhitlik ve tekstil sektörlerinde yatırımları olan bir işadamı. 


Bugüne kadar Türkmenistan'da 5 milyar dolarlık proje tamamladı ve yapmaya devam ediyor. Son yıllarda ise turizm alanına ilgi gösteriyor. 2014'te Eskişehir'e 50 milyon dolarlık yatırımla termal oteli kuran Polimeks bu otelin işletmesini Rixos'a vermişti. Duyduğumuza göre, bu işbirliği 2016 sonunda bitmiş. Otelin işletmesini şimdilik Grubun kurduğu Tasigo Hotels & Resorts markası altında yapacakmış. Tabanca, bu markasını Türkmenistan'a da taşıyacakmış. Hazar Denizi kıyısında 300 dönüm arazi üzerinde devam eden turizm yatırımında da bu marka kullanılacakmış. Grubun turizm yatırımı bunlarla sınırlı değil Duyduğumuza göre, Grup Türkiye'de turizm alanında büyüme planları yapıyormuş. Çeşme Alaçatı'da tatil köyü...